Új-Régi event!

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: Fexidho, témanyitás ideje: 4.5.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Fexidho

Fexidho Fórum-zöldfülű

Ahoy!

Vissza lehetne hozni a Burning Dutchman design megszerzést.Vagy úgy,hogy utolsó és legtöbb sebzőnek esetleg gyüjtögetős lelkekért vagy legalább meg lehessen venni.Szerintem sokaknak kéne.

Másik.

Abaddon
    és Bomberbee desingek-et is. Ezeket is meglehetne a fent említett módon vagy itt jobb lenne a régi eventjük módján.--->200 csatlós után megjelent néhány mappon a boss npc is.

Várom a negatív-pozitív válaszokat is! :)

2. Péter

Péter Fórum ismerője

A bomberbee dizit meglehetett szerezni idén is meg múlt évben is. De viszont akinek nincs meg arra jó az ötleted. Másik gondolat: minek új dizi ha köveket meg nem adnak bele. Nekem 87 db dizim van és ebből 4 db-ot használok. A többit nem. Sok játékos 30-40%-os nagyíttással játsza a játékot és a hajó dizájnjából nem sok látszik. Pici nagyíttással meg nem jó játszani mert nem látom az ellenfelet bár igaz a dizi apró részletei jó kivehetők a hajón. Összességében :jó az ötlet de ha kövek nélkül van akkor minek.

§§§§. kedveli ezt.
  3. HeSoNeR[HU]

HeSoNeR[HU] Utánpótlás-írogató

Abban van igazság,hogy minek ha nincs kő.DE!!Ha van olyan dizid amit pl nem használsz nem is tetszik stb,abból kilehet venni a köveket és belelehet tenni az említett dizikbe,avagy ha van raktáron köved azokat is fel lehet pakolni.Nekem igazán tetszik az ötlet főleg a Burning D.

4. TYUPI™

TYUPI™ Fórumlakó

Akkor ennyi erővel hozzák be a karthogast és az akragast azok tényleg régi dizik amikről meg ti beszééltek már a könyökönkün jön ki néha ha eddig nem lett meg 3 alkalomból ( burning 2 ) akkor nem is kell nekem sincs az meg nem is lesz ez van de akarthogasz azért már igen csak lenne értelme harcolnom siratom azokat a régi játékosokat akik botolás miatt örök bant kaptak és persze azok a ritka designok is elszáltak kész pazarlás adták volna inkább nekem azt a dizit én ezt hoznám be hogy lehesen csere berélni designokat na az már tényleg komoly lenne :D

$GOBLIN$HUN$ kedveli ezt.
  5. HeSoNeR[HU]

HeSoNeR[HU] Utánpótlás-írogató

Na igen! Az akragas meg Karthogas. A kedvenc dizijeim,de a jelenlegi készítők azt sem tudják,hogy volt olyan dizi.

§§§§. és $GOBLIN$HUN$ kedveli ezt.