Új lőszerek _ csaták

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: Idegbeteg-V-, témanyitás ideje: 2.3.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Idegbeteg-V-

Idegbeteg-V- Junior szaki

Sziasztok.Csak egy ötlet. Úgy gondolom hogy a mai játékba elavultak a régi löszerek(robbanó-világító).Ezeknek a löszereknek akkor volt értelme amikor 220.000 élettel rohangáltak a játékosok és nem volt még vudu se.Akkor elfogadható volt a 20-21 ezer sebzés.De akkor amikor 500-650 ezerrel élettel rohangálnak az emberek és társul mellé 200-280 ezer vudu élet akkor már szinte semmit nem érnek.A 4 évvel ezelőtti 20-21 ezer sebzés most nem okoz nagyobb kárt 13-14 ezernél köszönhető a bástya páncél,tehetség páncél,kitérési ékkő,sebzés elkerülő ékkő.Ha így kiszámolom és 3 másodpercenként lövök 14 ezret így az átlagos 650-700 ezer életet 3 perc alatt lövöm le.És akkor még nem dobott amulettet 3 perc alatt 4-5 legba+200k élet,3-4 Triton +100K élet Így újabb 1 perc harcolási idő telik el.4 perc alatt elérek a világ másik végére és minimum 3-4 szövetségessel találkozok akik,ha nem is szolnak bele a csatába de rám dobnak 4x100.000 életet,akkor még 3 perc a harc .Egyszerű az ötlet:Új löszerek kellenek,130-140 kárt okozó löszereket kell behozni.Nincs azzal baj ha sebzek 1 játékosra 50-60 ezret legyen háromszor annyi az ára mint a robbanónak.A kezdőlap azt írja "A csata elkezdődött légy te a legnagyobb kalóz" ez így már nem igaz egyedül nem érsz el semmit.Ha a klántársamat meglövik 7/3-an és én 20/1-en vagyok.Kényelmesen leteleportálok és vígan segítek a klántársamnak. Így az a kalóz aki egyedül elment harcolni(minden tiszteletem az ilyen játékosoké) mehet a levesbe mert sehol nem fog tudni érvényesülni.És most jöhetnek azok a kommentek ,hogy vuducsapás meg Jéglőszer.De honnan???Ha valaki megrendelte az összes vuduágyú csomagot annak már nem jelenik meg és nem tud szert tenni ezekre a löszerekre.Esetleg Láda???ha sokat ládázol akkor most elmosolyodsz.3000 ládából 1 vagy 2 ládába van vuducsapás. 3000 ládát ha aktív vagy 2 hét alatt koptatod el ha szerencséd van összeszedsz 100-120K vuducsapást.De legyen 200K. Ha harcolós játékos vagy max 2 óra és elkopott.Akkor 2.7 milla gyöngy 3000 láda és újabb 2 hét ládázás hogy harcolj 2 órát??Én úgy gondolom,hogy az aki a harc miatt kezdte el a játékot az támogatni fogja az ötletet.Aki nem szeret harcolni annak nagyon nem fog tetszeni:)Ja és ha behozzák ne 4 évente egyszer lehessen elérni hanem állandóan.Mert a harc a tengeren nem 4 évente van egyszer hanem mindig.Igenis a BP-nak törekednie kell arra hogy ez a játék a harcról szóljon és nem másról, ahhoz pedig tényleg kellenek az új lőszerek.

2. tsillagh

tsillagh Utánpótlás-írogató

Maximálisan igazad van, de én egyszerűsíteném ezt a felvetést. Ha a VP és az ÉP emelkedett ( mert a hajó fejleszthető!), akkor a lőszerek erejének is növekednie kellene arányaiban. Az eventekhez köthető lőszerekhez ritkábban lehet hozzájutni, mondhatnám alkalomhoz köthető, viszont a ÉP és a VP ( +/-100 000 ) szinte állandó. robbanó lőszer fejlesztése meg igen karcsú. egyszerűen csak növelni kellene a lőszerek sebzési értékét. Viszont ez azzal járna, hogy egy kezdőnek szétnézni sem lenne ideje, nemhogy visszalőni.... tehát ezt is küszöbölni kellene valahogy.

kecsó kedveli ezt.
  3. SamuelTaylor

SamuelTaylor Fórumprofi

Alakíts az ötleten, mert ebben a formában nem jó. Ahogy tsillagh is írta, nem csak 500k életű hajók vannak, akik nyilván nem szeretnének 1 lövéstől süllyedni. Persze mondhatod, hogy mivel nagyon drága lőszer ezért nem fogja elpazarolni azokra akiket világítóval is könnyen legyőzne, de szerintem ez nem elég biztosíték a kezdőknek :)

egy felvetés: Az új lőszer sebzésének nagysága az ellenfél életerejétől függ. Minél több élet, annál nagyobb sebzés. És lenne egy középérték ami alatt már nem éri meg használni ezt a lőszert mert kisebb lesz a kár mint robbanó golyóval.
    Ez a pont lehetne kb 250 ezernél? Szerintetek?

Utoljára szerkesztett: 2.3.15
  4. Gallardo

Gallardo Rutinos

Ennek a megoldása is pofonegyszerü legyen nagy sebzésü löszer de csak a csatapontrangsor bizonyos szintjéhez kötve a hsználatát :)
    itt gondolok arra pl föágyus felettiek ellen hasznákható

tsillagh kedveli ezt.
  5. SamuelTaylor

SamuelTaylor Fórumprofi

Szerintem ez így nem lenne jó mivel sok játékosnak nem tudhatod a csatapont rangját mert vagy másik jelvényt használ vagy semmi sincs bekapcsolva neki. Ezért kapnál legalább 2 lövést mire megpróbálsz vele meglőni valakit de nem használhatod és utána kicseréled egy másik lőszerre.

6. Gallardo

Gallardo Rutinos

és,ha használni akarod vállald a kockázatát sztem ha elönyt akarsz szerezni ezáltal akkor kockázatot is lehetne vállalni érte nemdebár :)

tsillagh kedveli ezt.
  7. Idegbeteg-V-

Válaszolnék 1-2 kérdésre.Növeljék a robbanó lőszer sebzését.Az azért nem jó mert ha valakinek van most 20 milla robbanója amit 30 gyöngyért vett akkor lesz neki 20 milla 90 gyöngyös löszere ingyen.Szinthez kötés: ez sajnos már bebizonyosodott hogy a szinthez kötés elv nem nagyon működik. PL: Bika erős hajók direktbe nem vizsgáznak 16-os szintre fénytérkép miatt.Tehát ha a határ 6-os kalózszint lenne,akkor holnaptól 6-os fullos hajók fognak rohangálni és nem vizsgáznak tovább hogy ne lehessen ellenük használni a lőszert.
    Viszont továbbgondolva a dolgot,csak azok tudnák megvenni akik 16-os szintűek legalább és ez a lőszer mindenre többet lőne. Tehát a fénytérképes eldönti hogy adott eventre rálő a sima lőszerrel 30K-t vagy felvizsgázik és a speciális lőszerrel rálő 52K-t.Így tényleg megmaradna a fénytérkép azoknak akiknek szükségük van rá.

tsillagh kedveli ezt.
  8. Gallardo

Gallardo Rutinos

Ideg nem olyan formába kötném szinthez mint te, vegye meg boldog boldogtalan de ne használhassa csak bizonyos csatapont feletti playerekre, és akkor elöfordulhat hogy a fagyi visszanyal kicsi lö ki nagyot :)
    ja és csak playerekre lehetne használni npc re nem vagy üreges szinten sebezne

9. Idegbeteg-V-

Na akkor arra ösztökélnénk őket hogy ne harcoljanak csak a minimálisat.Hiszen minél később érik el a csatapont szintet annál később használhatják ellenük a speciális lőszert:)Itt pedig ont az volna a lényeg hogy harcra buzdítsuk a játékosokat:)

10. Gallardo

Gallardo Rutinos

így is úgy is eléri aki sokat használja eme löszerfajtát nagyok ellen nem gondolod?
    nagyok alatt a nagy csatapontosokat értem most
    és akkor még lehetne spékelni a dolgot azzal hogy egy sortüz emelné egyel a csatapontjaid számát :)

Utoljára szerkesztett: 2.3.15
  11. -bumeráng-

-bumeráng- Járnitanuló

én szerintem úgy lenne a legjobb ha lőszereket lehetne fejleszteni , de a lőszer fejlesztésnek is meglennének a szintjei , csak példa : lenne 5 szint , szintenként 1 kristály ,
    robbanó lőszer : szintenként +3 sebzés , így végül 90 lenne a 75-ből , és ennél a lőszernél 1 kristály 4000 lőszert fejlesztene
    (5 kristály , 4000 robbanó maximum szinten )
    világító lőszer : szintenként +5 sebzés , így végül 100 lenne a 75-ből , és ennél lőszernél 1 kristály 3500 lőszert fejlesztene ( 5 kristály , 3500 világító lőszer maximum szintre )
    ez csak példa , és lehetne ez több lőszerrel ( kartáccsal , erős robbanóval ) , fejlesztőknek ha tetszene biztos kidolgoznának valami kedvező költségű lőszerfejlesztést
    Emellett lehetne olyan lőszer , ami képessége simán 90 alapsebzés viszont találat után 4 másodpercig az ellenfél nem tudna használni regeneráló amuletteket , így ha ezzel lövöd nem kell aggódni hogy vissza amulettezi magát az ellenfél , persze az idő nem nőne a végtelenig pl. : hogy 6 percig ne tudna amulettet használni , hanem max. idő limit 13 másodperc ( mivel a fullosok 2,7 másodperc alatt lőnek , minden lövésnél lenne +1.3 másodperc bónusz idejük max. 13) ... sok vudu lőszer mellett még egy ilyen is elférne ...
    Rakétában is ellehetne képzelni mint ( pl.: füsbomba ) , csak ez nem 5 másodpercig mozgásképtelenné tenné , hanem 55 másodpercig nem tudna amuletteket használni , de ha aktiválja a "feltartóztathatatlanság" tárgyat egyből tudna újra használni . Lehetne eventeknél megvásárolható , esetleg még fizetős bm-ek mellé + jutalom , pár ládába berakni .