Új szintek és küldetések

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: Gallardo, témanyitás ideje: 2.2.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Gallardo

Gallardo Rutinos

Most azt akarod mondani ilyen horderejü fejlesztésrök nem tud a Seafight magyar csapata?
    Mert ez akkor egy hihetetlen káosz mintha a gyárba nem tudnák mit szerelnek össze pl :)

2. Gallardo

Gallardo Rutinos

Értelmesebb lett volna HP-hoz kötni akkor már mint a többi vizsinél de hát nem nálunk van az értelem
    És miért veszi el a gyüjtött koponyáimat ha nem is adtam még le a küldetést és megszakítottam?

3. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Lehet, hogy vannak, akik számára ez hihetetlen káosz. Nekem inkább egy újabb kaland, újabb felfedezni valókkal.:) Mikor bekerültek az új régiók a játékba, ahhoz sem volt leírás. Az ismertetőt DD készítette el, saját tapasztalataira alapozva.;) Közben, amit már láttunk, tudtunk, megosztottuk veletek, amiben tudtunk segítettünk. Ez most sem másabb, ismét saját tapasztalatok alapján fog elkészülni, amihez idő kell. Amiben pedig már tudunk, igyekszünk nektek is segíteni, ha kérdeztek.

Biztos ez a beugró, amit levon, hogy elkezdhesd a vizsgát. :cool: A vizsga pedig, hogy intézz el egy VCMA Imperious ellenfelet.:)

Utoljára szerkesztett: 12.2.17
  4. Gallardo

Gallardo Rutinos

Elég szomoru régen nem voltak ilyenek ez az egész el van hanyagolva olyan érzésem van csak a pénz számít de minél kevesebb befektetéssel ami közelítsen a nullához :-(
    Semmi nem naprakész ködös informáciok ez a tapasztalatom de inkább nem is folytatom mert sztem még ez is törlésre kerül :)
    Ja és ez nem nektek szolo kritikának szántam ti sztem megtesztek mindent amit lehet :)

5. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia
    Nincs elhanyagolva. A játék ismertetők és event ismertetők egy része saját tapasztalatokon alapszik. Mi csináljuk, és nem készen kapjuk. Mindig is így működött, és ehhez mindig is idő kellett.

Egyébként részben elkészült még az elején az ismertető, de sajnos elakadtam, hiszen mint ti is tudjátok már sok új tárgy szükséges a feladatokhoz. Amiknek beszerzése nem olyan egyszerű. Ezek az apróságok megnehezítik az ismertető készítését.

Amennyiben konkrét dolgot is tudsz említeni, azt a "fórum hibák és elírások" témába jelezheted. Természetesen előfordulhat, hogy valami nem napra kész. Hiszen nem olvasunk át minden szinkronizálás után minden ismertetőt, hogy az még mindig megfelel-e a játék aktuális verziójához.

6. Gallardo

Gallardo Rutinos

Ha beugro hol jelzi "Figyelem a vizsga elkezdésejor a koponya levonódik"?
    Sehol nem látom hogy beugro kell a vizsihez :-(
    Sok kicsi bosszuság sok feleslegesen eltékozolt elitlöszer idö stb :-(

7. FM_Héra

Nem jelzi sehol, de az látható, hogy levonja, ha elindítod a vizsgát. Úgy értsd, 'ha úgy tetszik ez a beugró', ezt én gondolom így, de mindenképpen a vizsgához tartozik. Nem gondolnám eltékozolt elit lőszernek, vagy időnek, nem kell megszakítani, ha valaki úgy gondolja, készen áll a vizsgára.

8. Mákostésztakonzerv

Mákostésztakonzerv Utánpótlás-írogató

Nem kell megszakítani ez most vicc ugye?
    Amig ez az egy nyitva pl jelen pill 4 napja nekem addig semmi mást nem tudsz csinálni!
    Se koronát gyüjteni(nem tudod a napi próbákat felvenni) hogy vásárolni tudj a 25 szigetnél se semmi mást.
    Jön az event egymás után majd akkor mi lesz ?Nem fogod megszakítani mert úgy mond készen állsz a vizsgára?Akár hónapokig nyitva lehet mert nem sikerül elvinned az utolsó lövést fölleg ezzel a tendenciával ami most megy napi 2-3 admi és akkor itt ülsz egész nap.
    Lehet sokan ráérnek itt napi 10-12 órát ülni de a játékosok 70% biztos nem.
    Vagy nem csinálod az event próbákat és elesel a napi jutalmaktól ,akkor saját magad bünteted nem?
    De ha megszakítod akkor mínusz 5 nap megint ez viszont tény!
    Az admiralt még mindig nem irja ki a 26/ mappokon hiába vagy ott, ez lesz javítva?

9. FM_Héra

Nos, mivel jelenleg ez a feladat, nem tudom változtatnak-e rajta, ehhez alkalmazkodok. Mielőtt elindítottam a vizsgát eldöntöttem, fentebb akarok menni; nekem megér annyit, hogy esetlegesen, ha szükséges, lemondok az eventes feladatokról, napi ismételhető feladatokról, és végig csinálom megszakítás nélkül. Akinek "sürgős", az rászánja az időt. Ez nem egy event, amit kivesznek, később is ráér elkezdeni, akinek a többi fontosabb.

10. luffy

luffy Járnitanuló

harcoljatok ne sirjatok. megy simán

11. Naksi

Naksi Fórum bárója

Szia Héra!
    Bocs ha nem ide tartozik de szeretném megkérdezni ,és több térképen is láttam már a Klánnál is,hogy Büntető hajó ! Nem tudom ezt mi és honnan lehet szerezni?? Volt mikor engem megtámadtak és akkor is ott volt ,kerestem de sehol semmit nem találtam róla!
    Köszönöm a választ!

12. FM_Héra

Szia Naksi!
    A flottarendszerről találsz leírást az ismertetők között. Abban meg tudod nézni, hol és hogyan is tudod segítségül hívni a bérelt hajókat, melynek egyik NPC-je a Büntető.

Naksi kedveli ezt.
  13. Naksi

Naksi Fórum bárója

Köszönöm szépen kedves Héra! :)