Térkép váltás.

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: pepa123, témanyitás ideje: 4.12.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Támogatod?

1. Igen

5 szavazat
    45.5%
  2. Nem

6 szavazat
    54.5%
  1. pepa123

pepa123 Utánpótlás-írogató

Üdv mindenkinek.

Bizonyára nem mondok újat azzal,hogy a térkép váltás laggol,függetlenül attól,milyen a számítógéped/interneted.
    Jelenleg egy 8 GB-s videokártya ketyeg,16 GB rammal,és 21/ felett eléggé beszaggat amikor mappot váltok.

Ennek megoldására(mert megoldaná) az volna az ötletem,hogy az összes kisszigetet ami a térkép szélén található tüntessék el. De az sem lenne igazából rossz,ha kilehetne azokat kapcsolni a bónusszal,hiszen mindenki eltudja dönteni akarja-e látni vagy sem.

Utoljára szerkesztett: 7.1.17
  2. Wyvern

Wyvern Fórumprofi

Azt hogy mindenki magának kibe tudja kapcsolni nem támogatnám, mert attól hogy kikapcsolod attól még ott lesznek, körbe fogod hajózni stb. Esetleg még felháborodás is lenne belőle néha hogy "kattintott a vízre de nem ment a hajója". Személy szerint csak egy térképen laggolok csak mapváltásnál, ez pedig 9/ illetve 10/ és már rájöttem hogy a Tiamat miatt ;)

3. levlevliva

levlevliva Fórumszaki

Látod látod... Ha abból a 8GB-ból csak a fele lenne RAM már rég nem lenne gondod a térképváltással :D
    Csak azt nem értem minek neked 8GB GPU mikor szerintem nincs mellette 2GB-nál több RAM-od :D Ugyanis ha lenne, gondod nem lenne a térképváltással. A játék mivel Flash alapon rotyog így a RAM-od fogja zabálni és nem a GPU-d. :)
    Az internet az viszont tény és való hogy közrejátszhat egy-két laggba de viszont ez teljesen normális. Senki ne akarjon ugrándozni 32kb/s hálózati sebességgel :)

4. pepa123

pepa123 Utánpótlás-írogató

Mert ha van egy 8 GB-s videokarim, nyilvan 2 GB ramom van, realis... Jezuuuuss....
    Az oktató stliusod szerintem be is fejezheted,nem erre voltam kivancsi. Hidd el, en is tisztaban vagyok mi mit eszik. Itt a legkevesbe sem errol volt szo,szavazz,igennel,vagy nemmel. Nem kell a kezelo,semmi ujat nem mondo hozzaszolas.

5. levlevliva

levlevliva Fórumszaki

De viszont akkor is nálad a hiba akárhogy is erősködsz nálam illetve a klántársaimnál ilyen probléma valahogy nem merült fel még eddig...
    Én nem lekezeltelek, pusztán elmondtam hogy mit furcsálok, illetve hogy miért a GPU-d emelted ki ha tisztában vagy azzal mi mit eszik, ugyanis a játéknak fullra semmi köze a videókártyádhoz...
    A Flash engine csak a RAM-ot eszi, amennyiben nincs neki elég amit felzabálhat (ez a játék esetében max 1-1,5 GB) akkor előfordulhat hogy lassabban töltenek be dolgok ugyanis nincs neki szabad memóriatartomány amibe menthetne és ezt hívják laggnak, de ez a memóriából adódó lagg teljesen kliensoldali hiba nem pedig szerveroldali. A szerveroldali hiba is produkálhat ilyet, de az csak akkor amikor sikerül túlterhelni.

6. -MrT-

-MrT- Aktív író

Hali

egyetértek levlevliva -val mert nem a videokártya határozza meg a géped hanem a ram, proci, stb nekem egy kis gépem van 4 magos proci + 16 ddr3 ram és gyorsan tudok ugrani mapra és nem áll be az egész ....
    2 dolgot tudsz csinálni + memoria vagy kivágod a gépet az ablakon és veszel egy uj gépet :p