Teljesen Új event

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: !Boom!|TRB|., témanyitás ideje: 11.3.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Hogy tetszik az event ?

1. Nem tetszik

4 szavazat
    20.0%
  2. Tetszik

8 szavazat
    40.0%
  3. Egyszer azért kipróbálnám

8 szavazat
    40.0%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. !Boom!|TRB|.

!Boom!|TRB|. Fórum-zöldfülű

Üdv
    Rövid kis történet :)

Amikor a kalózok megtapasztalták Voodoo hatalmát akkor már tudták, hogy minden megváltozik.
    Voodoo Támadást indított. Hatalmas Flották támadnak a tengereken.
    Kalóóz ide! Van egy küldetésem számodra. (Lentebb olvashattok róla)
    Voodoo rettegésben tartja a tengereket, de van egy Királynő, a neve Khalim Királyné.
    Neki van elég ereje, hogy megállítsa Voodoo-t és visszaálljon a béke!

Nos egy kis bevezető/szórakoztató hihihi :)

Akkor el is kezdeném az elején.

Az event nem a gyűjtögetős/lőjj valamit valamiért event.

Meg kell védeni Khalim Királyné csatahajóját ami nem lesz túl egyszerű. A Hajó bal felső sarokból a jobb alsóba tart!
    Körülötte folyamatosan ellenséges hajók jelennek meg amelyek néhány új tulajdonsággal rendelkeznek.

Elkezdik támadni a Csathajót. Miután az életük 50%-ra lesüllyedt Voodoo +25%-al feltölti. Ekkor 200%-al nagyobbat sebeznek,
    de már titeket támadnak. Ha elsüllyesztenek addig lövik a csatahajót amíg el nem csobbannak ők is.

A Csatahajó 3.350.000 HP val rendelkezik és nagyon lassú. Ezen viszont növelhettek.
    A Csatahajó 2000 Kalózt tud fogadni amely az életét növeli. (Ez a rendes aranyért vásárolható kalózok)
    Íme:
    A gyenge kalózok +150 HP-t biztosítanak. Tehát összesen max: 300.000 HP-t.
    A közepes kalózok +250 HP-t biztosítanak. Tehát összesen max: 500.000 HP-t.
    A Legerősebb kalózok +500 HP-t biztosítanak. Tehát összesen max: 1.000.000 HP-t.

Amint a csatahajó elindul csak annyit kell tennetek, hogy ráklikkeltek és már mehetnek is fel a kalózok a fedélzetre.

"A Nagy Voodoo" Küldetés: A küldetés lényege az, hogy biztonságban átjuttassátok a csatahajót. Ekkor kezdetét veszi a harc.
    Ha megállítjátok Voodoo-t a küldetés sikerrel végződik.
    Jutalom: 5000 Gyöngy + 15 Legba amulett. (Egyszer teljesíthető)

A Kocsmában találkozhattok még a Tudással is. Voodoonak minden hajóján találhattok Mindentudó Voodoo Kalózokkal.
    Amint rábukkantok egyre az 1 Tudást ad nektek amiért értékes jutalmakat kaphattok.

A Tudásból maximum 1000-et szerezhettek.
    Jutalom
    30 Tudás Után - 25 Kristály
    50 Tudás Után - 5 Fehér Harci Lobogó
    120 Tudás Után - 5 Sötét Harci Lobogó
    250 Tudás Után - 10 Kék Harci Lobogó
    300 Tudás Után - 50 Kristály
    450 Tudás Után - 5000 Gyöngy
    725 Tudás Után - 10000 Világító Ágyugolyó
    1000 Tudás Után - 25000 Kartács, 10000 Vuducsapás 10000 Vudu Ágyúgolyó.

Akciótárgyak: Fehér Harci Lobogó: Ez a lobogó a Csatahajó jelképe. Amint használatba lép ez az 1:00:00 órás akciótárgy felvehetitek a harcot a Nagy Voodooval.

Sötét Harci Lobogó: Ez a lobogó a Voodoo jelképe. Bár a kalózok támadás alatt állnak. De a Voodoonak még is csak van jó ereje számotokra.
    Ez +50%-al nagyobb kritikus sebzést és 50.000-el több Voodoo életerőpontot biztosít nektek 1:00:00 órán keresztül.

Kék Harci Lobogó: Ez a szövetség Jelképe. Amint ezt a lobogót használod. A csatahajó elindul útjára és neked védened kell.

A Kék Harci Lobogó akciótárgyat meg is vásárolhatjátok 1.000.000 Aranyért vagy 1000 Gyöngyért.

Amint a csatahajó elindul kezdetét veszi a támadás.
    - Az I. Flotta
    Itt 50 db Voodoo Csatlóst kell elsüllyesztenetek. (A Hajók nem egyszerre jönnek ez minden flottára érvényes!)

300.000 Élet
    1250 Sebzés - 2500 Sebzés (A megnövekedett érték ez minden flottára érvényes) / 6 Másodperc
    Jutalom: 80-120 Gyöngy
    Lehetséges Jutalmak: 2 Mindentudó Voodoo Kalóz/1x Kék Harci Lobogó
    Üregessel is lőhető.

- A II. Flotta
    Itt 50 db Tapasztalt Voodoo Kalózhajót kell elsüllyesztenetek.

2.500.000 Élet
    3000 Sebzés - 6000 Sebzés / 6 Másodperc
    Jutalom: 4000-4250 Gyöngy
    Lehetséges Jutalmak: 5 Mindentudó Voodoo Kalóz/1 Fehér Harci Lobogó
    Csak elittel lőhető! A Világító ágyúgolyók duplán sebeznek.

- A III. Flotta
    Itt 20 db Felfegyverkezett Voodoo Kalózhajót kell elsüllyesztenetek.

6.750.000 Élet
    4500 Sebzés - 9000 Sebzés / 4 Másodperc
    Jutalom: 9000-11000 Gyöngy
    Lehetséges Jutalmak: 10 Mindentudó Voodoo Kalóz/3 Kék Harci Lobogó

- A Nagy Voodoo

42.500.000 Élet
    15000 Sebzés/ 6 másodperc 8000 Sebzés mindenkire aki támadja / 10 mp 37500 Sebzés mindenkire akkor ha az élete 2.500.000 esik mindig.
    Jutalom: 120000 Gyöngy
    Lehetséges Jutalmak: 25 Mindentudó Voodoo Kalóz/2 Fehér Harci Lobogó

A Voodoo elsüllyesztése után az utolsó és a legtöbb lövőnek 5% esély van arra, hogy egy 14 Napos Sötét Harci Lobogót szerezzetek. (Ugyan az csak több az időtartama, egyszeri)

Amennyiben bármelyik flottánál vagy a Voodoonal elsüllyed a csatahajó mindenki aki 1-et is belelőtt a támadó hajókba 30:00 percig nem védhet újra.

Nos ennyi lenne ez a kis eventecske. Véleményeket szívesen várok. Hiszen ez eddig más mint a többi.

Dizit házikedvencet lehet belerakni akár. Én nem raktam. Az értékek szerintem reálisak, de úgy sem én döntöm el.

Negatív és Pozitív kritikákat egyaránt fogok kapni. Ez biztos, de addig amíg nem olvassátok végig és teljesen értelmetlen Negatív kritikát írtok, hidegen hagy. :)

2. SF.game1

SF.game1 Utánpótlás-írogató

fantáziában nincs hiány itt sem :D hogy megvalósítják-e? 100% hogy nem :) Nem miattam, hanem felesleges írni, mert úgysem az van amit Mi szeretnénk! De azért egy tapsot megér: TSSSH!!! TSSSH!!! :D ;)

3. SamuelTaylor

SamuelTaylor Fórumprofi

Remek ötlet!;) Grat a kidolgozáshoz de biztos vagyok benne, hogy nem fárasztó volt hanem még élvezted is. Kitaláltál egy jó fejlesztési lehetőséget egy +40 millio regisztrácioval rendelkező játékhoz. De azt mind tudjuk, hogy rajtunk kívül más nem fogja olvasni ezt az ötletet. kit érdekel,nem? elég ha a játékosok elolvassák.
    Ezért javaslok néhány apró változtatást az ötlethez.
    -A Kék harci Lobogó aktiválása után a Csatahajó egy külön térképen jelenjen meg ahogy a Lelkek Karneválja eventben. Aki a Lobogó aktiválójával 1 csoportban van az is átkerül arra a térképre.(Régi vágya a játékosoknak egy közös BM:)). Azért kell külön térkép mert ha csak 3 játékos is egyszerre indítja el a Csatahajót uazon a térképen, nem tudnák megkülönböztetni egymás NPC-it.
    Hogy ne csak annyiból álljon az egész, hogy az npc-k állnak és lövik a Csatahajót, a játékosok állnak és lövik az npc-ket, ezért mesterséges intelligenciát kell adni az npc-knek. Például nem az összes a Csatahajót lövi, hanem a játékosokat, felváltva, vagy egyszerre elkezdenek lőni 1 játékost, extrákat használnak:füstbomba, szívtörő lőszer, vérszomj, különleges zónákat hoznak létre(pl elvesztett szerelem)..., kevés hp-s npc-t regeli a társa,..(és ha még gondolkodnék lenne több is)
    Az újabb eventekkel az is baj, hogy egyre több a hp-ja az npc-nek és sokkal többet sebez. Ezért kell a játékosoknak is adni segítséget(ami nem még több lélekért vásárolható buff). Egy adott számú kalózt minden játékos átadhat a Csatahajónak de nem érdemes egyszerre az összeset, mert ha elmennek javítani, az npc-k folyamatosan lövik a Csatahajót. Ezért érdemes javítás előtt mindig valahány kalózt átadni,hogy kitartson amíg visszaérnek.

Írd le a véleményeket a változtatásokról ha van vagy az ötlethez írj hozzá.
    Fejlesszük, amíg ez lesz a legjobb event! ;) ami a TE ötleted.

4. !Boom!|TRB|.

!Boom!|TRB|. Fórum-zöldfülű

Bár miután kidolgoztam is és miután leírtam is átolvastam, de ezek szerint még is kimaradt valami. :) Az ötlet bővítése tetszik. Semmi baj nincs vele ;)
    A Csatahajót úgy képzeltem, hogy egyszerre nem indítható több, de mint írtam ez kimaradt. Talán még a te megoldásod jobb is.

3 Napba került kidolgozni, leírni, bővíteni, levágni és végül berakni fórumba.
    Nem tudom más fórumon volt már ilyen ötlet, de nektek nem tetszettek az 1 éve húzódó lelkes eventek. Bedobtam ezt. Gondolom meglepő, hogy NPC is harcol NPC vel illetve játékossal, de ezért teljesen más. :)

Ha sikeres lesz, készülőben a következő?! :oops:o_O

5. ..Joker..

..Joker.. Haladó

Te nem egy eventet hanem akár egy új fejlesztést találtál ki. Nekem nagyon tetszik ez az ötlet.
    Az meg, hogy küldetéseket is kapjunk az eventeknél szerintem BE KELLENE RAKNI!!
    Így akár kisebb kalózok is juthatnának egy kis jutalomhoz, hogy azt az 1-2 bónusz küldit megcsinálják. Vagy akár csak ők csinálhassák meg és a nagyok ne. Valami nekik is lenne az eventből.

Utoljára szerkesztett: 15.3.14
    -Titok- kedveli ezt.
  6. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Sziasztok

Nem továbbítottuk. Témát zárom.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.