Térkép váltás.

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Spongee™, témanyitás ideje: 14.9.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Spongee™

Spongee™ Rutinos

Üdv,
    Amióta behozták az új tengert azóta belaggol a játék mikor térképet váltunk akár 3-4 mp-re is, de van mikor teljesen kifagyunk.
    Jeleztem már korábban is egy másik topikba, de senki nem reagált rá semmit..
    Szóval, nagyon örülnénk neki ha kijavítanátok ezt a hibát, ugyanis vagyunk páran akik nem csak akkor váltanak mappot ha másik mappon van az Admiral lucia..

Javasolnám, hogy tegyék vissza a régi tengert, ha meg ragaszkodnak ehhez ami most van akkor oldják meg hogy ki lehessen kapcsolni, és álljon vissza a régi..

Köszönjük.

2. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia

Nem kell linkelgetni, ill többször leírni. Attól hogy nem reagálok, az csak annyit jelent hogy nincs hozzáfűzni valóm :p

3. Spongee™

Spongee™ Rutinos

Hali,
    Én nem kifejezetten neked linkeltem, hanem mindenkinek,hátha sikerült valakinek megoldani. és megosztaná velünk.:p

4. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Akkor főleg nem kell, ha valaki olvassa azt a hozzászólást, látnia kéne ezt a témát is :p