Teleport,Csili

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: ✭†•WILĐ•†✭[TΞC], témanyitás ideje: 5.8.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. ✭†•WILĐ•†✭[TΞC]

✭†•WILĐ•†✭[TΞC] Fórum-zöldfülű

Nem tudom srácok ti hogy vagytok ezzel....
    De szerintem sokkal jobb s élvezetesebb lenne a játék ha a teleportnak elvennék a vissza töltési idejét! (Ha nem is veszik el legalább a mostani felére lecsökkenthetnék azt.) A csilikből pedig már igazán ki vehetnék a TP-t és az életerőt s helyettük tehetnének bele más tárgyat PL: 1 csillagtüzet akár puskapor páncélt is vagy esetleg lőszert (a ti ötleteiteket is várom) Láttam egy kettő válaszban hogy a TP és az élet a kisebb játékosoknak kedvez... ugyan 6-15 TP-vel szerintem nincsenek előrébb sem 385 életerő ponttal úgy gondolom nekik is és egyaránt nagyobb játékosoknak is jobban jönne az imént felsorolt tárgyak egyike!

2. Péter

Péter Fórum ismerője

Az ötleted a teleportnál jónak jó de ha netán csökkentenék pl:5 percről kb 2 percre akkor a tegnapi event még rosszabb lett volna mert hát gondoljunk bele így is laggol a játék a sok hajó végett mi van ha pl 300 játékos ugrik teleportal egyetlen mappra. Game over senki se megy sehova az eventhajó meg csak úszkál egymagába.A csilliknél én is már unom a sok Tp, életerőt de gondoljunk az automata játékosokra is.Inkább Tp és életerő helyett vudupontot adjon. Puskaport, lőszert,páncéllemezt meg aruba üstje is ad amihez a mójót a csilli adja.Az ötlet úgy jó ha mindenki jól jár vele még a fejlesztők is.Egy másik gondolat: tételezzük fel módosittanak és lesz puskapor.páncél,lőszer. Akkor ezeket ki is vehetnék arubából mert mindenkinek sok lesz és elvesztené az értékét. Szerintem minden jó úgy ahogy van.

3. ✭†•WILĐ•†✭[TΞC]

✭†•WILĐ•†✭[TΞC] Fórum-zöldfülű

Igen végül is van benne igazság de ezzel persze kompenzálniuk kellene a játékot hogy ne fagyjon ennyire és az ismét csak jó lenne a TP is elveszítette már az értékét mióta és még is adják a csilik s még mindig jobb lenne a lőszer,puskapor stb stb..

4. levlevliva

levlevliva Fórumszaki

Úgy gondolom ez az ötlet részben teljesült ugyanis a teleport újratöltési ideje jelentősen csökkent!

5. jancsibáró

jancsibáró Járnitanuló

a csili.... szerintem nem kell bele TP ÉP és VP.... lehetne benne puskapor, páncéllemez, elitlőszer... (300-500 körül) meg lehetne ultra ritkásan ÉKKŐ.... na az már megérné szerintem