szerver

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: Carpediem[HU], témanyitás ideje: 30.6.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Carpediem[HU]

  Carpediem[HU] Fórum-zöldfülű

  Lesz-e Egész Európa 6?És ha igen mikorra várható?
  Mert már a EU4 meg EU5-ön is fölösleges újra elkezdeni meg gyöngyöt rendelni stb, mert már a többség meglövi foci lőszerrel(ami most dupla kár) a 90.000-100.000-et.
  Tehát sima elittel lőszerrel 40-50 ezret lőnek. 2 éve volt az EU5 most már jöhetne az EU6...
  Választ előre köszönöm
   
 2. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Szia

  Nincs szó róla hogy indulna új szerver, főleg EU6, hasonló témában csak annyi infónk van hogy talán egyszer lehet a már meglévő szerverek között valamilyen mód vándorolni. Ha mindenáron új szerveren akarsz játszani, ne feltétlen EU6ra várj, lehet hogy egy Német X, vagy Ázsia 2 hamarabb indul :p, persze ez se biztos, csak mondom.
   
 3. Carpediem[HU]

  Carpediem[HU] Fórum-zöldfülű

  Tehát x szerver ről majd átlehet menni x-szerverre?
   
 4. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Ez még csak egy nagyon távoli terv... hogy mikor valósul meg nem tudni, csak szóba jött. Talán 2-3 éve jött először szóba a 20+ kalózszintek is (azóta sincs semmi). Szval csak azért ne csinálj valahol 1 accountot arra várva hogy majd átviszed. Erre ne alapozz.
   
 5. Carpediem[HU]

  Carpediem[HU] Fórum-zöldfülű

  okés köszi.
  Csak tudod EU4-en már nem akarok ezt azt rendelni mert amint jönne egy új szeró itt nagy hangsúly van EU6-on egyből kezdeném ott.
   
 6. |PRIME|HUN|

  |PRIME|HUN| Utánpótlás-írogató

  Minek Eu6, ha van másik 5 szerver?
   
 7. Carpediem[HU]

  Carpediem[HU] Fórum-zöldfülű

  gondolkodj
   
 8. |PRIME|HUN|

  |PRIME|HUN| Utánpótlás-írogató

  Nincs min gondolkodni, felesleges...
   
 9. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Ez a te véleményed... Más szerint jó volna. Aki most kezdené a játékot az bizony egy új szerveren könnyebben boldogulna. Bár most pénz költésről van szó, teljesen mind1 hol költesz, attól függ mennyit, ha "sokat" akkor bármelyik szeró jó lehet, ha keveset akkor az új szeró se biztos hogy jó lesz.
   
 10. Carpediem[HU]

  Carpediem[HU] Fórum-zöldfülű

  Az 5 szerveren több mint a játékosok háromnegyede 20-szintű és 40k-t lő úgymond fullos.na most aki kezdené annak esélytelen meg stb.
  Az új szerón ha költenék sokat akkor legalább akkor leszek erős és akkor érek valamit amikor még nem mindenki nagy és fullos.

  Na egy egyszerű példa. most itt vannak ezek vb hajók 4500-ft-ért minek vegyek ha tudom,hogy sokat nem fogok vele érni mások ellen.
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.6.14
 11. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Szerintem ez egyébként is rossz pl, hiszen bárhol veszed meg sehol nem érsz vele semmit, később esetleg használod, de pl sebzést vagy életet nem kapsz hozzá.

  De teljesen érhető, minimális ráfordítással szeretnél hatalmas előnyt és így a náladnál kisebbeket lőni :) :D Ez a meglévő szervereken már nem megoldható, max a veled egyenrangúakat lőheted.. De teljesen felesleges tovább ragozni, majd ha úgy ítélik meg a játék fejlesztői, hogy szükséges egy újabb szerver van rá elég kereslet akkor csinálnak újat, és bizonyára olvashatsz róla egy közlemény formájában
   
  ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ kedveli ezt.
 12. Carpediem[HU]

  Carpediem[HU] Fórum-zöldfülű

  Okés köszi még egyszer Szép estét
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása