Távlövő

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Spongee™, témanyitás ideje: 19.3.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Spongee™

Spongee™ Rutinos

Udv,
    Csak kerdeznem,mikorra tervezik a kedves fejlesztok a tavlovo hiba javitasat? Ugyanis ****** unalmas, hogy mindenfele jotment kilovoldoz, csupan azart mert nem tudom loni..rank marad ez a hiba? Vagy esetleg???

2. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia

Folyamatban a javítás, bár tudom, ezt már "hallottad". Valóban zavaró, ill unalmas tud lenni 1-1 ilyen hiba, de megosztanék 1 "trükköt" mellyel legalább azt elkerülöd hogy "mindenfele jotment" kilövöldözzön. Tedd valamelyik gyors menübe a sasszemed, és mikor nem tudsz lőni valakit (pedig közel vagy már) egyszerre gyorsan nyomogatod a sasszem és támadás gombokat... Nekem bevált, max 4-5mp és tudom lőni. Nem feltétlen kell nagyon közel mennem hozzá. Tudom hogy ettől a hiba fenn áll, de legalább jobb eséllyel lősz vissza :p

3. Spongee™

Spongee™ Rutinos

Nyomogatom, agyukat veszek lerakom vissza.. de ez sem segit..

4. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Ágyúkat feleslegesen pakolod, egyszerre lövés-sasszem fel, lövés-sasszem le...

5. Spongee™

Spongee™ Rutinos

Meg szóljatok szomszéd marika néninek.hogy adjon egy kis répát nem?o_O