Szabályok

Kategória: 'Hivatalos hirdetmények', témanyitó: DonMaterial, témanyitás ideje: 25.8.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. DonMaterial

  DonMaterial Kivételes tehetség

  Szabályok

  Lili arra kért minket, hogy osszuk meg veletek a következőket:

  Kalózok,

  Ha hiányzik, új seriff van a városban.
  Lili kapitány vagyok, üdv mindenkinek.
  Egy érdekes tény rólam: 4 nyelven beszélek, és jelen pillanat is 2 nyelvet tanulok. Az angol nyelv volt a 4. De amúgy ez volt a legegyszerűbb (és ez nem bók).
  Észrevettem, hogy az angol cseten néhány játékost és moderátort zaklatnak az angol hibáik miatt.
  Tehát azért vagyok itt, hogy felvilágosítsalak az angol nyelvről:

  1 - Az angol a harmadik legtöbbet beszélt anyanyelv a világon. Az általános kínai és spanyol az első illetve a második.
  2 - Az angol nem az Egyesült Államok hivatalos nyelve. Tulajdonképpen Kínában több angol nyelvet beszélő van, mint az Egyesült Államokban.
  3 - A zsákutca (cul-de-sac) többes száma a zsákutcák (culs-de-sac). Ki találod hogy miért? Mert ez egy francia szó. Sok más szóhoz hasonlóan ezt is a francia nyelv vagy a latin nyelvek ,,ihlették", és bekerült az angol szókincsbe.

  Nos, belegondoltál abba, hogy ha valaki hibásan ír/beszél angolul, az azért van, mert lehet , hogy egy másik nyelvet is beszél, sőt, akár többet is?
  Gondoltad volna, ahelyett hogy az embereket zaklatod a tudása miatt, azt az időt felhasználhatod nyelvtanulásra is? Követnél el hibát egy új nyelvvel?
  Volt olyan ötleted, hogy segíts ezeknek az embereknek gyakorolni a TE anyanyelvedet, hogy tudasd velük, ez a te anyanyelved?... azok az emberek új nyelvet tanultak meg azért, hogy segítsenek NEKED a TE bajaidon? Amúgy sok anyanyelven látni, minden nyelven hibáznak, és ez RENDBEN is van!
  Végülis hány nyelven beszélsz személyesen?

  Ezzel kapcsolatban bevezetek egy jó szabályt az összes csevegési platformra (fórum, DC, csetek):

  Azokat, akik bármilyen nyelven tévedésért zaklatják vagy trollkodnak másokon, első alkalommal 3 napra, második alkalommal 7 napra, harmadik alkalommal 30 napra lesznek kibannolva!

  Javítsd ki nyugodtan a hibáimat, boldogan megadom az érte járó büntetést!
   
  András.*®* kedveli ezt.

Az oldal megosztása