Közlemény Szerver problémák

Kategória: 'Technikai közlemények', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 25.3.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Ahoj kalózok!

  A csapatunk nagyon keményen dolgozott hogy megoldják a szerverek aktuális hibáit. Ma szinkronizáljuk a szervereket, mellyel reméljük megoldjuk a hibákat. Viszont ezzel lehetséges hogy visszatérnek a pár héttel korábbi laggolási hibák. A hiba egyik fő oka, hogy sokszor elsüllyedtetek, ami elsősorban a Typhon NPC nagy sebzése miatt volt. Ezért csökkentettük a Typhon sebzését és lövésének gyakoriságát.

  Azonban nem ez az egyetlen ok, ezért úgy döntöttünk, ki dolgozunk egy megoldást, mely megakadályozza hogy a jövőben ez bekövetkezzen. Ezért a jövőhétre tervezünk egy olyan rendszert, hogy ha elsüllyedtek egy külön térképre kerültök, ahol több lehetőségetek is lesz - kijelentkezhetsz a térképről, vagy visszatérhetsz a tengerre. Ez a megoldás nagy mértékben csökkenti a szerverek terheltségét, valamint javítja a "Congestion" hibát is, de visszatérhet a laggolás!

  Elnézéseteket kérjük az összes hiba miatt, és ezért úgy döntöttünk, hogy több utalvány kódot is adunk nektek a következő héten. Minden utalvány csak 2 napig lesz érvényes, ezért legyetek figyelmesek, nehogy lemaradjatok róla.

  A mai utalvány kód egy Vuduláda M csomagot rejt, melyet felhasználhatsz a Boko kelyhénél. A kód a következő:

  BokorsDelight

  Egyszerűen menj az accountodra, kattints a Piactérre, válaszd ki az "Utalvány beváltása"-t, és írd be a kódot, accountonként csak egyszer használható. Beváltás után ha megnézed a naplódat, látni fogod hogy megkaptad a vuduládákat. A kód március 27.ig érvényes.

  A seafight csapata.
   
  sanyika99, ☠.ђeζζ.☠, Mary és 6 más kedveli ezt.
 2. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Ahoj kalózok!

  Íme a mai utalvány kód - mely Vudu csapás L csomagot rejt. A kód:

  DOOMBAR

  Egyszerűen menj az accountodra, kattints a Piactérre, válaszd ki az "Utalvány beváltása"-t, és írd be a kódot, accountonként csak egyszer használható. Beváltás után ha megnézed a naplódat, látni fogod hogy megkaptad a lőszert. A kód március 28.ig érvényes.


  A seafight csapata.
   
  sanyika99, Mary, Nessy és 6 más kedveli ezt.
 3. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Ahoj kalózok!

  Már itt is van a mai kódunk - ezúttal Legba amulett M csomag jár érte. A kód:

  LEGBASLEGACY
  Egyszerűen menj az accountodra, kattints a Piactérre, válaszd ki az "Utalvány beváltása"-t, és írd be a kódot, accountonként csak egyszer használható. Beváltás után ha megnézed a naplódat, látni fogod hogy megkaptad a amuletteket. A kód március 29.ig érvényes.

  A seafight csapata.
   
  sanyika99, SirHó-rukkHUNeu2, Mary és 3 más kedveli ezt.
 4. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Ahoj kalózok

  Meg is érkezett a következő utalvány kódunk - amely most Ragyogó lélek S csomagot tartalmaz. A kód:

  SOULFEVER
  Egyszerűen menj az accountodra, kattints a Piactérre, válaszd ki az "Utalvány beváltása"-t, és írd be a kódot, accountonként csak egyszer használható. Beváltás után ha megnézed a naplódat, látni fogod hogy megkaptad a lelkeket. A kód március 30.-ig érvényes.
   
 5. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Ahoj kalózok!

  Íme a mai utalvány kód - mely Világító lőszert rejt. A kód:

  FLAREFEVER

  Egyszerűen menj az accountodra, kattints a Piactérre, válaszd ki az "Utalvány beváltása"-t, és írd be a kódot, accountonként csak egyszer használható. Beváltás után ha megnézed a naplódat, látni fogod hogy megkaptad a lőszert. A kód ápr. 3.ig érvényes.


  A seafight csapata.
   
  szabogugu, ¤Bálintka¤ és Mary kedveli ezt.
 6. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Ahoj kalózok!

  Íme a mai utalvány kód - mely Kígyó kulcs S csomagot rejt. A kód:

  SNAKEBITE

  Egyszerűen menj az accountodra, kattints a Piactérre, válaszd ki az "Utalvány beváltása"-t, és írd be a kódot, accountonként csak egyszer használható. Beváltás után ha megnézed a naplódat, látni fogod hogy megkaptad a kulcsokat. A kód április 4.-ig érvényes.


  A seafight csapata.
   
  Mary kedveli ezt.
 7. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Ahoj kalózok!

  Reméljük mindenkinek tetszett az előző 6 utalvány kód. Íme a mai és egyben az utolsó utalvány kód - mely 7 db 60 fontos ágyút rejt. A kód:

  SWINGINGSIXTIES

  Egyszerűen menj az accountodra, kattints a Piactérre, válaszd ki az "Utalvány beváltása"-t, és írd be a kódot, accountonként csak egyszer használható. Beváltás után ha megnézed a naplódat, látni fogod hogy megkaptad az ágyúkat. A kód április 5.-ig érvényes.


  A seafight csapata.
   
  szabogugu és Mary kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.