Közlemény Sebzés számítás javítása

Kategória: 'Technikai közlemények', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 15.5.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Ahoj Kalózok

  A ma szinkronizálással javítottunk egy nagy hibát, ami már régóta a játékban volt. A hiba érintette a sebzés számítás módját is - ez azt jelenti hogy az egyik fő sebzés bónusz kiszámítása túl korai volt az egész sebzéshez képest, és így sokan nagyobb sebzést értek el.

  Ennek megértést segíti a következő kép:
  [​IMG]

  Mint látható a "bugged version"-ból (Hibás verzió), a bónuszok (például a designok sebzés bónusza) hibásan voltak számolva a lőszerekkel. Azonban láthatjuk a “fixed version”-ból (javított verzió), a többi bónusszal (bástyák, tehetségek) együtt kellett volna szorozni az ágyúk és lőszerek sebzését.

  A hibának köszönhetően sokan előnyt élveztek, hiszen nagyobbat sebeztek, de most hogy sikerült javítani örülünk és így egyenlő esélyeket tudunk biztosítani mindenkinek.

  Véleményeiteket és észrevételeiteket IDE várjuk.

  A Seafight csapata.
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása