Javaslat Új tárgy: Vitorlatörő!

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: SamuelTaylor, témanyitás ideje: 27.11.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Olvassd el majd szavazz:

Szavazás lezárása: 27.2.98, 18:31.
  1. 8 szavazat
    66.7%
  2. Nem jó

4 szavazat
    33.3%
  1. SamuelTaylor

SamuelTaylor Fórumprofi

Ahoj,
    Az ötlet leírását azzal kezdem, hogy szerintem a játékban lévő Csillagtűz Villám iszonyatosan drága és ahhoz képest alig ér valamit. Ezért töröljék a játékból és helyette betehetik ezt az új tárgyat:

Mi is az a Vitorlatörő?: Ezt a tárgyat aktiválva esélyetek van arra, hogy sebzés nélkül ledöntsétek az ellenség összes vitorláját, így azt megakadályozni az elmenekülésben. Vagy ha titeket üldöznek, ezzel lassíthatjátok a támadóitokat.
    Figyelem! A hajó nem áll meg, csak lecsökken a sebessége annyira mint egy általános ledőlt vitorla esetében.
    Mindig ledőlnek a vitorlák?: Nem. 60% esélyetek van arra hogy ledőlnek a vitorlák.
    Hogyan védekezhetek ellene?: Ha szolgálatban van a hajódon Vitorlamester, akkor ő megjavítja a vitorláidat 10 mp alatt. Ha nincs, új vitorlákat kell felhelyezned a raktárban. (A hamarosan érkező frissítésben már a játékablakban is felhelyezhetitek)
    Hogyan szerezhetek Vitorlatörőt?: Ezt a tárgyat a Piactéren, a Különleges tárgyak között találhatjátok meg vagy egyéb különleges eseményekkor juthattok még hozzá.
    Csak játékos ellen használhatom?: Nem. Minden npc ellen hatásos.

A 10 mp és a 60% csak ajánlott érték. Nem kötelező a Csillagtűz Villámra kicserélni de véleményem szerint a Füstbomba és a Vitorlatörő elég lassító tárgyaknak.
    Ha tetszett szavazz és ha van, írd le a véleményedet, kérdésedet...

Gallardo kedveli ezt.
  2. Hirnév

Hirnév Aktív író

elég kidolgozottnak tünik :) csak az a gond, hogy a hp-hez van viszonyitva a sebesség nagyjábol, ha ledöntöd a vitorlám, de 300k éltemböl 280 megvan még, a rendszer nem érzékeli hogy lassulnia kellene.. :O

3. SamuelTaylor

SamuelTaylor Fórumprofi

Talán van rá megoldás, de ezt egy fejlesztő tudná megmondani.

4. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Sziasztok

Szerintem ti ne azzal foglalkozzatok hogyan is lehet ezt megvalósítani, ez a fejlesztők dolga hogy ha eljut hozzájuk akkor megcsinálják ;)

5. Gallardo

Gallardo Rutinos

Sziasztok
    nekem tetszik az ötlet

SamuelTaylor kedveli ezt.
  6. SamuelTaylor

SamuelTaylor Fórumprofi

lehet, hogy sokan azt hittétek, hogy ez egy új ágyúgolyó. A feliratot csak véletlen hagytam a a képen. Ez nem lőszer hanem egy ÚJ KÜLÖNLEGES TÁRGY

7. Fejvadász

Fejvadász Haladó

Persze még mit nem?!?!?! Ennyi erővel azt is mondhatnád hogy ne adjunk esélyt kezdő kalózoknak. Egy normális "fullos" 3 mp-nként lő. ha 10 mp a megjavítása, akkor meg se lehetne javítani mert amire megjavulna már ujra mehet lassan.
    De ez az egész amúgy se állja helyét. Attól eltekintve hogy ne bonyolítsuk tovább a játékot, vagy hogy rossz ötlet, így is van elég fejleszteni való a játékon.
    LAKAT

8. SamuelTaylor

SamuelTaylor Fórumprofi

Először is. A 10 mp csak ajánlott érték a javításra! És 10 mp alatt nincs ideje lelőnie a támadónak 170k+ vudu hpt sem, nemhogy 50% ra az életerőpontodat. Másrészt a kezdő kalóz is lőhet vitorlatörőt a támadóra és a 60% törési eséllyel lehet, hogy a kis kalóz tör csak vitorlát, a támadó az övéit nem. Ez az új tárgy szerintem nem bonyolítaná csak a játékot, hanem új taktikai elemet hozna a harcokba, ami lehet 1v1 vagy 20v20 is.
    Vagy te még mindig azt hiszed hogy ez egy lőszer amivel egy "fullos 3mp-nként" lelövi a vitorládat? o_O

9. Fejvadász

Fejvadász Haladó

Azt mondod hogy 10mp-ig hatna, és hát 3mp-nként lövés az 10 mp alatt minimum 3 lövés leadását képzi. És a 60% 3szor.. Hmmm...
    Már mondtam mi a véleményem nem írom le újra.
    Van elég stratégiai elem. (lásd: Villám Csillagtűz, Füstbomba, Sasszem stb.:)

Ja jut eszembe...
    A kis játékos is lőhet rá csak az lő 10 vagy 8 mp-nként. Ez az egyik, a másik meg az hogy a kis játékosnál még így is 100szor gyorsabban meg a "fullos".

10. _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_

_*VILLÁM-PVP-{HUN}*_ Fórumprofi

Szerintem azt gonolod hogy ez egy lőszer.. Ha nem ezer bocsánat. Az írásodból az jön le, hogy lőszernek tekinted. Ezt a játékostársad nem így gondolta, hanem kb. talán mint a füstbombát, hogy rálövöd, annyi különbséggel, hogy itt vagy eltalálod vagy nem. Semmilyen lőszerről nincsen szó. ;) Én annyit toldanék hozzá, hogy legyen neki "újratöltése". ( pl.: Mint a füst, vagy a csillagtűz, csak több valamivel ) Egyébként nem rossz ötlet ! :)

11. Fejvadász

Fejvadász Haladó

Mindegy rossz ötlet és kész.