Javaslat Szigetek, szövetségesek

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: Brisingr, témanyitás ideje: 17.8.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Brisingr

Brisingr Utánpótlás-írogató

Üdv mindenkinek!
    Belegondolva a mostani helyzetbe, hogy mi folyik a szervereken, a szigetek, klánok, szövetségesek, arra gondoltam, hogy növeljük egy kicsit az izgalmat a játékban, kötelezővé kellene tenni a szigetek foglalását. (Itt még ne legyen félreértés)
    Ugye eddig a klánok 75%, sosem volt foglalási helyzetben, mert hát hogy túl sok hasznot nem ad, csak enemy-t, meg mi egymást. (Persze tudok a kedvezményről, stb...)
    Ezért arra gondoltam, mi lenne, ha egy megalapult klánnak 1 éven belül egy elfoglalt szigetet kell szereznie, különben fizetnie kell a hónapból össze gyűjtött kincstárból aranyat, vagy gyöngyöt. Ugye hát nem mindenki engedheti meg magának hogy szigetet foglaljon, mert nem túl erősek, vagy nem sikerült embereket össze toborozni. (amit mondjuk kötve hiszek, mert mi 1 hónap alatt 20 tagot szedtünk össze) Ekkor jönne a dologba a szövetség kérdése. Eddig is jelen volt, klánok és klánok között, de ezt ugye a sziget nem érzékelte, ugyanúgy lőtte őket mint ha enemyk lennének. Ezért ezt a szövetség rendszert kellene megoldani, amit a játékosnév után ad meg.
    PL.: [klán]Brisingr123534125[szövetség]
    Így külön színnel jelölhetné az enemyt, és a szövetségest a térképen.
    Ha a szövetséges klán szigetet foglal, veletek vagy nélkületek, akkor ti is ugyanúgy bemehettek abba, de a piacon érvényes kedvezményt NEM kapjátok meg! Csak a térképen lévő bónuszt. Ezzel izgalmasabbá, és harcra törekedve lehetne játszani, nem csak az eventekre várni (ami mondjuk ugyanúgy jó, csak hát kevés :D)
    Öszegezve: Egy megalapult klánnak 1 éven belül, valamilyen módon szigetet kell szereznie, vagy részesének kell lennie szövetség által. Hogyha visszafoglalták a szigetet, akkor is meg lesz még egyszer hosszabbítva 1 évvel az idő. (tehát ha akár csak egy perce is szerzitek meg, akkor is 1 év +-t kaptok újabb meghódítására.
    -Ha nem sikerült ez 1 éven belül, akkor a klán kincstárából fog levenni a játék egy bizonyos összeget havonta.
    -Szövetség, és ellenség bevezetése (külön-külön színnel jelölve, hogy még csak véletlenül se lássuk rosszul)
    + egy kis ötlet ha mát itt vagyunk:
    Akkor ha már szigetes bónuszok, hogy legyen valami értelme is a szövetségesek által elfoglalt szigetnek, lehessen gyűjteni klán pontokat. Minél több ideig van nálad egy sziget, annál több klán pontja van a klánnak. (vagy akármilyen pont, ezt csak kitaláltam)
    A piacon lennének külön szigetekre való bónuszok, (mint a táp) amivel lehet erősíteni a szigeted életerejét, a cadoc-ok támadó erejét, lőtávolságát, amiket a klán pontokért lehet megvenni.
    Biztos vagyok benne, hogy vannak olyanok, akik az ilyen fajta ötleteket semminek sem veszik, mert már vagy maxosak, vagy meg van a maguk kis szövetségük, de a kisebbeknek, és a közepes erősségű klánoknak, rendkívül izgalmas lehet, és a klánok is keresni fognak így szövetségeseket, tehát nem kell aggódni amiatt, hogy mindenki kimarad a buliból. Ennyi lenne a "nagy" ötlet. Kíváncsi vagyok a véleményetekre, mert szerintem ez egynek jó újítás lenne. :)

SzellemCápa kedveli ezt.
  2. SzellemCápa

SzellemCápa Junior szaki

A szövetségek beprogramozását rég meg kellett volna tenni. Csak szerintem tenni kellene valamit a "mindig a győztes mellett álltam" játékos és klán mentalitással is (tisztelet a kivételnek).

Brisingr kedveli ezt.
  3. -MrT-

-MrT- Aktív író

PFFF leszavazom :) mert nem farmerama hanem SEAFIGHT. oszt jonapot

4. 乂ωøζƒ乂

乂ωøζƒ乂 Járnitanuló

Szia, azt el árulnád miért azoknak a klánoknak kéne fizetniük akiknek nincs szigetük? Miért nem a szigettel rendelkező klánoknak kerül "pénzbe" a sziget fenntartása? Miért csak a haszna van a szigeteknek? Ha valakinek van háza, lakása az bizony pénzbe kerül;)