Új Roham térkép

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: kecsó, témanyitás ideje: 8.4.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. kecsó

kecsó Fórumlakó

Sziasztok!

Egy olyan ötlet jutott eszembe,hogy mindig ment a vita a roham térképek miatt,hogy sokan vannak rajta,stb....

Ez a behemoot maposoknak lenne egy kis nép ritkítás azzal, hogy aki át lépte a 20. kalóz szintet azt ár rakják egy új roham térképre. Nevet,tulajdonságokat a BP.-re bíznám.

Viszont ez a 4 új szint szerintem jó ok arra, hogy új roham map legyen.

NPC-kről annyit, hogy gyöngyöt esetleg olyan lőszert adnának ami nagyobb sebzést okoz a 20/ feletti NPC-k nek,mint eventek alatt az event lőszer,de a megszokott gyöngy maradna jutalomnak,azt se venné senki zokon.

Kérlek, véleményeteket írjátok le kommentbe! :)

-Kakastarély- és Ander_evo3(69) kedveli ezt.
  2. Ander_evo3(69)

Ander_evo3(69) Utánpótlás-írogató

Támogatom.;)

3. Péter

Péter Fórum ismerője

Én nem támogatom. Ha magamat nézem 20-as szintű vagyok de nem annyira erős,hogy érvényesülni is tudnák az új térképen.Ez megint csak az erősebb játékosoknak kedvezne. Inkább visszafelé mennék a kalózvizsgával ha lehetne. Egyszerűbb lenne ha: aki behemótra megy ott a játékos játékost csak akkor tudna lőni ha épp npc-t keres.Mi értelme van behemótra menni ha 1 npc-t se tudok kilőni mert leszednek róla.

4. Péter

Péter Fórum ismerője

1 Másik gondolat: Szerintem jobb lett volna ha 20/és 21/ közé betettek volna 1 semleges térképet /PvE/ npc-kkel,szörnyekkel mint a kezdő 1/-ek. Sokkal többen vizsgáznának fel mint jelen állapotban van.De most mit tapasztalunk: minek vizsgázzon bárki ha nem éri meg mert még javitani sem tud mert kiszedik azonnal.

5. Saracen

Saracen Kivételes tehetség

Én már egyszer felvetettem, hogy lehetne a fenti mappokhoz boss térkép, hasonló, mint ami event ideje alatt van.