Shockwawe Flash összeomlása

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: Ellenőr, témanyitás ideje: 14.12.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Ellenőr

  Ellenőr Fórum-zöldfülű

  Sziasztok.

  Segítségeteket szeretném kérni tőletek itt a fórumon.
  Már napok óta nem tudok belépni a tengertérképre,mert a Shockwawe flash összeomlik.Pontosan 4 nap óta,azaz lassan már egy hete nem tudok játszani.

  Tippeket,ötleteket szeretnék kérni a kedves játékosoktól a hiba elhárításról.

  A supportra nem egy és nem kettő levelet írtam már,ugyan válaszoltak,de a problémát egyik segítség se oldotta meg.Ezért szeretnék hozzátok,a játékosokhoz fordulni,hát ha már valaki találkozott ilyen problémával mint most én.

  Amikkel eddig próbálkoztam:

  -Chromeval és Mozillával is próbáltam a tengertérképre "bejutni".(De sajnos egyikkel se sikerült.)

  -Adobe Flash Player többszörös letörlése és feltelepítése. (Sajnos ez se segített.)

  -Gyorsítótár,Flash Player mentett adatainak törlése.


  Várom a további tippeket,ötleteket.
   
  -HiTmaN1- és Remus66 kedveli ezt.
 2. InfernoHUN

  InfernoHUN Fórum-zöldfülű

  Nekem is pontosan ez a helyzet, tegnap óta nem tudok belépni :/
   
 3. levlevliva

  levlevliva Fórumszaki

  Üdv,

  Nálam is ugyan ez a helyzet illetve minden olyan felhasználónál akinek vagy 2GB-nál kevesebb a RAM memóriája vagy Windows 7-es OP rendszere van és ott pedig 6GB-nál kevesebb a RAM memóriája. Tegnap történt egy változtatás miszerint belépéskor hiába van neked minden beállítás lebutítva akkor is először 100%-os tengerrel valamit fullgraffal tölti be egészen az eszközinstallálásig, miután eléri a toolbar töltéseket onnantól áll be az eredeti te általad configolt beállításra, ám ezzel csak az a baj, hogy a játékosok 70%-a nem tudja betölteni a játék lényeges fázisát, így szerintem a BP azzal tenne magának jót ha visszaállítaná ezt az opciót különben rengeteg játékos kényszerülne új gépet, vagy alkatrészt vásárolni, és így rengetegen inkáb mellőznék a játékot.

  További szép estét.
   
 4. InfernoHUN

  InfernoHUN Fórum-zöldfülű


  Köszi a választ, már azt hittem, hogy csak nálam van probléma,de ezekszerint nem.
   
  -HiTmaN1- kedveli ezt.
 5. Ellenőr

  Ellenőr Fórum-zöldfülű

  Sziasztok.Köszönöm válaszaitokat. :)

  Elsőnek én is azt hittem,hogy az én gépemben van a probléma,és csak nálam,de most már látom a válaszokból,hogy sokaknak ilyen a tengertérkép.Én biztos nem fogok a játék miatt új számítógépet venni.Ha ilyen értelmetlen fejlesztéseket végeznek a játékon,akkor ne csodálkozzanak,hogy ha egyre kevesebb játékos fog játszani.De persze ilyenkor a support 8 óra után se válaszolt.Nagyon remélem,hogy visszafogják állítani a régi rendszert.

  Kedves levlevliva,te honnan vagy ilyen jól informált? :) Nagyon szépen köszönöm segítségedet,ezt a kérdést ne is vedd sértésnek,csak azért kérdeztem,mert én erről semmit se tudtam.
   
  -HiTmaN1- kedveli ezt.
 6. levlevliva

  levlevliva Fórumszaki

  Üdv,

  Onnan vagyok jól informált, hogy leteszteltem illetve megvizsgáltam a dolgokat, és ezek a tapasztalataim természetesen nem 100%-osak.

  További szép estét.
   
  -HiTmaN1- kedveli ezt.
 7. Prototype

  Prototype Járnitanuló

  -HiTmaN1- kedveli ezt.
 8. ¤Gyuszika¤

  ¤Gyuszika¤ Aktív író

  Szia. pár jó tanács: -1 a böngésződ ne azon a meghajtón legyen telepitve amin a windowsod van. tehát ne C meghajtón legyen hanem D meghajtón ahol csinálj egy mappát add j neki cache nevet nyisd meg azon belül csinál mégegy mappát adj neki még egy nevet. cache1. ennek a helyét másold ki.. majdmozzila firefox ikon jobb klik--> tulajdonságok : a A CÉl- nálfirefox exe után ezt kell majd beraknod: D:\cache\cache1\" --disk-cache-dir="D:\cache\cache1\"" --disk-cache-size=2097152000" majd alkalmazd le indítsd újra a gépedet.

  2ik tanács Mozilla firefox ---> eszközök--> beállitások-->speciális --> hálózat--> az automatikus gyorsitótár kezelésének felülbirálása ( EZt PIPÁLD KI) a Gyórsitótár korlátozásába 1024 mb írd be majd oké le ..lépj ki a böngészőből és lépj vissza sztemn már jónak kell majd lennie.:)
   
  Utoljára szerkesztett: 14.12.13
  -HiTmaN1- kedveli ezt.
 9. levlevliva

  levlevliva Fórumszaki

  Üdv ismét,

  Szokták mondani annyit ér mint halottnak a csók...
  Én mind a 2 verziót végigzongoráztam a laposon 2GB RAM mellett = ugyanúgy flash crashing...
  Asztali gépen 4GB RAM Linux OP. mellett nem tökéletesen de fut a gém tegnap óta vettem észre, hogy laggolva lassabban tölt be.
  Szóval el lett intézve, hogy a mi gépünkbe legyen a hiba, de a BP felől...
  Tehát még mindig ugyanaz az álláspontom 2 resi után is...

  További szép estét.
   
 10. Ellenőr

  Ellenőr Fórum-zöldfülű

  Szia,Gyuszika köszönöm a segítségedet de sajnos nem segített.

  "Szóval el lett intézve, hogy a mi gépünkbe legyen a hiba, de a BP felől..." Igen,sikerült nekik. :)

  Egyre rosszabb és rosszabb lesz ez a seafight.Újabb és újabb értelmetlen fejlesztések sora jön és jön,aminek sokszor semmi értelme sincs,sőt még az aktuális "normálisnak" nevezhető játékon is ront.Körülbelül 4 nappal ezelőtt semmi bajom sem volt a játékkal,megfelelően ment az adott viszonyokhoz képest. De azóta amióta ez a "rendszer" bejött egyetlen percet se tudtam játszani.Szeretem volna kicsit kikapcsolódni a téli eventel,de így sajnos ez nem fog sikerülni....

  Nem elég,hogy pénzeljük a BP-t,hanem még a számítógépünkre is költsünk,hogy egyáltalán tudjunk belépni a tengerre.De a játék élvezet még ennél is messzebb van.
   
 11. InfernoHUN

  InfernoHUN Fórum-zöldfülű

  Ellenőr én azt az infót kaptam hogy a Maxthon és az Opera böngészőben működik,és nálam a Maxthon tényleg megy,úgyhogy javaslom próbáljátok meg, sokat nem veszthettek:) sok sikart:)
   
 12. Ellenőr

  Ellenőr Fórum-zöldfülű

  Szia,sajnos egyik böngészővel se működik a játék,de azért köszönöm a segítséget! Úgy látszik egy darabig nem fogok játszani,míg ez a "rendszer" marad..
   
 13. Ellenőr

  Ellenőr Fórum-zöldfülű

  Üdv.

  Szeretnék információt kérni a "jelenlegi állásról".Másnak se tölt be a tengertérkép,vagy már csak nekem nem? Igaz,már nem egyszer írok ide,de már az embernek 7 nap után már elvész a türelme.Szeretnék,és sokan rajtam kívül is szeretnének információt kérni,hogy pontosan mi a baj,mikor kerül sor a hiba javítására és szeretnénk megtudni,vagyis legalábbis én,hogy egyáltalán mivel van a baj? Levlevliva fentebb azt írta,hogy sokaknak a full grafika miatt omlik össze a Shockwawe Flash,egy supporter pedig azt,hogy azért van mind ez,mert az adobe kiadott egy új frissítést ami miatt összeomlik a Shockwawe Flash. Most akkor végül is mi a probléma forrása??
   
 14. [balazs]HU

  [balazs]HU Utánpótlás-írogató

  Nállam is ugyanezt csinálja :( ... remélem tesznek ellene valamit mert ez igy nem SEAFIGHT
   
 15. [balazs]HU

  [balazs]HU Utánpótlás-írogató

  Esetleg valaki talált rá megoldást ?
   

Az oldal megosztása