Új szintek és küldetések

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: Gallardo, témanyitás ideje: 2.2.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Mi is saját tapasztalat alapján tudjuk ezeket, és nem hiszem, hogy így marad.

A feladat ablakában egyébként is látnod kellene, a mennyiségnél (1/1), hogy megszerezted.

2. ANGYALKA134

ANGYALKA134 Utánpótlás-írogató

hát ezek az uj szintek 1 kész vicc 27 vizsihez sulyeszek el 1 admiralt egész nap 2 volt:p

Zoli-65 kedveli ezt.
  3. Baba

Baba Fórumlakó

Szia
    Sehol nincs meg a tárgyam a naplóban bent volt angolul hogy megkaptam őket még sincsenek , azért vicces lesz hogy aki klsöbb lett 26os már az is mindjárt levizsgázik 27re én meg itt rostokolok a feladatnál mert nincsenek meg a tárgyaim , a support meg azt írja nem tud segiteni nincs még leírás .:(

4. ]EZEL[

]EZEL[ Törzsjátékos

Szia Baba ne add fel én a 26-s vizsgán görcsölök 3-4 napja le fosztom no + a feltételek de semmi:( minden jót + kapok a Bosszúból de a nyüves Sirályt nem tudom el kapni hát majd 1x oda is el érünk !! Ezért ne add fel mert én már helyetted is + tettem !!:) csak kitartás!!

5. Gallardo

Gallardo Rutinos

:) Te még hiszel benne hogy a szupi tud segíteni?
    Nekem minden reményem odaveszett a legutobbi segítségkérésem, játékhibám után :-(

]EZEL[ kedveli ezt.
  6. FM_Héra

Mindenben nem tudunk segíteni, ez igaz. Abban viszont biztos lehet mindenki, a magunk részéről amit tudunk, azt megtesszük, legyen szó supportról, akár fórumról, vagy chat-ről. De higgyétek el, sok dolog van, ami nem rajtunk múlik. Bármennyire szeretnénk, nem tudunk megoldani mindent. Amit nem áll módunkban, azt jelezni tudjuk, és ki kell várni, míg megoldják. Hibákat kizárólag a fejlesztők tudnak javítani. Ilyenkor csak a türelmeteket tudjuk kérni.

7. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Leírás most is, ahogy pl az előző 5 szintnél, csak a saját tapasztalataink alapján lesz. Ehhez idő kell. Akinek sürgős a dolog, annak bizony saját magának, esetleg társaival kell kitapasztalnia a dolgokat. Még akár a saját kárára is.

Vannak feladatok, amikhez szükségesek bizonyos tárgyak. Ha elfogadod a feladatot, és rendelkezel már a tárgyakkal, de még nem teljesítettél minden feladatot, a tárgyakat még ugyan úgy odaadod a feladat osztónak. Ha bármi oknál fogva megszakítod a feladatot, a tárgyak is elvésznek, pont úgy, mint minden más elkezdett feladat.

Bizonyos feladatoknál biztosan így működik. Hogy az esetedben mi volt, nem tudom. Mindenesetre jobb, ha egy elkezdett feladatot nem szakítunk meg ;).

8. NagyGiba.hu

NagyGiba.hu Fórum ismerője

Sziasztok!
    Mióta levizsgáztam 26-os szintre nem lőnek a Meglepetés npc-k, viszont a lenti mapokon lévő VCM-ek agresszívek lettek. Ez vajon hiba vagy direkt csinálhatták ilyenre?

9. Baba

Baba Fórumlakó

Szia DD

Nekem semmi bajom se a supportal se a fórum moderátorokkal , mindenhol mindig megkapom a kellő segítséget amit köszönök is;)
    A bughoz vissza térve nem szakitottam meg a próbát csak kb 2 nap után hogy legalább a napi koronás próbákat tudjam megcsinálni , mert nem elég nincs meg a tinta meg a papir tárgy de a 27es vizsga feladat sincs bent mivel nincs kész a feladat a bug miatt mert ugye hiába lövöm le az életerőt amit kell ha nincsenek tárgyak. A legnagyobb gond az hogy csak az ismétlődő napi koronás feladatok maradtak bent és ez az egy küldi. Én tisztában vok a support és ti nem tudjátok ezt megoldani csak jelezni a fejlesztők felé ami gondolom megtörtént és türelmesen várok kapjam meg a 2 tárgyat vagy legalább tegyék vissza azt a próbát ami a tárgyakat adja .:( Csuppán annyi a zavaró hogy nem kevés pénz megy bele a játékba és akkor 1 ilyen bug miatt leesik a rangom meg elmaradok mert aki késöbb tudott vizsgázni az is már levizsizett 27re sőt ha még sokáig nem tudják megcsinálni lassan 28-29-30ra...én meg itt állok a 26on:(
    De én optimista vagyok és remélem minnél elöbb javitva lesz a bug:cool:

10. *ZSOLTI*

*ZSOLTI* Járnitanuló

Szia Héra azt szeretném megkérdezni mi az a sirály király és mi adja ?köszi.

11. FM_Héra

Szia ZSOLTI
    Sirály királlyal még nem találkoztam, csak Zsivány sirállyal és Gyagya sirállyal. Mivel előfordulhat, hogy véletlenül elnézted, ezeket leírom. Ha mégis lenne Sirály király, egyenlőre nem tudok benne segíteni, esetleg, aki előrébb tart nálam...
    A zsivány sirályhoz HRMA bosszút (admirális) kell kifosztanod, az adhat, de nem feltétlenül kapsz tőle azonnal, lehet hogy többet is ki kell fosztanod érte. A Gyagya sirályt pedig a HRMS Meglepetés adhatja (de ez sem feltétlenül az első), ha kifosztod.

12. *ZSOLTI*

*ZSOLTI* Járnitanuló

Köszi

13. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Mind1 az mikor szakítottad meg. Ha előtte megvolt, utána már nem, akkor az nem bug.

14. Mákostésztakonzerv

Mákostésztakonzerv Utánpótlás-írogató

Nem tudom mi a poén a 27 vizsgában! 20-30 hajó folyamatosan lövi a VCM Hawkeye hajókat mindkét 26/ térképen!
    Max 3-4 VCM admirálist dob a játék.Nem gondolnám hogy sok játékosnak van arra ideje hogy napi szinten legalább 10-12 órát üljön a gép előtt és akkor még az utolsó lövést is vinned kell.Ráadásul ha majd event lesz és mondjuk megszakítod a próbád a 15 koponya ugrik így 5 nap minimum hogy megint fel tudd venni.
    Valóban remek és érdekes kihívás sőt nem is unalmas egyáltalán ez csak nézőpont kérdése gondolom.
    Mi lesz később mikor mondjuk napi szinten már csak néha néha lesz lőve a Hawkeye hajó.Hetente fog 1 admirálist dobni?
    Na de ez van ezt kell szeretni csak nem értem a fejlesztőket miként gondolták az egész vizsgarendszert.
    A 26 vizsin javítottak remélem ezen is fognak és lesz admi a fenti mappokon elég és nem kell 3-4 k hajót kilőni hogy 1 legyen:)

15. Mákostésztakonzerv

Kérdés:) Előző hozzászólásom időpontja látszik azóta folyamatosan lőttük a 26/2 a VCM Hawkeye hajókat (átlag 15 játékos)
    5 óra alatt 1 Admiralt forditottunk ki ép mikor jelen pill írok.Természetesen nincs meg az utolsó lövés.
    Szándékosan van ez így tervezve vagy játék hiba ?Mert ez nem állapot hogy nem lehet normálisan vizsgázni 27 re.
    Ráadásul az adott mappon ki sem írja az Admiral de mondjuk 25/ peren igen ez is hiba lenne?

Üdv Mákos

]EZEL[ kedveli ezt.
  16. FM_Héra

Még mi sem tudjuk mi hogy működik, csak amit már sikerült kitapasztalnunk. Csupán találgatok, de azt is lehetségesnek tartom, nem csak a VCM Hawkeye NPC-k kilövése számít a VCMA Imperious megjelenéséhez...
    Az valószínűleg hiba, hogy csak 25/-en írja ki a megjelenését.

17. Mákostésztakonzerv

Kedves Héra!

Lőttük a Renown hajókat is folyamatosan és érdekes annak az admirálisát dobja is rendesen.
    Viszont az momentán nem jó semmire vizsga szempontjából.
    Az elv ugyan az mint lent .
    Ha harcost lövök csak, akkor nem lesz bosszú belőle viszont ha csak hírnevet harcos nélkül akkor is simán jön a bosszú.
    Kb olyan mintha az admi kiribatihoz kokelaut is lőni kéne:)
    Viszont ha nem tudjátok mi hogyan működik akkor miért is nem lehet ezt az illetékes helyen megkérdezni és utána tájékoztatni a játékosokat .A leírásban nem szerepel hogy bármit is kellene pluszba lőni a VCMA Imp megjelenéséhez.

Üdv

18. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia
    Ez egy hosszútávú fejlesztés. Nem olyan mint egy event, amire van pár napja az embernek, hogy megismerje. Itt ha valamit nem tudsz, akkor bőven van időd tapasztalatokat gyűjteni, és magadtól rájönni, mi hogyan működik ;).

Aki esetleg sajnálná a saját bőrén megtapasztalni a dolgokat, az ne tegye, az várjon a többiek visszajelzésére.

19. Mákostésztakonzerv

Tisztelt DD!

Már bocsánat de ha én fejlesztek bármit is akkor ahoz tudom mit hova mikor és miért, főleg ha hosszútávú mint írtad:)
    Nem az a gond hogy nem tudjuk mit kell csinálni hanem az hogy miért kell 6-8 órát várni egy admirális kifordítására.
    Nem gondolnám hogy így lett megtervezve a dolog,de ha még is akkor pedig jelezni kellene hogy nem igazán teljesíthető a 27 vizsga.
    Ezt igen megköszönnénk több játékostársam által.pl a 26 vizsin is változtattak mert 5 büntető végét elvinni egyenlő volt a nullával ugyebár:)

Maradok Tisztelettel Mákos!

20. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Nem teljesíthető? Már többen is teljesítették.
    Nehéz volna? Igen az, 27.es vizsgáról beszélünk. A korábbi vizsgák sem voltak egyszerűek. Főleg nem az elején. Triumph admirál sem volt túl gyakori, amíg alig voltak az új térképeken ;).