Szövetség rendszer

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: _bobinyo_, témanyitás ideje: 19.8.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Támofatod az ötletet?

1. Igen

14 szavazat
    66.7%
  2. Nem

7 szavazat
    33.3%
  1. _bobinyo_

_bobinyo_ Utánpótlás-írogató

Üdv. Támadt egy ötletem, amit leírok, hátha elindít valami folyamatot, ami ehhez, vagy valami hasonlóhoz vezetne.
    -Az ötletem az lenne, hogy a tengertérképen a klánon belül, megjelenjen egy új fül, (pl: Szövetségesek), ahol meg tudjuk adni két oszlopba azoknak a klánoknak a nevét akik Szövetségesek; illetve Ellenségek. Lehetne ehhez egy új Jogot rendelni, ami a klánvezérnek van meg, és felruházhatja a tanácsadókat és a többi ranghoz is hozzárendelheti.
    -Továbbá a vízen a szövetséges klánok rövidítése más színnel (pl:Zöld) jelenne meg, úgy szintén az enemyké is (pl: Piros). Akik nincsenek bejegyezve az adott klánnak, sem szövetséges, sem enemy oldalra, azokat az alap Sárga színnel mutatná továbbra is.
    -Valamint, ha egy adott klán rendelkezik Szigettel és tornyokkal, beállíthatja, hogy a bejegyzett Szövetségeseiket ne lője a sziget.

Az, hogy megvalósítható-e ahhoz nem értek, nem vagyok a Bigpoint fejlesztője, de egy jó ötletnek tartom, ami talán elnyerné többek tetszését.

2. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Az utolsó pont nem tetszik, de a többi jöhet. Bár mintha lett volna már ilyenről szó.

*Genius(HUN)* kedveli ezt.
  3. Brisingr

Brisingr Utánpótlás-írogató

Igen én is említettem már. Egyébként támogatom :)

4. kecsó

kecsó Fórumlakó

Az 1.-t tehát:
    -Az ötletem az lenne, hogy a tengertérképen a klánon belül, megjelenjen egy új fül, (pl: Szövetségesek), ahol meg tudjuk adni két oszlopba azoknak a klánoknak a nevét akik Szövetségesek; illetve Ellenségek. Lehetne ehhez egy új Jogot rendelni, ami a klánvezérnek van meg, és felruházhatja a tanácsadókat és a többi ranghoz is hozzárendelheti.
    támogatom! :)

5. *Genius(HUN)*

*Genius(HUN)* Járnitanuló

Nekem az utolsó ötleted nem tetszik..Elmondom miért..Mert egy részt ezzel a botosoknak segítesz megint, hogy ha olyan klánba van + szövetségbe ahol az egyik szövetségi klánjának van szigete, akkor a sziget körül ugye sok a csilli, így simán felszedi, anélkül, hogy a tornyok meglőhessék.:oops::oops::((Gondolj egy olyan szerverre, ahol egy oldal uralja az egész szervert:p)
    További szép estét.;);)

6. _bobinyo_

_bobinyo_ Utánpótlás-írogató

Ízlések és pofonok. A lényeg az lenne, hogy felfigyeljen erre a Seafight, és megpróbáljanak valami hasonlót megvalósítani.

7. mókusné

mókusné Járnitanuló

Támogatom az ötletet, bár az utolsó pont nekem se tetszik

8. Spongee™

Spongee™ Rutinos

Ne haragudj,de teljes mértékben feleslegesnek tartom.
    Ha használsz TS-t,és elég aktív vagy tudod kik a szövetségeseid,és kik nem.

Utoljára szerkesztett: 5.9.15
  9. SamuelTaylor

SamuelTaylor Fórumprofi

Időről-időre újra ír valaki egy ötletet a szövetségi rendszerről. Ebből látszik, hogy a játékosok szeretnék ha ez valamilyen formában a játék része legyen.
    Ha a Seafight team úgy gondolja, hogy beteszi ezt a funkciót a játékba, jó lenne ha előtte csinálnának egy ötletelő topicot a fórumon ahol a játékosok leírhatnák a javaslataikat.
    Már kezd feleslegessé válni újra felhozni a témát ha a fejlesztőket nem érdekli.