Új rangsor

Kategória: 'Általános kérdések', témanyitó: .*Mars*., témanyitás ideje: 13.4.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. .*Mars*.

  .*Mars*. Utánpótlás-írogató

  Hali! Csak megkérdezném, ez az új rangsor a tengertérképen már végleges? Merthogy az remek, hogy látszik ki miben az első, na de engem inkább az érdekel, hogy ÉN hol tartok, amit reménytelen kibogozni ( jó,jó. félóra alatt legörgethető a lista).
   
 2. ]EZEL[

  ]EZEL[ Törzsjátékos

  Arra már nem volt idő:)
   
  sárkányos kedveli ezt.
 3. .*Sirius*.

  .*Sirius*. Fórumlakó

  E hétre ígérték a javítást (mi okunk lenne kétkedni benne...).Mindenesetre ami ízelítőt kaptunk, az -úgymond- nem túl ígéretes.
   
 4. .*Sirius*.

  .*Sirius*. Fórumlakó

  Tényleg nem akarok egy félig (sem) elkészült dolgon rágódni, de most néztem végig a szűrőt a rangsorolásoknál. KÉMKEDÉS??? Ez olyan nagy tett, hogy rangsorolni kell? Akkor már legyen olyan is, hogy hányszor váltunk dizájnt.
   
 5. CryZoli

  CryZoli Utánpótlás-írogató

  semmi értelme ezeknek a listáknak vagy legalább mutathatnák a régi eddig elért tp csp listákat is . na meg minek ezt is bepakolni a tengertérképre nincs ott elég cucc már . bele se gondolnak ha esetleg /bár ilyen lehet hogy már nincs is / jonne egy uj játékos ki se lehet igazodni
   
  ]EZEL[ kedveli ezt.
 6. ☆AzteC☆

  ☆AzteC☆ Haladó

  Nem is mutatja hányadik vagyok ki kel keresni ami nagyon gyenge.. ja es nem értem hogy estem 500 helyet vissza tapasztalatpontban??
  Káosz az egész sokkal jobb volt a régi
   
  sárkányos és ]EZEL[ kedveli ezt.
 7. †Knight_Rider†

  †Knight_Rider† Fórum veteránja

  Azt hiszem eddig csak a saját szerveredét mutatta. (MS1) EU1 14/ és külön az EU2 166/. Most pedig összesítették, ez a tippem.
   
 8. Így van. A PVP-rangsort pedig, ami a harcoló játékosok valós ranglistája volt, simán kivették.Az elsüllyesztés és a csp csak utolsó lövés, nem reaális.Jó lenne, ha visszakapnánk a PVP-rangsort is :)
   
 9. .*Sirius*.

  .*Sirius*. Fórumlakó

  Eltelt egy kis idő és minden maradt, mi volt (...a puszta lét...).Szóval akkor a rangsor marad az elsők privilégiuma.Cserébe mi átlagkalózok megkaptuk a Laterna Magicat, hogy nézhessük a hírdetők árajánlatát.
   
 10. †Knight_Rider†

  †Knight_Rider† Fórum veteránja

  Nagy nehezen össze kapartam 20ezer pontot, addig a következő szinthez szükséges pont nőtt 40ezerrel. Aztán érjed utol...
   
 11. Apolló

  Apolló Fórumőrült

  Gondolom, itt az a probléma, hogy a saját rang nem látszik (?), és nehézkes kikeresni, hanyadik vagy. De azért erősíts meg benne, mire gondoltál.
   
 12. Apolló

  Apolló Fórumőrült

  A mai rang folyamatosan változik, ezért az ott megjelenő értékek csak tájékoztató jellegűek. A szükséges pont a többi játékos tevékenységétől is nagyban függ, és lehet, hogy mire eléred az adott pontot, már mások "megelőztek".
   
 13. =Allanon=

  =Allanon= Fórumlakó

  Sziasztok.
  Valahogy teljesen átkellene értelmezni a rang számítását, mert tény hogy esélye nincs már rég egy normális játékosnak báró vagy hasonló rangok eléréséhez. Mint mindenben sajnos itt is túl nagy szerepet játszik hogy valaki használ-e valamit vagy sem. Talán az lenne a legésszerübb ha a megszerzett tapasztalat, elitponthoz figyelné az időt is, tehát hogy x elitpontot, tapaszatalatot mennyi idő alatt szerezted meg, ergo a 0-24-es BM-es játékosok akikre a ugye a csökkenő visszatérítés sem hat hátrányban lennének, kevesebb pontot kapnának, így akik napi 4-5 órát játszanak és szereznek pontot többet kapnának a rang kiszámításakor belőle.
  Ahogy a csatapont és egyéb jelvényeket is ellehet rejteni én ezt is beállítanám a mai rangra.
   
 14. †Knight_Rider†

  †Knight_Rider† Fórum veteránja

  Leginkább az a problémám, hogy egy 7 éves hajóval nem vagyok még 1 milliárd elitpont felett sem, úgy gondolom ez a legnagyobb oka az egésznek. Nagyon nehéz úgy rangban fejlődni, hogy bizonyos hajók akár egy teljes napot is vizen vannak az én 5-8 órámmal szemben. Vagy én nem tudok valamit? Hogy tud más össze szedni havonta 300-800 millió EP-t, míg én szenvedek a 30 millióért.
   
 15. Apolló

  Apolló Fórumőrült

  Elméletileg egy teljesen új számítási rendszer várható, ami ilyen dolgokat is figyelembe vesz.
   
 16. †Knight_Rider†

  †Knight_Rider† Fórum veteránja

  Én azt gondoltam, ez a végleges ami most van. Így még van remény. :) Köszi az infót. Reméljük tényleg lesz valami új.
   
 17. DonatMatthew

  DonatMatthew Járnitanuló

  Én full ep-s setuppal, közel 5000 elitpontot kapok 1 lövéssel, 2 másodpercenként...azért, ha oda állnék most pár órára a cassiopeia mellé, könnyedén meg lenne még 40-50 milla elitpont is.
   
  †Knight_Rider† kedveli ezt.
 18. CryZoli

  CryZoli Utánpótlás-írogató

  5000 ? / lovés azt hogy csinálod
   
 19. DonatMatthew

  DonatMatthew Járnitanuló

  Az összes EP bónusz ami csak van, admirális ágyú, elitlőszer, télifény nélkül.
   
  Utoljára szerkesztett: 23.5.20
 20. .*Sirius*.

  .*Sirius*. Fórumlakó

  Igen,erre gondoltam.( És csak zárójelben említeném,nagyon irritáló, amikor talmi "fejlesztésekkel" - mert fejleszteni kell... - egy modernebbnek tűnő formai változtatás oltárán feláldoznak bevált,jól működő tartalmi dolgokat.Ámbár jóllehet, csak én látom így.)
   

Az oldal megosztása