Szezon játék

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: ]EZEL[, témanyitás ideje: 3.9.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. °°Máté°°

°°Máté°° Törzsjátékos

Arra, hogy be lett zárva... az event ideje pedig nem hosszú.. nem mindenki tud itt ülni egész nap

2. ¤paraszt¤

¤paraszt¤ Aktív író

lesz még event ne aggódj...90 napos a szezon

3. Deby89

Deby89 Fórum-zöldfülű

Meg volt a hiba javítás akkor nem értem miért nem tették vissza !?

És így az eventre tartozó feladatokkal mi lesz?!
    "lőj ki 1000 event hajót "
    (tenger haragja npc ami a manátuszokat és tigris uszonyokat)
    És mégis hogy?
    mivel elég picike a ladikom és még nehezen lövöm ki azt a napi 250 db ot is nem hogy 1 nap alatt 1000-ret !
    Akkor most evvel mi lesz mert nem az én hibám hogy nem tudom azt a küldit meg csinálni !
    Jár érte valami kárpótlás esetleg jóvá írják a próbát :!
    hogy is van ezz ?
    Köszönöm a választ !

4. ¤paraszt¤

¤paraszt¤ Aktív író

tényleg ennyire nehéz megérteni nektek ezt az egész szezon dolgot? :D

5. Deby89

Deby89 Fórum-zöldfülű

Gondold már végig ere az eventre tartozó próbákról van szó! ami csak ere az eventre jo !!

6. ¤paraszt¤

¤paraszt¤ Aktív író

gondold már végig...90 naposa szezon...azt gondolod,hogy ha ennek az eventnek vége van akkor 90 napig nem lesz event?

7. Deby89

Deby89 Fórum-zöldfülű

De igen lesz de nekem nem mindegy hogy menyi probát tudok tejesiteni mig te kilösz 1000 ladikot én lehet hogy csak 100 vagy jó esetbe 200 at

8. ¤paraszt¤

¤paraszt¤ Aktív író

de én nem szeretnék veled veletek vitázni de milyen jóváírást kérsz ?ha be sem tették volna ezt a szezon dolgot akkor csak simán lőnéd az event hajókat...de én befejeztem ezt a témát,inkább röhögök tovább csendben :)

~Trauma~, st.Wolf.hu, ❤__* és még 1 ember kedveli ezt.
  9. Wizard

Wizard Kivételes tehetség

Mivel tisztában vannak a szezon rendszert érintő dolgokkal és már dolgoznak is rajta, így ezzel kapcsolatban nem várunk több hozzászólást.
    Más témával kapcsolatban pedig kérlek a megfelelő helyre írjatok. Természetesen amint kapunk információt a szezonról azt közölni fogjuk a fórum megfelelő részében. A továbbiakban a szezonrendszer ismert hibájával és annak javításával kapcsolatos hozzászólásokat törölni fogjuk.

sárkányos kedveli ezt.