Új NPC-k

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: kecsó, témanyitás ideje: 14.3.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. kecsó

kecsó Fórumlakó

Sziasztok!

Arra gondoltam , mi lenne ha egy kis színt vinnének a fejlesztők az unalmas Arany, Tentacel és(annak aki megteheti :p )Behe farmolós hétköznapokba.

- Lényege hogy holyan NPC-k kerülhetnének játékba amik nem gyöngyöt és nem aranyat ,hanem lőszert adnak.
    Nagyjából olyan arányra gondoltam mint a legtöbb eventnek első szakaszában lévő "kis" üreggel lőhető NPC-k amik adják az event lőszert.

- Lenne 4-5 esetleg 6 szint vagy akár a mostani Admirálisokkal is jelenhetnének egy szinten,de átlagos NPC-k arányában jelenjenek(esetleg némelyik kevésbé népszerű NPC helyett be rakhatnák).

- Minden szinten más lőszert adna,esetleg ha lesz valami az ötletből és olyan jól sikerül megcsinálni az NPC ket ,akkor utolsó lövésre vagy legtöbb sebzésre "Kis szerencsével" :D a dizijét is meg adná.

Végszó: Szerintem kis színt vinne a játékba

Ez csak egy nagyon körvonalazott ötlet,szívesen fogadom a pozitív negatív kritikát egyaránt.
    Hosszú napom volt ,de remélem érthetően fogalmaztam. :)

További szép estét!

2. .*Sirius*.

.*Sirius*. Fórumszaki

De szép is lenne! De a meglévő gyöngyös NPC-k is nagyon fogfájósan "fizetnek", gondolod, hogy a BP ennek az istennek az idejében hozzásegítene ingyen elit lőszerhez?

kecsó kedveli ezt.
  3. kecsó

kecsó Fórumlakó

Köszönöm a hozzászólást! :)

Ingyenlőszer??? :D Azt az NPC-t ki is kell lőni valahogy... ami *idő és üreges :cool: Tehát nincs ingyen.

*Csak annyit mellékesen hogy a játékos vagy Pénzzel vagy Idővel tud fizetni a BP.- nek a játékon belüli dolgokért... ;)

Hogy is van a mondás?: "Az idő pénz....";)

Igen sajnos, de az ilyenek helyére lenne előnyös bedobni az Új NPC-ket.:cool: Remélhetőleg jobban meg érné lőni őket,de színt meg egykis változást csalna a monoton játékba.:)

4. Tоshiba®

Tоshiba® Járnitanuló

Ez sajnos nem fog megvalosulni foeg hogy meg most az event loszert se rakjak be nem, hogy meg ilyen hajokat...

5. kecsó

kecsó Fórumlakó

Én ezt nem értem....: "Úgyse lesz megvalósítva..."

Miért ne lenne?? Ha tetszik az ötlet ne azzal törődj hogy megcsinálnák e vagy sem.... Nyomj egy lájkot az ötletre és ha lesz elég támogató akkor megfogják valósítani jó eséllyel.Ha nem ily pont ezen vázlatok alapján,de más nem annyi a fülükbe jut hogy valami újat kéne a játékba hozni , hogy ne legyen olyan monoton a játék,és élvezzék az emberek a játékot.

Szerintem több ember jönne seázni ,ha olyan lenne a játék, ami észrevehetően + os akármit lősz (kis játékosoknak is),és színes ,ne csak az legyen hogy aranyat lősz...aztán egy hónap mulva gyöngyöt és ha farmoltál másfél évet akkor vehetsz egy szintet a bástyán :D

Ehhez senkinek sincs kedve.:cool:

Na de a maradjunk témánál. Értem én hogy szőrös szívű ehhez a BP.-t de hátha lesz annyi támogató, hogy el juthat hozzájuk az ötlet ;)

6. Baba

Baba Fórumlakó

Sziasztok
    Azt minek vezetnék be hogy a botosoknak ne csak gyöngyük hanem az elit golyójuk is végtelen legyen ? Gondolkodj kicsit.

7. kecsó

kecsó Fórumlakó

Botosok...Ennyi erővel ne legyen semmi a mappokon mert a botosok úgyis...
    Botosok voltak vannak lesznek is... szerintem ne a botosok miatt legyen bekorlátozva a Fair playerek játéka....
    Ennyi erővel neked meg lesz lőszered hogy kicsaphas őket... :D

Am én még személy szerint szeretem is a botosokat...szépen lehet őket fosztani :D ;)

8. Tényleg nem ártana valami új a játékba,nem rossz ötlet,támogatom! :)