Közlemény Új Egyedi csomagok a Boltban

Kategória: 'Hivatalos hirdetmények', témanyitó: BA_Master, témanyitás ideje: 28.4.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. BA_Master

  BA_Master Fórum hercege

  Ahoj kalózok!

  Néhány új állandó egyedi csomagot adtunk a játékon belüli bolthoz melyben Koronák, Yulong érmék és Safanad érmék találhatóak. Lehetőséget ad arra, hogy amikor csak akarod kézbe vegyed ezeket!
  Ezenkívül a következő eseménytől kezdve élvezheted Happy Hour és Mega Happy Hour promócióink előnyeit, ha a négy fő fizetőeszköz bármelyikét vásárolod. Ez azt jelenti, hogy mostantól megvásárolhatod az egyes Gyöngyök, Koronák, Yulong érmék vagy Safanad érmék csomagokat, és a promóciótól függően dupla vagy háromszoros szorzóban részesülhetsz.
  Ez még nem minden, banki duplázóink és hármasaink is érvényesek ezekre a fizetőeszközökre, tehát ha van ilyened, és alig várod a Happy Hour-t, akkor inkább azt használd, hogy megszerezd a további fizetőeszközt! Szüksége van néhány Safanad érmére az ágyúhelyek vételére? Vagy talán szívesebben vennéd a kezébe néhány koronát, hogy flottát küldjél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy több értéket kapj a pénzedért, és javítsa a játékélményed.

  Miről szól az új frissítés?
  Az új frissítés lehetővé teszi, hogy megvásárold a négy fő fizetőeszköz bármelyikét, és megkapd a Happy Hour és a Mega Happy Hour bónuszait, így több fizetőeszközt kaphat a pénzedért.
  Melyik az a négy fizetőeszköz a játékban, amelyre ez is vonatkozik?
  A játékban szereplő négy fizetőeszköz a gyöngy, a korona, a yulong érme és a safanad érme.
  Milyen előnyei vannak a Happy Hournak?
  A Happy Hour-on belüli sikeres tranzakciók lehetővé teszik, hogy a megvásárolt fizetőeszköz dupláját kapjad meg.
  Milyen előnyei vannak a Mega Happy Hournak?
  A Mega Happy Hour-on belüli sikeres tranzakciók lehetővé teszik, hogy a megvásárolt fizetőeszköz háromszorosát kapjad meg.
  Mikor vannak a Happy Hour és a Mega Happy Hour akciók?
  Ezek a héten véletlenszerűen előfordulhatnak, bár egyes kalózok szerint gyakrabban találkoznak vele szerdán, pénteken és vasárnap.
  Meddig tartanak a Happy Hour és a Mega Happy Hour akciók?
  Az akciók korlátozott ideig tartanak, ezért javasoljuk, hogy használd ki őket, amíg elérhetőek.
  Ez vonatkozik a más tételekkel együtt lévő csomag fizetőeszközére?
  Nem, ezek az akciók csak az egyedi fizetőeszközcsomagokra vonatkoznak, más tételekkel együtt nem.
  Van-e korlátozás arra vonatkozóan, hogy hányszor vásárolhatok valutát a Happy Hour és a Mega Happy Hour promóciók során?
  Nincs korlátozva, hogy hányszor vásárolhatsz fizetőeszköz az akciók során, ezért nyugodtan vásárolj annyit, amennyit csak szeretnél.
  Van-e korlátozás arra vonatkozóan, hogy hányszor vásárolhatok fizetőeszköz egy Banki duplázó vagy triplázó segítségével?
  Igen, az egyes Banki duplázó vagy triplázó csak az első vásárlásra vonatkozik.
  Változnak-e a fizetőeszköz árai az akciók során?
  Nem, az akciók ideje alatt a fizetőeszköz árai változatlanok maradnak. Egyszerűen a megvásárolt fizetőeszköz dupláját vagy háromszorosát kapja, az akciótól függően.

  A Seafight csapata
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása