Találati arány

Kategória: 'Kezdő kalózoknak', témanyitó: dudka1, témanyitás ideje: 16.12.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. dudka1

  dudka1 Haladó

  Az ODVASFOG +10 találati esély nekem se működik. Tele van a hócipőm.
   
 2. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  A találati arány egy százalékos érték! Mint minden ilyen ha eléri a 100%-ot akkor nem lesz látható hatása. Ha puskaporral lősz ami a változás óta 10% találati arányt is ad már a házikedvenc nélkül is elérheted a korábbi találati arányod, ami ha már akkor is 100% körüli érték volt, most már 110% lett. És hát a sebzés változatlan marad, hiszen 100%ban találnak az ágyúid max, 110%-kban már nem lőhetnek!

  Mi is az a találati arány? Ami meghatározza az ágyúid hány százaléka talál éppen. Például:
  100 ágyúd van 80% találati aránnyal. Ez azt fogja eredményezni hogy átlagban 80 ágyúd fog találni, persze lehet hogy csak 70 fog, máskor pedig 90, hiszen van egy kis szórása neki, de átlagban 80.

  100 ágyúd van 100% találati aránnyal. Ez azt fogja eredményezni hogy átlagban 100 ágyúd fog találni, persze lehet hogy csak 90 fog, máskor pedig 100, hiszen van egy kis szórása neki, de elég gyakran fog mind a 100 találni.

  100 ágyúd van 130% találati aránnyal. Ez azt fogja eredményezni hogy átlagban 100 ágyúd fog találni, persze lehet hogy csak 90 fog, máskor pedig 100, hiszen van egy kis szórása neki, de elég gyakran , szinte mindig mind a 100 fog találni.
   
 3. Csirkecomb

  Csirkecomb Utánpótlás-írogató

  Le tudná nekem valaki írni h miből jön össze a 100%,,,puskapor 10%,,repesz 10% ,,,fényeságyúcső10%,,bástyán azthiszem 6% tehetségen szintén 6%,,házikedvenc 10% ,van egy kövem ami ad 5%-ot ez összesen 57%,,valaki segítsen hogyan számoljam ki,mert nem nagyon értem hogyan jön ki a 100%,,,mert van ágyúm ami meg engedett nem 100 ,de ezt nem vágom hogy van h 2 ágyúból nem talál mondjuk 8 ,,kicsit furcsa ,DD szavaival élve 100 ágyú 130 % és így sem talál mind ,,szerintem ha már meg van a 100% minek több,és hh nem talál ,lassan lessz a hajón 1000 ágyú és nem fog találni csak 300 db ,,pl el megyek boltba venni egy kilós kenyeret amit persze ki is fizetek és nem kapok csak fél kilósat ,,fejlezgetnek jobbra balra azt egy fejlesztést nem tudtak még normálisan be fejezni,,,pll ék kövek hol tartunk 16% és nem több ,és egyéb dolgok amiket még be sem fejeztek ,,csak nyomják a fejlesztéseket anélkül h egyet is befejeztek volna normálisan ,,nem tudom ki a játék fejlesztője , de üzennék neki ha fejleszt tegye biztosan ha nem megy akkor ott a beta server ,mert ahogy szokták azt mondani a kutya próbálkozik csak ,,,Remélem nem voltam sértő senkivel szemben ,,További szép estét!
   
 4. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Szia, hogyne, minden ágyúnak megvan az alap találati aránya amit te még különböző módokon fejleszthetsz. Elit ágyúk esetében ez az alap találati arány 75%. Ezt megtalálod a kereskedőnél, piactéren is, tehát mikor megvetted az ágyúid akár el is olvashattad volna miket is tud az az ágyú. Erre a 75% hoz szerintem simán mondhatjuk alapnak az Ágyús legénységi tag további 5% bónuszát. Így már 80%nál járunk. Tehetségeknél bástyáknál még 6-6%, ezekkel 92%, házikedvenc 10%, puskapor 10%, repeszeső 10%, fegyvertárs 10%, ékkő 17%. És így már ki is jött egy elég komoly 149%os találati arány, persze nem lősz többet NPCre attól hogy 149%od van és nem csak 100, de ha játékossal csatázol, akinek van 30% találati arány csökkentése, akkor már jó, hisz neked még akkor is marad 119% tehát továbbra is 100%ban találsz.
   
 5. Csirkecomb

  Csirkecomb Utánpótlás-írogató

  ez így világos ,csak azt nem vágtam h miért nem talál 100%-nál az össszes ágyú,,selejtes lenne :D,,,még egy kérdés mikor talál minden ágyú példáúl nézzünk egy npc lövést mert az npc nem fejleszt köveket védelmet
   
 6. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Pedig ennél világosabb nem is lehetne,100% azt jelenti hogy általában 100%ban tehát egyszerre az összes ágyúd talál. Minél több a találati arány annál több ágyúd fog egyszerre találni, 100% feletti találati aránynál már az összes ágyú, de az összesnél több nem! :D
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása