Szövetségi / Klán Rendszer

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: !Boom!|TRB|., témanyitás ideje: 22.12.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. !Boom!|TRB|.

!Boom!|TRB|. Fórum-zöldfülű

Ahoy Kalózok!

Egy olyan ötlettel állnék elő amely szerintem mindenki számára eléggé kedvező lenne. Valamint ennek továbbfejlesztésével.

Először is a szövetségi rendszerrel van a gond.

Ezért a Klán opcióhoz egy újdonságot kellene berakni a "Szövetség" opciót.

Mit is lehetne kezdeni a Szövetség opcióknál.

SzövetségesKlán NeveRövidítése

Klántárs
    Klán NeveRövidítése

Ellenséges
    Klán NeveRövidítése

Meg Nem Támadási Egyezmény (MNT)
    Klán Neve Rövidítése

Semleges Klánok
    -------------------------

Törlés
    Klán NeveRövidítése
    Szín Magyarázat:
    Itt tudod beállítani szövetségeseidet. Be kell írnod a klán nevét és annak rövidítését. Ezentúl a Tengeren a Szövetségeseid Klánja "Zöld" színnel jelennek majd meg.

Itt a Saját Klánod nevét kell megadnod és Rövidítését. Így a tengeren "Kék" színnel jelenik majd meg a klánod Jelzése.

Itt az ellenséges klánok sora található meg. Be kell írnod a klán nevét és annak rövidítését. Ezentúl a Tengeren az Ellenségeid Klánja "Piros" színnel jelennek majd meg.

Itt az MNT-ben lévő klánok sora található meg. Be kell írnod a Klán Nevét és annak rövidítését. Ezentúl a Tengeren az MNT-ben lévők Klánja "Lila" színnel jelennek majd meg.

A Tengeren a Semleges (Tehát a sehova be nem írt klánok) "Sárga" színnel jelennek majd meg.

A Törlés Gomb alatt látható majd az összes színnel megjelölt klánt. Itt keresheted ki azokat a klánokat amelyeket az adott helyről Törölni szeretnél. Ezeket átírhatod más színre vagy egyszerűen csak Semlegessé teszed és Sárga lesz a Tengertérképen. Természetesen a Semleges Klánok nem találhatóak itt meg!

A Változtatásokat Csak a Klán Vezetője vagy Diplomatája Hajthatja végre!

Nos az ötlet ennyi lenne. Szerintem elég sok embernek hasznára válna ez. Bármikor tudhatnánk éppen kit kell lőni vagy nem. Kiket lehet lőni?! stb...

Véleményekre kíváncsi vagyok.

Az MNT pedig azért szükséges és azért nem raktam a szövetségessel egy Opcióba, mert ha az MNT 1 hét múlva elévül egyszerűen keresni sem kell már könnyedén törölhető lesz valamint így tudjuk majd, hogy ez Szimpla MNT tehát bármikor Megszakítható egy-egy klánnál.

2. ᴰᵒᶰᶢᶥ

ᴰᵒᶰᶢᶥ Junior szaki

Elvileg már dolgoznak a szövetségi rendszeren...

Egyébként elég vicces hogy változtatásokat a kán vezetője és diplója csinálhat :D. Hiszen pl 2 klán alapít 1 szövit, majd felvesznek egy 3.at az meg megkapja a jogot is hogy az alapítókat simán kirakják xD. Szval én annyival kiegészíteném, hogy változtatásokat az arra kijelölt játékos végezhet...

3. Kenpachi

Kenpachi Haladó

Jó ötlet, de asszem tényleg csinálnak valami hasonmlót, de hogy lesz-e belőle valami... :)

4. Saracen

Saracen Kivételes tehetség

Az ötlet jó csak a szín sok elég a 4 szín
    1.Piros az enemy
    2.Zöld a szövetséges és a saját klánod
    3.Sárga a NAP vagyis MNT-s
    4.Fehér a semilyen Diplomáciával nemrendelkező

5. Nickholas

Nickholas Junior szaki

szerintem meg lehet jegyezni azt a 15-20 klánt aki a szövidben van...a többi pedig egyértelműen enemy..szerintem nem ezt kellene bevezetni.

6. Kenpachi

Kenpachi Haladó

Szerintem jó ötlet, mert én nem tudom megjegyezni pontosan a 20-30 klánt min....
    Általában ez van: A x klán enemy? Válasz: Igen... És elment addigra :cool: :D

Nickholas kedveli ezt.
  7. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Sziasztok

Továbbítva. Témát zárom.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.