SmS rendelés

Kategória: 'Kezdő kalózoknak', témanyitó: jancsibáró, témanyitás ideje: 3.8.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. jancsibáró

  jancsibáró Járnitanuló

  sziasztok,
  ez a kérdésem az sms gyöngyrendeléssel lesz kapcsolatos...
  Nos:
  ugye bár 11.900 gyöngy 762 HUF... ezt úgy kell megrendelni hogy egy telefonszámra amit megad a seafight rendelésoldala elkell küldeni a BIG xyz kódot.... a BIg és a kódot külön kell beirni ez is ott van... de mikor elküldöm azt a kódot az nem emelt dijas vagy ilyesmi? vagy ingyen lehet azt elküldeni?
   
 2. Wyvern

  Wyvern Fórumprofi

  Szia.
  11.500 Gyöngy a Tied lehet, SMS-enként csak 762 HUF összegért!

  Küldd el: BIG *********

  a következő számra: 0690888200

  Feltétlenül ügyelj a szóközre a BIG és a(z) ********* között!

  Tehát úgy működik ahogy egy normál sms-t írnál. Címzettnek értelemszerűen a telefonszámot kell írnod. Közleménybe, vagy ahova írni tudsz oda a BIG szót és szóközzel elválasztva az egyedi azonosítót amit itt csillaggal kitakarva látsz.
  A telefonszámból láthatod hogy nem +36 20/30/70-es hanem 90 ami emelt díjas sms. Mielött elküldenéd az sms-t a telefon ráfog kérdezni hogy biztos vagy-e benne, mert ez egy emelt díjas sms, többe kerül mint egy alap díjas, sőt az nincs benne abba a szekcióba sem hogy egyes szolgáltatoknál pár sms-es ingyenes egy hónapban. Innentől azt az árat fizeted amit látsz is /762ft/.
  Remélem minden esetleges kérdésedre tudtam választ adni hétköznapi nyelven :)
   
 3. jancsibáró

  jancsibáró Járnitanuló

  OKé köszönöm
   

Az oldal megosztása