Új szintek és küldetések

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: Gallardo, témanyitás ideje: 2.2.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Gallardo

Gallardo Rutinos

Sziasztok ha már nincs info rola mert minek én nyitok egyet itt lehet kérdezni segíteni egymásnak :)

Naksi és NagyGiba.hu kedveli ezt.
  2. NagyGiba.hu

NagyGiba.hu Fórum ismerője

Sziasztok!
    Büntető ellenfelet hol lehet találni?

3. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Szia
    25/1-en keresd.

A bérelhető flotta egyik NPC-je.

4. NagyGiba.hu

NagyGiba.hu Fórum ismerője

Köszönöm.

5. Gallardo

Gallardo Rutinos

Zsivány sirályt mi dobja tudja valaki?

6. Tэxᴀک

Tэxᴀک Utánpótlás-írogató

A HRMA Hírnév hajóból amit kidob Admirál Bosszút kell lefosztanod, fosztási küszöbe 20,000 szóval kell hozzá elit felszerelés is.
    Nem feltétlen adja meg első fosztásra !

7. Gallardo

Gallardo Rutinos

köszike

8. Baba

Baba Fórumlakó

Nekem elsőre beadta , a kövi feladat 5 meglepetés fosztása de azota eltüntek a meglepetések:(

9. Gallardo

Gallardo Rutinos

Ez a rakomány és megjelölt láda merre leledzik tudja valaki? pls

10. FM_Héra

Azokon a szinteken 22/1-en találod, a rakomány szerepelt már a Calypso bosszúja 2016 eventen is.

11. Gallardo

Gallardo Rutinos

köszöm meglett

12. Baba

Baba Fórumlakó

Sziasztok valaki tudja mi ez a küldi ?
    Gyüjts össze 1 db megjelölt papirok tárgyat és térj vissza Jayne Dalton Karakterhez(0/1)
    Gyüjts össze 1 db relytélyes Tinta tárgyat és térj vissza Jayne Dalton Karakterhez(0/1)
    Okozz több mint 1 millió ÉP sebzést (0/1.000.000)

Előre is köszi a választ.

13. FM_Héra

Szia
    Ezt a két tárgyat az előző feladat végeztével meg kellett kapnod, annak jutalmai között kell találnod. Esetleg egy ki-belépés, ha nem lenne meg (előzmények törlése...). Ami hiányozhat az a sebzés, ha az meg van, térj vissza Jayne Dalton Karakterhez.

14. Baba

Baba Fórumlakó

Szia
    Hát én töröltem mindent már 2 napja állok ennél a feladatnál mert nincsenek meg a tárgyak

15. FM_Héra

Ez esetben írj supportra.

16. Baba

Baba Fórumlakó

Szia
    Az is megtörtént és még mindig semmi:(

17. FM_Héra

Jayne Dalton Karakterhez visszatérve, miután lelőtted a kellő mennyiséget, annyit megnézhetsz (ha még nem), hogy le tudod-e adni. Talán csak nem írja ki.

18. ]EZEL[

]EZEL[ Törzsjátékos

Én 2x is fosztottam a Bosszút elitt felszereleéssel de semitt nem jelzett hogy + lenne zsivány sirály:( akkor most hogy van?

Ja és bocs mi az a Zsivány sirály tárgy?? 1 kis help??

Moderátor által utoljára szerkesztve: 8.2.17
  19. FM_Héra

Nem feltétlenül ad elsőre, lehet hogy még másodjára sem... a bosszú, de ha sikerül, a naplódban ezt láthatod az időpont mellett: Megszerezve: 1 x labels_QuestItem_3.

20. ]EZEL[

]EZEL[ Törzsjátékos

Köszönöm FM_Héra így már világos de ezeket nem lehetne valahová be illeszteni?