Számláló admirálisokhoz

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: Tosek, témanyitás ideje: 5.8.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Tosek

Tosek Fórum-zöldfülű

Szeretnék érdeklődni hogy 27-es vizsgát csinálom és kell hozzá egy VCMA Impérius
    és csak akkor dobja be a tengerre ha kilőttünk 300 HRMS Hawkeye-t.
    Tegnao óta folyamatosan lövöm már kb 100 at kilőttem, de nem tudom ki mennyit lőtt
    ki-
    Kellene egy számláló csak azok lássák akinek kell a vizsgához, hogy mennyi hajó
    kell még a vizsgahajóhoz.

:)

Naksi és ░pityesz░ kedveli ezt.
  2. ░pityesz░

░pityesz░ Törzsjátékos

Ebben egyetértek, én is kilövök 3 órában vagy 200-at de semmi sajna.:oops::(:(

3. jancsibáró

jancsibáró Járnitanuló

ez jó ötlet de inkább legyen az összes admirálishoz mert így megérné kilőni őket... nem mintha nem éri meg kilőni őket csak arra mondom így sokaknak lenne kedve lőni admirálist előhívó npc-ket....

4. Wyvern

Wyvern Fórumprofi

Megtudakolhatom hányas szintű vagy? Mert nem tudom eldönteni hogy ennyire kezdő vagy még vagy más van a háttérben. (semmi rosszra nem célozva) Nos 5/ alatt elegen lövik a sinclare man-t, Kevesebben már a calico-t de 11/-től elegen a santát, ott teljesen felesleges ilyen, hogy lásd mennyinél tart. De majd egyszer talán felkerülsz 25/ fölé és amikor csak a próbád kéri hogy lőj és fossz ki egy olyan admirálist amibe legalább 500 kishajót kell kilőni aminek 850k az élete azért nem mind1. Mindezt ugye többször amíg 30-as nem leszel. Habár itt sem tartom azt jó ötletnek hogy kiírja hogy mennyi kell hozzá, hisz pl a Revenge II admirálishoz 500 hajót ki kell lőni, Te lelösz 499-et pl, és az utolsót belövik 29-30/-re ahova még nem is tudsz menni, sőt az enemi szándékosan meg is tenné. Így aztán mégjobban bosszantana a dolog.