Sebzés

Kategória: 'Általános kérdések', témanyitó: ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠, témanyitás ideje: 11.3.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. sysrq33

  sysrq33 Járnitanuló

  Sziasztok!
  Ezt a sebzéses témát találtam, szóval itt szeretném megkérdezni a dolgot.
  Ha jól számolom a sebzés leírása alapján akkor 205 db 50 fontos ágyúval +5% találati esély az 80% összesen, így 3280 körül kéne lőnöm üregessel. Hogy lehet az, hogy én csak 2200 körül sebzek NPC-re?
   
 2. KillerHU

  KillerHU Aktív író

  Szia!
  Egyszer többet, egyszer kevesebbet fogsz sebezni. Minden ágyú minden lövésénél 80% esélyed lesz a találatra és 20% esélye lesz annak hogy nem találod el a célpontot. Ezek alapján akár az is előfordulhat, hogy egyszerre több ágyúd mellé lő, így jönnek ki az alacsonyabb találati értékek.
   
 3. sysrq33

  sysrq33 Járnitanuló

  De ezerrel kevesebbet lövök mint kéne? :O
   
 4. KillerHU

  KillerHU Aktív író

  Minden alkalommal?
   
 5. sysrq33

  sysrq33 Járnitanuló

  Igen, pedig lőttem én már 3300 körül egy hónapja kb de nem volt semmi bónuszom, most meg ez a 2200 körül :/ Lehet a supportnak kéne írnom, de hátha itt is tud vki segíteni.
   
  BERMUDA65(HU) kedveli ezt.
 6. .*Sirius*.

  .*Sirius*. Fórumprofi

  Miután beléptem a tengertérképre és 3 (HÁROM) lövéssel likvidáltak /315200 ép ,360000 vp/ felsejlett bennem egy halvány gondolat ; netán a legnyakatekertebb számítás tudná-é igazolni ezt a tűzerőt? Aztán szerencsére meggyőztem magam, hogy csak fanyalgok, mert kilőttek, meg különben is biztos az irigység miatt agyalok...
   
  Gyularombolo kedveli ezt.
 7. Apolló

  Apolló Fórumőrült

  Nem tudom, milyen védelmed van, de a Marauder napok alkalmával a Sörétes lőszerrel igen nagy sebzést lehet elérni. Lehetséges, hogy ez is közrejátszott a dologban, ellenben így látatlanban nem tudom ezt megmondani.
   
 8. .*Sirius*.

  .*Sirius*. Fórumprofi

  Köszi a válaszod Apolló. A védelmem csapnivaló, de akkor is 225066 -os sebzés kellett minimum az adott helyzetben. Bár lehet, hogy sörétessel és az összes extrával kijön ez az eredmény ; én nem vádaskodni akartam, de egy kicsit mintha elszálltunk volna, ha ez a realitás.:eek:
   
  Naksi kedveli ezt.
 9. Apolló

  Apolló Fórumőrült

  Jelzés szempontjából hasznos a hozzászólásod, hogy sokallod a nagy sebzést. :)
   
 10. Jolly_Joker-69-(WTH)

  Jolly_Joker-69-(WTH) Utánpótlás-írogató

  Akérdésem az lenne ,hogy a védelmem bástyán,tehetség,fullon van ékö is21 szintü és igy vernek rám 180ezret ami nem kritikus lövés ez lehetséges?
   
 11. Esi

  Esi Board Administrator Team Seafight

  Ha sörétessel lőnek most, akkor lehetséges.
   
 12. (҂⌣̀_⌣́)

  (҂⌣̀_⌣́) Fórum-zöldfülű

  sziasztok :) olyan kérdésem lenne hogy valami lett a sebzéssel és a páncéllal vagy vannak szép számmal akik ismét használnak bizonyos dolgokat? :) 23-mas szintü köveim vannak a tehi és a bástya fullra van rakva védelem ágyuim aránylag jók bár lenne még mit cserélni de 270 4-es sors kalapács van fent a többi 3-mas sors meg fejlesztett végitélet ágyú :) összesen 381 ágyú de valahogy mindenkinek szörnyen jó a védelme vagy nem tudom :) a lényeg ellenséges hajóra max az a 55k megy az utóbbi napokban előtte azért 70-90k közt azért ment a dolog :) rám meg repkednek most a 100k és az a feletti lövések :) ha van valakinek esetleg erről valami okos gondolata azt szivesen fogadnám :)
   
  _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_ kedveli ezt.
 13. Naksi

  Naksi Kivételes tehetség

  Szia! Ázsiai szerveren nekem minden rendben van a sebzéssel, bár volt olyan hajó aki rám támadott, és vagy 2 lővés voltam neki,de ez ritka, nekem is minden fullon van!
  Tudod ezt így nem lehet kinyomozni,csak a support tudja ID alapján szerintem !
   
 14. _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_

  _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_ Fórumprofi

  Ezzel a problémával én is találkoztam, az esetek 70%-ában hasonló paraméterek mellett lőnek 100 ezreket, ugyanakkor a védelmük is igen kidolgozott, még ha külön nézem, elhiszem hogy mindent csak az egyikre rakott, de akkor a másikra hogy "telt" még annyi?
   
 15. .lukhauz.

  .lukhauz. Utánpótlás-írogató

  Üdv

  Segítséget szeretnék kérni a Sebzés topikban szereplő képi illusztrációhoz mert szerintem az teljes mértékben értelmezhetetlen!
   
 16. Esi

  Esi Board Administrator Team Seafight

  (ágyúszám*ágyúgolyó sebzése*bónuszok)* találati arány
   
 17. .lukhauz.

  .lukhauz. Utánpótlás-írogató

  Kedves seafight csapat a játék egyik ha nem a legfontosabb dolga a sebzés és a játékosok erre nem kapnak egy megfefelő kiszámítási módszert ezt problémának érzem !

  Mondom a problémát az előbbi hozászoláshoz : vannak homályos dolgok a képletben pl csak a ágyúgolyó sebzés és a találati érték világos
  agyúszám az rendben van de hogy kezelem le a különböző ágyúk által biztosított elit lőszer bónusz?
  bónuszok le lehetne írni hogy pontosan milyen bónuszokkal lehet rendelkezni. mert ez egy elég tág megfogalmazás !

  Örülnék ha levezetne egy számolást ahol a bónuszokat kifejti és a különböző ágyútípusok által biztosított bónuszokat is számolja .
   
 18. Wizard

  Wizard Kivételes tehetség

  Kedves Játékos!
  A kolléga fentebb leírta a képletet, és a képlet egyes elemeinek a magyarázata a sebzéses fórum témában mind megtalálható, innentől már csak be kell helyettesíteni. Ha van ötleted, hogy hogyan lehet másképp leírni szívesen várjuk építő jellegű ötleteidet.
   
 19. .lukhauz.

  .lukhauz. Utánpótlás-írogató

  Szeretnék egy levezetést mert az a képlet nem tükrözi a valóságot !

  Saját adataim: 318 ágyú,75 sebzés értékű robbanó,
  bónuszok(szerintem):7% kolosszális, 5% merész, 7% puskapor tartó, 14% ogun kegye, 17% por tehi ,22% kő, 6% kedvenc kő, 5% elit pont bónusz(kegyetlen könyvelő).
  találati NPC re 100% felett

  Behelyettesítek Esi által írt képletbe

  (318*75*0,83)*1=19795,5

  Ha valóban ennyit sebeznék valószínű nem játszanék.

  Szeretnék választ kapni a kérdésemre hogyan lehet kiszámolni a sebzést?
   
 20. RicsiHUN

  RicsiHUN Utánpótlás-írogató

  A zárójelben lévő 3. szám(bónuszok) 1.83 szerintem(1 az alapérték, ha nincs semmi bónuszod)
   

Az oldal megosztása