Sebzés napok

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: Gala-HU, témanyitás ideje: 25.6.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Gala-HU

  Gala-HU Fórum hercege

  Ahoj Kalózok!

  A 2016-os Európa-bajnokság ideje alatt több időpontban Sebzés napok lesznek, azaz a futball lőszer duplán fog sebezni. Itt vannak az időpontok:
  • Június 25. és június 26.: 15:00-23:00
  • Június 27.: 18:00-23:00
  • Június 30. - július 3.: 21:00-23:00
  • Július 6. és július 7.: 21:00-23:00
  • Július 10.: 21:00-23:00

  15 óra elmúlott,sebzésem lasztival ugyanannyi!
   
 2. Gala-HU

  Gala-HU Fórum hercege

  Valaki esetleg válasz?
   
 3. FM_Héra

  FM_Héra Fórum parancsnoka

  Amint tudunk válaszolunk rá, addig hiába is írnék bármit, türelem...:(
   
 4. Gala-HU

  Gala-HU Fórum hercege

  Értem én de ha 15óra nem elég ahhoz,hogy infót kapjatok fentről,akkor ott valami gond van szerintem,de mindeggy,várunk.
   
 5. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Szia

  Ha a probléma alatt azt érted, hogy szombat délutántól, vasárnap reggelig (tehát abszolút nem munkaidőben) nem dolgozik olyan személy a BP-nél, aki illetékes volna bármi infót adni a történtekről, akkor valóban probléma. Hiszen munkaidőn kívül csak "ügyelet" van, komolyabb szerver problémák esetére. Bízok benne, hogy ettől te és mindenki más is tud játszani.
   
 6. ANGYALKA134

  ANGYALKA134 Utánpótlás-írogató

  de ha a játékosoknak valami + jo dolog let volna amit a bp nem szeretett volna biztos kijavytották volna ugyelett alatt is
   
 7. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Igen-igen.
  Sokszor sokan leírtátok, hogy a játékosoknak hasznot hozó bugokat azonnal javítják, és a csak bosszúságot és hátrányt okozó bugokat nem.
  Én pedig sokszor válaszoltam ezekre, hogy míg a 'rossz' bugokat mindenki ismeri (hiszen a chaten és fórumon ilyenkor csak azt látni, hogy a BP már megint elrontottat ezt meg azt...), addig a jókat csak kevesen. Pontosan azért, mert sokan hiszik, hogy titokban lehet tartani 1-1 bugot, ha nem adják tovább, és ezáltal később jut a fejlesztők fülébe és később is javítják. lol. Persze ez vicc, de sokan hisznek benne. Nem kezdeném el sorolni az elmúlt évben megjelenő játékosoknak nagyon is kedvező bugokat, amik nem hogy nem lettek azonnal javítva, de még csak nem is azt javították először. Sőt még a mai napig vannak ilyenek, az egyik ilyen már hónapok óta jelen van, talán nem is kellene mondanom, hogy azóta hány és hány szinkronizálás volt, mellyel hibákat javítottak, de azt még mindig nem.

  Szóval nyugodtan magyarázd be magadnak, hogy ha jó bug lett volna, akkor már javítva lenne. Persze ez nem igaz, de én nem akarok senkit meggyőzni ;).
   
 8. levlevliva

  levlevliva Fórumszaki

  Üdv,

  Miért nem jó megint a sebzés "órák"?
  2 óra lenne de még azt is kisajnálják...

  További szép estét!
   
 9. Apolló

  Apolló Fórumőrült

  Szia, közleményben írtunk róla az előbb, most kaptunk róla infót.
  Elnézést a kellemetlenségért még egyszer itt is.
   
 10. levlevliva

  levlevliva Fórumszaki

  Köszönöm az információt.

  De egyébként ez már vicc itt semmi nem tud normálisan működni a refactoring óta... azóta a játék olyan mint a száraz muskátli....
   
  BERMUDA65(HU) kedveli ezt.

Az oldal megosztása