Szavazás az Admiral NPC-kel kapcsolatban.

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: BeZúziusz, témanyitás ideje: 13.7.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Az Admirál NPC-k, hogyan jobbak?

Szavazás lezárva: 18.7.15.
  1. Úgy jó ahogy régen volt (ott és akkor bukkant fel, ahol és amikor, ellőtték az 50. NPC-t).

87.9%
  2. Úgy ahogyan jelenleg van (amikor kilövik az 50. NPC-t akkor bukkan fel, de másik térképen).

12.1%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
  1. BeZúziusz

BeZúziusz Járnitanuló

Sziasztok!, nem tudom ki hogy van vele de ez a helyzet már egyenesen, borzasztó :) ami itt van ezekkel az Admiral NPC-kel.
    DD a korábbi hozzászólásodhoz azt a véleményem fűzném hogy igen is nagyon sok vizet zavar, az hogy nem oda dobja ahová korábban az Admiral NPC-ket.
    Igen az esély ugyanannyira rá csak az a nem mindegy hogy eddig ha nálad kijött, akkor nagy valószínűséggel a lehető legtöbb gyöngyöt hoztad ki belőle magadnak (a többiekhez képest), mivel rögtön lőtted is.
    Mégpedig ha ez így marad ahogy most van akkor, mire megtalálsz egy NPC-t amit még arra mappra dob ahol vagy, az se biztos hogy meg lesz. Arról nem is beszélve, ha 5-6 hajó összeáll Admiral-t csinálni, akkor is megvannak szívatva nagy valószínűséggel, mivel nem dobja oda ahol csobbannak az NPC-k tucat számra.
    Egy szó mint száz, kérem a véleményetek, hogyan lenne jobb így vagy ahogy régen, mert szerintem, sürgősen vissza kellene állítani, mert elég rég óta így van, ha ez még nem is hiba akkor is...

A véleményem leírtam most pedig azt kérném tőletek hogy, szavazzatok!!!!!

u.i.: Sajnos nem tudom hogyan kell azt beállítani hogy csak egy válasz lehetőséget tudjatok választani, de szavazzatok értelem szerűen.

Utoljára szerkesztett: 13.7.15
    *Genius(HUN)* kedveli ezt.
  2. DokkoLó✰HST

DokkoLó✰HST Fórummogul

A régi verzió jobb volt.

.lukhauz. kedveli ezt.
  3. kalózkapitány29

kalózkapitány29 Fórum-zöldfülű

A régi verzióra már nem emlékszem de a mostani nem jó.