Sok esemény

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: sárkányos, témanyitás ideje: 15.9.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. sárkányos

sárkányos Fórumelemző

Sziasztok Kalózok Kérdezném ! Van-e értelme ennyi eseményt össze hozni a játékban? Napi próba, Esemény ,Event stb stb Kérlek benneteket írjátok meg a véleményetek!! Köszönöm.

2. Apolló

Apolló Fórumőrült

A téma nevét átírtam, mert a "van értelme" nem sokat mondott az olvasónak.

3. Ribizke

Ribizke Aktív író

Helló sziasztok!
    Véleményem szerint gazdagabb és eseménydúsabb a játék mint mondjuk egy pár ével ezelőtt .
    Hogy értelme van-e ? mondhatom van !
    Az egy másik kérdés ,hogy kinek éri meg !Mivel itt már lehet csoportosítani a játékosokat .
    Normál játékos és veleszemben progisok ,ki van játékban több időt ? a százalékokról most nem beszélek 10h megy a progi 7-et nem vagy random egy órás pihikkel stb..Alapból előnyben van az ki többet van játékban vagy így vagy úgy !
    Dolgozol élsz stb.. persze hogy nincs annyi időd ha normál játékos vagy ,így már nem olyan élvezetes, de valamilyen szinten még így is megéri .
    Régen és ez szerintem most is így van nem volt időd egy fejlesztést megcsinálnod mert jött az új és így tovább ....
    El kell minden játékosnak dönteni mit szeretne tenni a játékban .Fejlődni vagy sem ?
    Én csak annyit tennék még hozzá ha nem lennének események és egyéb dolgok a játékban hol tartanának a játékosok 0 és 10-es skálán ?
    Hogy is mondjam én azok közé tartozom akik fizetnek azért hogy élvezehetőbb legyen a játék ,keveset vagyok igaz ez kicsit hátrány azokkal szemben akik 0-24-be tolják ,de nem érdekel ,mert ha nem lennének ezek a dologok sehol nem lennének a játékosok.
    Szóval kellenek azok a próbák ,események és eventek!
    Remélem nem írtam semmi sértőt a játékosokra nézve ,legyen szép napotok szevasztok !