Tehetség nap

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: AleX.86, témanyitás ideje: 13.4.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Jó ötletnek tartod-e a tehetség napokon való kedvezményes pontvásárlást?

1. Igen

73.3%
  2. Nem

26.7%
  1. AleX.86

AleX.86 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Eszembe jutott egy ötlet azzal kapcsolatban, hogy ha már Bástya nap során olcsóbb a bástya fejlesztése, tehetség napokon pedig a tehetségek fejlesztése is lehetne olcsóbb.
    Jó lenne visszahozni azokat az elveszett játékosokat, akik a magas játékfinanszírozás miatt mentek el, egy út a visszairányító út felé.
    Szerintem kivitelezhető az ötlet, nem is megvalósíthatatlan.
    Feltettem egy kérdést, melyre minél több embertől várnám a visszajelzéseket, szavazatokat!

Köszönöm!

juhtúro és Keeflee kedveli ezt.
  2. |SZITUS|

|SZITUS| Fórummogul

A tehetségek ára (kristály mennyiség) az évek folyamán folyamatosan csökkent! Szerintem erre nincs szükség... tessék gyűjteni az eventekből a kristályt és meglesz amit el akarsz érni!
    üdv

Gyularombolo, FM_Héra és HMS kedveli ezt.
  3. **M.I.L.Á.N**

**M.I.L.Á.N** Aktív író

jó ötlet támogatom

#Kid#, AleX.86, juhtúro és még 1 ember kedveli ezt.
  4. Europa5

Europa5 Fórumlakó

Tehiben le vagyok maradva kb fél éve meg abban jártam elöl, mivel akkor egy kirstályos eventen megszedtem magam(azt hiszem a bajnokos event után volt) és fejlesztgettem, viszont azóta nem, várok egy olyan eventet, szerintem sincs szükség erre.

5. AleX.86

Továbbítható ez kedves fórum moderátorok?14/7 arányban támogatva lett.

6. AleX.86

Már 18/7 köszönöm minden szavazónak !!;):)

7. |SZITUS|

|SZITUS| Fórummogul

Szerinted? Volt itt összesen rajtad kívül 3 hozzászóló és a több ezer játékosból szavazott 25. Azért az arányok nem azt mutatják, hogy ezt továbbítani kéne, és ez egy jó ötlet! :D :D Mindig is az ingyen olcsóbb és ne kelljen semmit tenni érte ötletek népszerűek lesznek bizonyos körökben de a többség még válaszra sem fogja méltatni ;)
    Ezért maradj a realitások talaján!
    Üdv.

8. levlevliva®

levlevliva® Fórum-zöldfülű

Üdv,

|SZITUS|-al kell egyet értsek, rengeteg játékos vár már pl a 75 tehetségpontra is mert annyi felesleges kristály van felgyűlve, illetve mostanság minden második eventen lehet halmozni a kristályokat. Szóval erre egyáltalán nincs szükség.

További szép napot!

9. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Sziasztok
    Én már csak azért sem gondoltam, hogy továbbításra alkalmas ötlet lenne, mert a tehetségnapokat nem kellene a bástyanapokkal összehasonlítani. Mind2nek megvan a maga előnye. Az egyikben olcsóbban vásárolhatsz, a másikban többet.
    Ha a tehetségnapok alatt nem csak többet, de még olcsóbban is akarnánk vásárolni, akkor bástyanapok alatt nem akarnánk több bástyát venni, pl 8. szintűt, ott csak olcsóbban?

Szval nem különösebben tetszik, hogy 2 meglévő eseményt akarnánk keverni. Egy újabbat csinálni esetleg ;), de tény, hogy a tehetségek ára, mint minden másé, idővel csökken, és folyamatosan csökken. Ezekhez pedig még event sem kell.