szero összevonás

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: _Ne_Felejcs_, témanyitás ideje: 3.6.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. _Ne_Felejcs_

_Ne_Felejcs_ Utánpótlás-írogató

Igaz a hir miszerint eu4et és eu2t osszevonják?

2. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Nem láttam még közleményt róla. Itt bárki más? Mindaddig, míg ilyenről közleményben nem olvasunk, csak pletyka és még csak meg sem alapozta az illető. Ha bárki kicsit is belegondol, akkor kész vicc.

3. Buncsik

Buncsik Fórum-zöldfülű

FM van rá esély hogy bármelyik szervert összevonják? Elsősorban arra gondolok, hogy van-e olyan inaktív szerver amit össze kellene vonni másikkal?

4. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Esély? Én 50%-t mondanék, vagy összevonják vagy nem ;).

Arról már mindenki tud, hiszen hivatalos podcast videóban hallottuk, hogy tervben van a szerverek közötti vándorlás megvalósítása. Ezzel azóta nem tudom hogyan állnak, lehet elvetették az ötletet. A szerver összevonás is hasonló. Itt még nem tartunk. Vannak mindenfele játékosok, igaz kevesebben mint pár éve, de ez még nem ok az összevonásra. Ilyen alapon akár már 1 éve is összevonhattak volna több szervert is, csak azért hogy érdekesebb legyen a dolog.

Ezzel a témával még mindig ott tartunk, hogy 1 játékos ezt állítja, de állítását semmivel nem tudja alátámasztani, ti pedig ezt kész tényként kezelitek. Nyugi :), még szó sincs ilyenről, ha lesz, arról ti is tudni fogtok.

5. Buncsik

Buncsik Fórum-zöldfülű

Oké, kösz :)
    Akkor talán jövőre kapunk információt, hogy pár hónap és bevezetik, ami azt jelenti, hogy talán 2017 ben lesz valami :)

6. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Nem egészen... lehet ez akár holnap is. Fontos tudnia bármelyik játékosnak is, hogy pl holnaptól már nem Eu7en fog játszani, hanem Eu6on? Szerintem nem. :oops: De ezt majd az illetékesek eldöntik, hogy ha csinálják, akkor hogyan fogják csinálni.

7. DokkoLó✰HST

DokkoLó✰HST Fórummogul

Fontos tudni, hogy melyik szerveren vagyunk. Vagy a klánszigeteket is áthelyezik az adott klánnal együtt?

8. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Még szó sincs ilyenről. Elhihetitek, hogy ha ennek eljön valamikor az ideje, akkor sem csak úgy bumm bele a közepébe fogják csinálni! Sok kérdés van akár 1 felhasználói fiók áthelyezésénél is, melyet vagy megoldottak már vagy nem. (ugye erről volt szó, hogy megvizsgálják a lehetőségeket) Amíg nem, addig nem is fogják elkezdeni. Nem tudni, hogy mi lesz belőle. Még mindig csak találgatunk, és feltételezzük, hogy talán lesz ilyen, pedig lehet nem. Ha lesz, akkor megoldhatják ezt a klánszigetes történetet úgy, hogy az "új" szerveren kezdésnek teljesen semleges szigetek lennének. Illetve a költözéskor, minden klán megkapná a tornyok árát, melyet így elveszít. Én így tudnám elképzelni. Ezen kívül volna még itt más érdekes kérdés, mely minket játékosokat is érint. Mi lenne azokkal a hajókkal, mely 1 belépési név alatt van, jelenleg 2 szerveren, de pont azt a 2 szervert vonnák össze? Gondolom szétválasztanák, és onnantól 2 különböző felhasználói fiókként működne tovább. De ez mint feltételezés, mind ott kezdődik, hogy ha lesz szerverösszevonás, akkor....

Személy szerint én örülnék neki. Sőt, vonják össze eu1-2-3-4-5 szervereket, az összeset egybe. Lesz játékos dögivel, mint 5-6 éve :D, Sőt még több :D. Sok szerveren megoldódna a szövetségi helyzet is (bár erre lehet elég lenne 2 szerver is), hiszen megbolygatná az álló vizet, ahol hónapok, esetleg évek óta csak 1-1 uralkodó szövetség van a többi kisebb elnyomott szövetségek mellett. Alap esetben nem ismerné senki a másik szerverről érkezetteket, nem tudják ki milyen erős, kivel kéne szövetezni, kivel nem, így mindenkinek lenne esélye jó szövetséget létrehozni, egy jóba bekerülni. Persze az már megint csak a játékosokon múlik, hogy ezek az újonnan alakult szövetségek egyenlőek lennének, vagy megint lenne 1 uralkodó és több elnyomott.

Hangsúlyoznám, hogy szó sincs szerverösszevonásról, itt csak beszélgetünk annak lehetőségéről. Nem szeretném, ha bárki is készpénznek venné, hogy mert én írtam és akkor lesz.

***Jani*** kedveli ezt.
  9. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Az összes EU-s szerver összevonása nekem is tetszene. :)

10. _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_

_*VILLÁM-PVP-{HUN}*_ Fórumprofi

Az összes összevonása tényleg jó lenne, de akkor 2 x akkora bejárható tenger kellene :D Legalábbis szerintem :)

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ kedveli ezt.
  11. *Genius(HUN)*

*Genius(HUN)* Járnitanuló

Sziasztok.:)
    Az összevonás jó ötlet lenne, mert az eventeknél nem lenne az, hogy "na ezen a szerveren nincs eventhajó", meg "egyik szerveren nem teljesen lehet normálisan jászani (resi)", szerintem jó ötlet lenne, de akkor bővíteni kellene térképet, pl:21/ vagy nem csak 1/4 meg stb.. lenne, hanem pl:1/6 és igy bővülne, 20/-ből is lenne 20/3 vagy nem tudom, de nem lenne rossz ötlet.:cool::cool::D:D:p
    További szép napot.;);)

12. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Pont az lenne a lényege egy szerver összevonásnak, hogy az adott szerverek már túl nagyok annyi játékosnak, amennyien még ott maradtak, ezért összevonnak 2 vagy több szervert. Mi értelme az egésznek, ha az összevonással párhuzamosan növelnék a szerver méretét is (több térkép)? Semmi. Ha összevonják, azt azért teszik, mert az adott térképre, már nincs elég játékos (rossz a térképre jutó játékosok aránya), ezért 2x akkora helyre, 2x annyi játékos változtatna az arányon? Nem.

Aki max 2-3 éve regisztrált, annak kényelmes volt mindig is a dolga, mert ők soha nem tapasztaltak olyat, hogy 12/1-n várni kell az NPC-re, mert ahogy megjelent, már lőtte is valaki és ez igaz volt az összes többi térképre is. Nehéz volt gyűjtögetni, de nem volt rossz. Kevésbé jöttek ki a hajók közötti különbségek. Tök mind1 volt, hogy mekkorát lősz, ha te lőtted meg először az NPC-t a tiéd volt, a nagy hajó aki akkor lőtt 4 000-t az hamar kidurrantotta és várt a következő körre, hogy dobjon a játék NPCket, a kisebb csak 2 000-t lőtt, ő pont végzett a következő körre. (kis túlzással ugyan annyi idő alatt ugyan annyi NPC-t tudtak kilőni, ugyan annyi aranyat tudtak gyűjteni a játékosok függetlenül attól, hogy mekkorát sebeztek)

13. Saracen

Saracen Kivételes tehetség

Összevonás helyett inkább új mappokat kellene berakni.

*Genius(HUN)* kedveli ezt.
  14. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Semmi nem lesz a szerver összevonás helyett, mivel még csak szó sincs szerverösszevonásról. Csak mint játékosok beszélgetünk róla.

15. Saracen

Tudom DD, én azt vetettem fel, hogy szerintem mi lenne a jobb.

16. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Igen, de én azt mondom, hogy ez nem 2 választható opció, vagy egyik vagy másik. Lehet jövőhónapban jön mind2, de lehet soha nem jön egyik sem. A 2nek nem sok köze van egymáshoz.

17. Saracen

A lehet soha nem jön opció tetszik a legjobban ;)

18. -bumeráng-

-bumeráng- Járnitanuló

abból mi az igazság EU5 és EU4 ösze lesz vonva?

19. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Ez a téma és a hozzászólások önmagukért beszélnek. Nem adnék hitelt a helyedben semmiféle szóbeszédnek, míg fórumon nem olvasol közleményt róla.

[DD] kedveli ezt.
  20. levlevliva

levlevliva Fórumszaki

Üdv,

Eddig ami biztos, hogy nemsoká Orosz 1 illetve Orosz 2 össze lesz vonva, amennyiben az ottani játékosok visszajelzései pozitívak lesznek akkor mennek tovább a többi szerverre is. Amennyiben viszont a játékosok visszajelzése negatív, akkor pedig visszacsinálják az egészet és ugrik az összevonós project.

További szép napot!