Segítség kérése

Kategória: 'Általános kérdések', témanyitó: sárkányos, témanyitás ideje: 20.3.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. SM_Aura

  SM_Aura S-Moderator Team Seafight

  Ahoj!

  Szeretném felhívni pár dologra a figyelmedet (figyelmeteket), bár már olvashattad, olvashattátok korábban. Ezzel kezdődik a hibák jelzése topic bevezető rész, javasolnám mindenkinek az elolvasását!):
  ...
  Ez nem az a topic ugyan, ahogy elnézem, bár a hibák jelzésére nem véletlenül hozzuk azt létre!
  A másik amire szeretnék reagálni, a visszajelzés. Már ezt is írtam korábban, igaz másnak, de ez igaz minden hibajelzésre:
  Visszajelzés akkor van többségében, amikor érdemben tudok írni valamit, például segíteni tudok adott dologgal kapcsolatban, vagy hivatalos visszajelzés érkezik a BigPoint részéről, amit minden esetben megtaláltok a fórumon.
  Megkérnék mindenkit, a továbbiakban használja a hibák jelzésére a megfelelő topicot, köszönöm!
  Amint az látható, ez a topic segítség kérésére lett létrehozva. Bízom benne mindenki tisztában van vele, mi az, ami idetartozik, miben tudok én (azon kívül, hogy jelzem a dolgot), esetleg valaki más segíteni!
   
 2. sárkányos

  sárkányos Fórumelemző

  Szép napot!! Bocsi csak nem találom a topikot ahol a kérdésem feltehetném!! Csak azt szeretném kérdezni,hogy az Atlantiszi hajóval legális -e a víz felszínén ( nem akarok a valós életbenni esettel foglalkozni) csatázni ?? Köszönöm a választ!!
   
 3. SM_Aura

  SM_Aura S-Moderator Team Seafight

  Ahoj!

  Áthelyeztem a hozzászólásodat, mivel ez nyilván nem a hibák jelzéséhez tartozik, legközelebb törölni fogom, mert úgy vélem, ha kicsit szétnézel, te is találsz neki megfelelő helyet (itt például egy kérdést feltehetsz, ha valamire nem tudod a választ), vagy nyitsz egy új topicot. Ez csupán egy sima kérdés.
  Mivel megadták rá a lehetőséget, át lehet váltani tengeralattjáróra fent is, így ez megengedett. Erről korábban volt egy közlemény is, A tengeralattjárók felemelkedése, melyről olvashatsz. Javasolt első körben a keresés funkció használata, mert szinte mindenről volt, van és lesz valamilyen információ, amivel találkozhatunk a játékban.
   
 4. sárkányos

  sárkányos Fórumelemző

  Köszönöm!!
   
 5. Tamika22

  Tamika22 Junior szaki

  Sziasztok! Sehol nem találom a Torpedó hatások le írását. Az addig rendben, hogy kék sárga stb. De ezek pontossan mit is takarnak?
   
 6. SM_Aura

  SM_Aura S-Moderator Team Seafight

  Ahoj!

  Atlantisz ismertetőjében olvashatsz ezekről a hatásokról, nem másolnám ide őket: a Milyen sérülések vannak, és hogyan fokozhatók? Milyen előnyökkel jár a sérülések kizsákmányolása, és hogyan tehetem meg?, Törés típusok résznél olvashatsz róluk részletesebben.
   
 7. §sombrero§(WFA)(MSZ)

  §sombrero§(WFA)(MSZ) Aktív író

  Üdv! Most voltam a szigetnél, és engem lő a sziget, de miért? Most olvastam, hogy nem lő a sziget, ha nem támadod a tornyokat, vagy oda tartozó játékost! Köszönöm a választ! Ázsiai szerveren.
   
 8. SM_Aura

  SM_Aura S-Moderator Team Seafight

  Ahoj!

  Nem tudom volt-e már restart egyáltalán, nem voltam játékban. Egyébként, ha jól tudom ott később fogod ezt tapasztalni, mint általában mindent, a helyi szerver idő szerint érts.
   
 9. SM_Aura

  SM_Aura S-Moderator Team Seafight

   
 10. **Kosza**

  **Kosza** Járnitanuló

  Sziasztok! Atlantiszon csinálnám a megviselt küldetést. Okozz sebzést Admirális galatine enigma npc nek nos ehhez a következök szükséges: 80 Admirális pont
  Szélvész Armatus +1 Admirális pont
  Galatine Enigma +1 Admirális pont
  Ördög Centurió +2 Admirális pont
  Nagyszemű Nagyúr +2 Admirális pont

  De nekem folyamatosan : Szike Cövek Admirális dob be már 3 x bedopta de a Galatine admirálist nem . 4/2 -térképen. legtöbb lelött npc Galatine enigma volt. Szerintetek ötletek?

  Elöre is köszi.
   
 11. SM_Aura

  SM_Aura S-Moderator Team Seafight

  Ahoj!

  Ezt a részt kihagytad: Megjelenési helye: 3/2, 4/1, 4/2, ami azt jelenti, mások is lövik azokat az NPC-ket, amik a megjelenéséhez kellenek, csak éppen másik térképen, és odadobja arra a térképre, ahol a 80. pontot elérik hozzá. Lehet, érdemes lenne megnézned a többi térképet, mert esetleg nem lövik ki, bár így a szezon alatt ritkaság. Viszont nekem volt szerencsém párszor.
   
 12. **Kosza**

  **Kosza** Járnitanuló

  Én ezt értem de egyik térképre sem adott ugyanis azt kiírta volna hogy ki váltotta ki! Csak ezt a 3 szike cöveket dobta be 2 óra alatt. meg pár ördög és szike admirálist láttam kiírva.
   
 13. SM_Aura

  SM_Aura S-Moderator Team Seafight

  Nem írja ki mindenhol, még azokat sem sem írja mindegyik mappon, amiket említettél.
   
 14. Tamika22

  Tamika22 Junior szaki

  Arató szörny hol található mert ilyen szörny nem létezik vagy nem tudom pedig mindenüt néztem?
   
 15. SM_Aura

  SM_Aura S-Moderator Team Seafight

  A Gazdaság mestertehetségnél be kell állítani a Tintahalcsapda mestertehetséget, elérni a 100%-ot, és felkerülsz arra a térképre, ahol megtalálod.
   
  Naksi kedveli ezt.
 16. §sombrero§(WFA)(MSZ)

  §sombrero§(WFA)(MSZ) Aktív író

  Üdv! Én úgy tudom, hogy a szigetek nem lőnek akkor sem ,ha nem oda tartozom, mind addig , amíg én nem támadom meg a tornyot, vagy egy játékost , aki a szigethez tartozik! De engem lőnek a szigetek, pedig nem támadom őket, nem tudom miért! Ázsiai szerveren! Én saját magam alapítottam egy klánt, de sose támadom a szigetet meg, és mégis lő a sziget.
   
 17. Mary

  Mary Fórum nagymestere


  Lehet, hogy akié a sziget, enemynek tette a klánod s akkor lő a torony.
   
  §sombrero§(WFA)(MSZ) kedveli ezt.
 18. **Kosza**

  **Kosza** Járnitanuló

  Sziasztok! Atlantiszon utolsó torpedó helyet szeretném megszerezni. Már négy-szer megcsináltam az ismétlő küldetéseket de az utolsó helyért nem ad be semmi küldetést. Valaki tudna segíteni, hogy tudom megszerezni? Vagy , hogy mit csinálók rosszul? Előre is köszönöm.
   
 19. Mary

  Mary Fórum nagymestere


  Mi volt az utolsó próba, amit megcsináltál?
   
 20. **Kosza**

  **Kosza** Járnitanuló

  Szia nem tudom sajna.( Nem most volt) A negyedik torpedó helyet megkaptam ès utánna csak az ismètlödö küldik vannak.