SEBZÉSNAPOK

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: KLobonc, témanyitás ideje: 13.7.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. KLobonc

  KLobonc Utánpótlás-írogató

  Nem értem, hogy sebzésnapokon a sebzés duplázás időtartamán belől miért nem kapható az adott lőszer mindenféle árusításban?
   
 2. FM_Héra

  FM_Héra Fórum parancsnoka

  A sebzés napok alatt több dátum szerepelt, június 25. lett volna az első nap, július 10. pedig az utolsó, amit egy hiba miatt bővítettek még 1 nappal (július 12). A futball lőszer vásárlási oldalon elérhető volt egészen 2016.06.10-07.11., feketepiacon pedig 2016.06.12-07.12-ig. Időben vásárolhatott volna mindenki az általa választhatott formában. A mai kompenzálás nem volt előre látható, de még a feketepiacon elérhető volt, mikor ki lett írva a közleménybe, lehetőség volt készülni. Reméljük a jövőben hibák nélkül, a tervezett idő alatt fog minden működni, és mindenki megvásárolhatja akár rendelési oldalon, akár feketepiacon (vagy piactéren az elit tárgyaknál).