Szülinapi eventkor kapjanak amnesztiát ill. megbocsátást

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: EPICENTRUM}H{, témanyitás ideje: 12.3.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. EPICENTRUM}H{

EPICENTRUM}H{ Fórum-zöldfülű

Szeretném ajánlani újításként, hogy minden szülinapi eventkor kapjanak amnesztiát ill. megbocsátást azok akik 3-4 éve jogos vagy vélt kihágás miatt bannolva lettek. Kapják vissza az fiókjukat.Szerintem megbűnhődtek és nagy gesztus lenne a Seafight részéről!

2. levlevliva

levlevliva Fórumszaki

Üdv,

Kicsit ütött a post számomra de hosszas eszmecsere után úgy gondolom, hogy levezetem, hogy szerintem ebben mi lenne pozitív vagy mi lenne negatív.
    Mindenki tudja hogy a 10-20.000 bannolt játékosnak a 97%-a a SeaBottal bukott meg a maradék 2% a többi scaros bot miatt az az 1% pedig az axploit bugok miatt.
    Ugyebár mindenki aki megkapta a bugot jó nagyot röhögött a BP-n, hogy mennyi +-t termelt és csak 3 hó bannt kapott.
    Most pedig rövidíteni?? 3 hónap az 3 hónap örülj neki, hogy ennyit kaptál nem pedig véglegest, ugyanis ezeknek a játékosoknak 30-40% biztosan tovább folytatja tevékenységét...
    Visszatérve arra akik 3-4 éve végleges bann-t kaptak, azok úgy tudom kaptak még egy esélyt már a bann után 1 évvel ha írtak a supportra egy levelet, hogy megbánták, vannak akiknek ez az esély 2 végleges bann után is sikerült, akiknek harmadjára is sikerült végleges bannt kiharcolni azok törődjenek csak bele.

További szép napot!

3. SF.game1

SF.game1 Utánpótlás-írogató

:D cím többet elárul mint amit ide írtál :) kapják vissza? nos.. miért is??

azért mert kihasználták a játékot?? vagy azért mert bug-boton több 100 ezer gyöngyhöz jutottak vagy ágyúkhoz vagy azért mert több milliárd aranyat szereztek ezzel?? ne viccelj :p

4. Saracen

Saracen Kivételes tehetség

Egyet értek kutyából nem lesz szalonna ;)

levlevliva kedveli ezt.
  5. !TOTO!HUN

!TOTO!HUN Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Gondoltam írok én is pár sort,persze ha nem törlik ezt is. Szóval Nekem volt egy nagy hajóm amit valaki feltört annyit tudtam tenni zároltattam.Hiába írsz supportnak csak annyit mond nem tud tenni semmit. Hiába bizonyítom akár mivel ,hogy az enyém tesznek rá! Akkor sem adják vissza. Most van másik hajóm újra kezdtem erre van olyan aki utálja a klánt amiben játszom és állítja bástya bug miatt zárol 1 hónapra.
    Ez van nem tudsz mit tenni tolod bele a pénzt "aki teszi" erre vissza kapom mit ad az ég -2,5 millió gyöngy! Bizonyítani nem tudják,hogy bugos de állítják! Ezek után teszek az egészre Keresek mást 4 év ennyi volt. A support meg azt hiszi Ő az "atyaúristen" tisztelet a kivételnek! De ha ez a boldogsága akkor azt kívánom legyen ennyi!
    Ja ha nem tetszik akkor meg rendelj gyöngyöt amíg ki nem nullázod!
    Ennyit a seafightról!!!!

6. tavol_lájpozs

tavol_lájpozs Fórum-zöldfülű

Ma délután láttam egy hozzászólást amit DD sajnos törölt.
    leirom azt a részét amivel teljesen egyetértek:-aki az ötletet irta a 3-4 éve letiltott játékosokra gopndolt, nem a 3 honapra tiltottakra.
    -régen hasonlo csalásokért végleges tiltást kaptak amiért ma 3honapot.

Támogatom hogy a tiltottak kapjanak egy uj esélyt.

7. levlevliva

levlevliva Fórumszaki

Üdv,

Kedves !TOTO!HUN,
    A leírt dolgaiddal csak az a baj, hogy valótlan :D mármint így random a support nem fog csak -2,5 misi gy.-ig húzni valamint rádbizonyítani azt ami nem igaz, ott van egy log amit te csak egy bizonyos szintig látsz, ők azt visszanézek hoppá tényleg ennek meglett az összes hely és a rendszer nem szedte be tőlle az árát---> ergó fiddler---> ergó Bann! + mivel nem tudnak helyet visszahúzni így a gyöngy egyenleged lett ezzel terhelve. - itt ezzel most rúgtál magadnak egy öngólt, lehet védekezni de mindenki tudja, hogy itt te vagy a vétkes.
    A support nem hiszi azt, hogy ő az atyaúristen szimplán csak te érzed úgy, pedig nem! :)
    Én is megcsináltam ugyanúgy ezt a kis bogárkát amit bástybugnak neveznek meg is lett a következménye, én szimplán vettem egy cslliduplázót naponta 4-5 órát csilliztem közbe NPC, miután lefutott a 2 misi gy. azután boldogan örvendtem a 20.000 mojómnak amit a - gy. mennyiség miatt nem tudtam beszórni és utánna beszórtam, tiszta haszon :D

Viccet félretéve, Kedves tavol_lájpozs,
    Magamat idézném:
    "Visszatérve arra akik 3-4 éve végleges bann-t kaptak, azok úgy tudom kaptak még egy esélyt már a bann után 1 évvel ha írtak a supportra egy levelet, hogy megbánták, vannak akiknek ez az esély 2 végleges bann után is sikerült, akiknek harmadjára is sikerült végleges bannt kiharcolni azok törődjenek csak bele."
    Tehát ez csak rajtuk múlik, nekik kell elküldeni azt a levelet, ha pedig még arra is lusták...

További szép estét!

8. tavol_lájpozs

tavol_lájpozs Fórum-zöldfülű

Ezzel csak az a baj, hogy a magyar support akkor fog bárkit is feloldani ha majd megnyerem az 5-ös Lottót.:) Ezért kell egy a központból jövő teljes amnesztia azoknak kai már "leültek" 1-2 évet;)

9. !TOTO!HUN

!TOTO!HUN Utánpótlás-írogató

Lev! Hát a napi 4-5 óra hmm nem tudom. Akkor biztos te csináltad nem valami program.
    De lehet neked ennyi időd van. Arra meg ,hogy ki mit lát nem mondok semmit. Bagoly mondja verébnek.A legnagyobb botosok ott ülnek a másik oldalon.
    A saját fülemmel hallottam mikor mondta. Ez a szomorú,hogy ilyen ember dönt feletted.
    Fentről is lehet nagyot esni!

10. levlevliva

levlevliva Fórumszaki

Üdv,

Kedves !TOTO!HUN,
    Mivel ma eléggé kattant vagyok, szívesen leírnám, hogy én miket tudok csak akkor egy időre biztos el lennék némítva.
    Az biztos amit te leírtál az csak azt tükrözi, hogy abba a bizonyos 10 ből 7 magyar közé tartozol....
    Ha te ezt saját füleddel hallottad miért nem tettél ellene? - mert buta voltál...ennyire egyszerű.
    Ez olyan mint, hogy kirabolnak de nem teszek feljelentést mert teszek rá és FÉLEK.
    Ergó te mitől félsz? Attól, hogy még azt is elveszik amid van.
    Szóval akármilyen szemszögből nézzük példával levezetem neked, ha a piros téged megver, akkor ne a piroshoz fordulj segítségért... hanem a kékhez...ő talán tud kezdeni veled valamit...

További szép napot!

11. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

A túrót kapják vissza!!! Aki a tűzzel játszik megégeti magát. Ennyi!

12. ..Joker..

..Joker.. Haladó

Hát ez az ötlet az első betűnél halva született. Maradjatok csak bannolva felőlem örökre is.
    A játéknak van szülinapja ő meg nem akarja, hogy csalók úszkáljanak rajta. :D
    Ennyit erről.,

13. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Sziasztok

Nem továbbítottuk. Témát zárom.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.