Közlemény Tortuga fényének átalakítása

Kategória: 'Technikai közlemények', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 15.10.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Ahoj kalózok!

  A Tortuga fénye tárgyon hamarosan változtatni fogunk. Ennek fő oka, hogy megelőzzük az ezzel kapcsolatos hibákat és csalásokat.

  A Tortuga fényének lesz egy kör alakú területe: egy úgynevezett AE zóna lesz a játékos körül. Ha valaki bekerül majd a Tortuga fényét használó játékos ezen zónájába, akkor megszűnik a láthatatlansága. Játékosok, tornyok és NPC-k egyaránt megszüntethetik a Tortuga fénye hatását. A tárgyat használó játékos látni fogja maga körül ezt a kört, illetve a fény effektet is. Ha a játékos megtámad valakit, vagy megtámadják, akkor újra láthatóvá válik.

  A Tortuga fényét továbbra sem lehet majd aktiválni harc közben, és csillogó zsákmányokat sem lehet felvenni vele. Bónusztérképen, vagy boss térképen szintén nem használható.

  A Seafight csapata
   
  sityu kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása