Visszajelzés Szavazás: hajó kinézet a tengertérképen.

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 12.2.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

A 2-3 verzió közül melyik tetszik a legjobban?

Szavazás lezárva: 25.2.15.
 1. 2. Az újabb fajta, melyet láthattatok Open-Béta szerveren

  31 szavazat
  29.0%
 2. 3. Egy új lehetőség, ahol semmi nem jelenik meg a hajók alatt.

  76 szavazat
  71.0%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. •КΞĢΥΞ†ŁΞИ•

  •КΞĢΥΞ†ŁΞИ• Utánpótlás-írogató

  Ebben csak az a furcsa nekem, hogy egy hajós játékban, "(NEM LESZNEK FEDÉLZETEK)" No comment. :)
  Akkor már inkább a hármas, mint az a botrányos kettes.
   
 2. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Hát mint olyan nem fog megjelenni a hajón, de ettől még olyannak képzeled el a hajód, amilyennek akarod. Fedek helyett most ágyúhelyeknek fogják hívni, de ettől még azok az ágyúhelyek lehetnek a fedélzeten, persze ez már részlet kérdés :), és programozás szintjén nem is kell belebonyolódni.
  A 13 fedélzetes hajó jobban néz ki? o_O Vagy a kalóz hajók kis pöttyöket húztak maguk után, jelezve hány fedélzetük van? Tehát a valóságtól eddig is elég távol álltunk, ha annyira kekeckedni szeretnénk :).
   
 3. •КΞĢΥΞ†ŁΞИ•

  •КΞĢΥΞ†ŁΞИ• Utánpótlás-írogató

  Jah. :) Főleg a félbevágott múmiára gondolsz??? XD
   
 4. tsillagh

  tsillagh Utánpótlás-írogató

  sztem most így, hogy nem látszik az ágyúhelyek száma, sokkal jobb!!!! :)
   
 5. tsillagh

  tsillagh Utánpótlás-írogató

  Én pedig azért nem osztom a véleményedet, mert 3-4 éve amikor elkezdtem játszani, kissé másról szólt ez a játék mint ma. Igen, javítgattuk ezerrel a fedélzeteket és örültünk a garancialevélnek, sőt! ha sikerült 1-1 elitágyúra összekuporgatni...de volt értelme gyüjtögetni, mert ha nem feccöltél bele havi 10 rugót, akkor is volt esélyed fejlődni. Voltak összetartó klánok, segítettünk egymásnak és igen, voltak íratlan szabályok, kire lövünk, kire meg nem. Nem volt ekkora különbség a játékosok között. Sajnos ma már nem ez mozgatja a játékosokat. Vagyis, tisztelet a kivételnek, sokakat nem.
  Vki 3-4 hónap alatt kellő mennyiségű pénzzel - vagy épp mindenféle csalással- elérheti azt, amit anno sokan csak bátorsággal, kitartással, szorgalommal több év alatt teremtettek meg maguknak. Félreértés ne essék!
  Nem irígylem, ha van rá pénze, Ő dolga... csak furcsa számomra, hogy pl anno többnyire nem a 2-3- as mappon vadásztunk a kezdőkre, és élveztük, hogy nullaponttal a semmiért, mert már csatapontot sem ad, csobbantani lehet, 20x, hogy kedve sem legyen többet játszani. Nem ez volt a kihívás, és nem ettől volt vki " menő".
  Most ezt az open-béta jól példázza. A sok ingyen fullos menőcsávó legnagyobb élvezete, hogy kiélheti magát ebben...
  teszt szerver... tisztában vagyok ezzel is... teszteltem, ezt tapasztaltam. mivel nem kell fejlesztenie, pont azt teszi, amit egyébként is. van mivel lőni, hát addig lövök mindenkit ameddig mozog...
  És nekem ugyan nem az a bajom, ha vki megtámad. bár ha épp nincs lőszerem, akkor nem is fogok visszalőni, mert mondjuk másra gyűjtöm a gyöngyöket, vagy akár az üregest is. mert pl. fejleszteni akarok... gondolom, nem egyedül vagyok ezzel, de ha igen, az sem gond. Ettől nem leszek gyáva. Attól sem, hogy nem állok oda céltáblának az ilyen játékosoknak. Tudod, épp az a bajom, hogy sok a galád, aki tisztességtelen....

  egyébként, nekem szimpatikusabb az hogy nincs alatta az ágyúhelyek száma... azt gondolom célszerűbb lenne így... a szavazatok alapján mások is így gondolják, és ez ennyi... örülni fogok, ha így lesz... és nem hiszem, hogy ezen kell ölre menni. vélemények nem egyeznek,de ettől még nem hinném, hogy bárki is jobb vagy rosszabb ember lenne. :)
   
  kecsó és .*Sirius*. kedveli ezt.
 6. -Δ_Čş!ßΣ_Δ-

  -Δ_Čş!ßΣ_Δ- Fórum-zöldfülű

  Ha már az 1. nem lehet választani akkor a 3. választom.
   
 7. Gallardo

  Gallardo Rutinos

  a négyes verzió eléggé elfogadhatónak tünik lássuk :)
   
  Guccy kedveli ezt.
 8. *HENI*

  *HENI* Fórum-zöldfülű

  Szia Mindenki. Sajnálattal veszem figyelembe hogy minden ami ebben a Játékban Valaha jó volt egyszer csak el tűnik! Mért kell ilyen Dolgokat Műveleteket ki találni?!! Miért nem fejlesztik például a Játékban való szinteket?? Hogy még nehezebb és érdekesebb legyen a Játék!!! Én szerény személyem szerint nagyon szeretem eszt a Játékot ahogy sokan Mások is csak egy kicsit olyan már mint a megrágott csont. Nem hogy Fejlődne a Játék felfelé mindig csak az ígéretek vannak!!!
   
 9. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Szia

  Az ígéretek többsége be is van tartva, bár elég kevés ilyen van/volt. A játék folyamatosan fejlődik, ezért előfordulhatnak olyan ötletek, tervek, félkész elemek, melyek valami oknál fogva még sem valósulnak meg. Ezt el kell fogadni, főleg mert a változtatás jogát mai napig fenntartják a fejlesztők.

  Az utóbbi hónapok semmi másról nem szóltak a fejlesztések, csak hogy a játék alapjait rendbe rakják. Az átformálásnak lesz még 1 mérföldköve, személy szerint kíváncsian várom az azt követő fejlesztéseket :).
   
 10. DOBSO001

  DOBSO001 Fórum-zöldfülű

  ezt nagyon eltolták :mad: nem igazodok ki rajta és a fedek kristályozása gyöngybe kerül már.. igy senkinek nem fogja megérni... grat :) azt hiszem most hagyom abba a játékot mert ez már sok aztán nyugodtan lehet törölni!
   
 11. ~Ficánka2~

  ~Ficánka2~ Fórum-zöldfülű

  1 verzió nincs csak a 2 es
   
 12. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  A szavazásnak már vége, ahogy látod, sőt már kész is a fejlesztés, ezzel a véleménnyel kicsit elkéstél.
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása