Közlemény Új szerver - Egész Európa 8

Kategória: 'Hivatalos hirdetmények', témanyitó: DonMaterial, témanyitás ideje: 27.7.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. DonMaterial

  DonMaterial Board Administrator Team Seafight

  upload_2022-7-26_21-2-44.jpeg
  PVE vagy PVP? Robbantás!

  Nos, hát, hát, a kalózok szavaztak - a kalózoknak sikerült!

  Az új szerver már július 28-án (13 órakor) elindul, és fogadjunk, hogy megfogtok lepődni. Úgy döntöttünk, hogy mindkét világból a legjobb dolgokat vesszük figyelembe, és tisztalappal indíthatunk. Az új Global Európa 8 szerver alapvetően PVP szerver lesz, PVE módra lesz lehetőség bizonyos eseményeknél...kezdetben! De a jövőben meglátjuk. Tehát maradj velünk, és ne felejts el visszajelzést adni felénk.

  Azoknak, akik a végéig olvasnak, készültünk néhány meglepetéssel! ;)

  A szerverre való regisztráció után, bejelentkezve rengeteg bónuszra tehetsz szert, mint például rengeted gyöngyre, koronára és kristályokra, több millió konfetti lőszerre, és több milliárd aranyra, és ez még nem minden, a lista tartalma egy hajódesign is (Frau Holle hajódesign)!

  De ez még nem minden!
  Augusztus 14-ig különleges "Verseny 25-ig" esemény küldetéssor lesz elérhető a biztonságos kikötőben, lehetőséget adva minden játékosnak megszerezni a Közösség Büszkesége hajódesign-et, ha eléri a 25. szintet - de csakis kizárólag az új Global Európa 8 szerveren.

  Ráadásul az elkövetkezendő két hétben minden fizető csomagra 25%-os kedvezmény jár, hogy segítsünk titeket ezzel is a gyorsabb hajó fejlesztésére!

  Horgonyt fel, készülj fel a vad tenger mielőbbi meghódítására!

  Közösség Büszkesége hajódesign:

  upload_2022-7-26_21-42-51.png
  A Seafight csapata
   
  Utoljára szerkesztett: 28.7.22
 2. DonMaterial

  DonMaterial Board Administrator Team Seafight

  Ahoj kalózok!

  Tegnap tartottunk egy szavazást a Discordon arról, hogy a Global Europe 8 szerver PvP vagy PvE legyen-e ezen a héten, a sok szavazat miatt úgy döntöttünk, hogy mostantól PvP lesz!

  A mód változása miatt újraindítottuk a szervert, hogy eltávolítsuk a PvE buffot a játékosokról.

  Boldog vitorlázást!

  A Seafight csapata
   
  _Mr_ kedveli ezt.

Az oldal megosztása