Új Tehetségpontok

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: °°Máté°°, témanyitás ideje: 30.7.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Saracen

Saracen Kivételes tehetség

Mondom DD, hogy meddő a vita.
    Az az egy gondolat lehetett volna ez is: "Tudom, nem kötelező pénzt ölni bele, tudom, hogy maga a játék ingyenes"

2. Spongee™

Spongee™ Rutinos

Lehet,hogy ez most nem feltétlenül a témához kapcsolódik,de én azért leírnám.
    Szerintem alapvetőleg nincs gond az ilyen újításokkal hiszen mindig kell a változatosság,dolgok,amikért küzdhet az ember. Én személy szerint nagyon jó dolognak tartom,hogy növelték a tehetségpontokat,új bástyát raktak be,új kihívásokat adtak a játékosoknak-Illetve egy részének.
    A probléma ott kezdődik,hogy kezd olyan szintű különbség lenni a kis-és nagy játékosok között,mintha egy teljesen másik játékot játszani a két "csoport".
    Gondoljunk csak bele,mennyi gyöngy,kristály,elitpont,ágyú kell egy hajóra?
    Szerintem jelenleg 50 millió gyöngy sem lenne elég,hogy egy versenyképes hajót rakj össze,ami elég brutál ár egy régi,de még egy frissen kezdett ropógos hajónak is.
    Megkéne végre húzni azt a bizonyos határt,hogy mekkora hajó mit csinálhat,mit nem.
    Megoldást kéne találni arra,hogy legyen kedvük az új játékosoknak is játszani.
    Megoldást kéne találni végre arra,hogy ne egyetlen szövetség uralja az összes szigetet,meg minden mást egy adott szerveren.(Annak ellenére,hogy Én pont egy ilyen szövetség tagja vagyok,nagyon ellenzem,mivel nulla enemy van.)
    Én kapásból ki vágnék minden egyes olyan játékost k.behemotról,akinek több mint 100 millió TP-je,és elitpontja van.
    Külön kéne válogatni a BM-eket,kis-és nagy játékosoknak,mert pl egy Cancer még nekem is húzos,nem egy fél éves hajónak,aki nem költ a játékra.)
    Ezen kéne egy kicsit agyalni,aztán jöhetnének az újítások.

~ALIEN~, szab3, kecsó és 9 más kedveli ezt.
  3. JackOneEye

JackOneEye Aktív író

Spongee™ nagyon ott van amit írtál. Minden szavaddal egyetértek. Épp a tegnap "vitáztunk" egy régi kalózbarátommal erről:) Még annyit fűznék hozzá ,hogy talán az is jó lenne ha nem csak az6t erőltetnék ,hogy folyton harcoljon az ember ( az 1 mapos eventek direkt erre lettek kitalálva) ,hanem legyenek új szintek , új mapok vagy olyan tehetségek amiket csak bizonyos szinten lehet elérni, a határ a csillagos ég. De nem kellene mindent úgy bevezetni, hogy azzal kezdődik , hogy kihagyhatatlan ajánlat és minden valamire való kalóz megvásárolja az XY csomagot. Sajnos a mostani játék legnagyobb élménye az ,hogy kilősz egy ellenséget. Ennyi és semmi más. Lehet ,hogy ez egyeseknek elég de nekem nagyon kevés, annyira ,hogy hetekre el is felejtem a játékot. Évek óta ígérik a napi feladatokat ,amik minden valamirevaló online játék alapját képezik ,de semmi. Tudok olyan online játékot ahol fél nap kell ,hogy minden feladatot , küldetést teljesíts. Itt valamiért semmi sem történik a kihagyhatatlan ajánlatokon kivül.

~ALIEN~ és SamuelTaylor kedveli ezt.
  4. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Igen, sajnos eventeken kívül már nem nagyon járnak fel az emberek. Minek?! Aranyat lőni?! Oké, harcolni lehet, de sajnos, azt is gyorsan megunja az ember. Ékköveket nem lehet szerezni eventen kívül, pedig azokból is rengeteg kell... Egyre laposabb a játék. Jönnek a fejlesztések ez szép és jó, de 2-3 nap kell hozzá, hogy az ember megismerje az éppen aktuális újdonságot, majd rájön, hogy sima event nélküli játékkal nem igazán tudja fejleszteni az adott dolgot és akkor megint oda jut, hogy majd eventkor...

~ALIEN~ és kecsó kedveli ezt.
  5. kecsó

kecsó Fórumlakó

Teljesen eggyet értek.... be kellene hozni egyes eventek részeit ,h a mindennapokban is lehessen tengerről pl. ékkövet szerezni (és ha lehet akkor nem 1-2 es szintűt követ 1 essével -.- ) és még sok mást.... erre a sajátos ötletem PL:,h az olyan hajók mint pl a nérus és még sorolhatnám...ezek tartalmát(jutalmát) frissíteni kéne,hogy színesebb ,lehetőségekkel telibb legyen a(z alap) játék és legyen az embernek kedve játszani(és mielőtt bele kötnétek...persze nem attól lesz az embernek kedve a játékhoz, h mást kap az npc ből :p ,ez csak egy saját gondolat,lehetőség)

A témához meg annyit h: a Kicsik egyre inkább lefognak maradniiiiii...... :(

Utoljára szerkesztett: 31.7.15
  6. OnimeNoNeko

OnimeNoNeko Aktív író

Nem rossz, volt mire költeni. Én még örültem is ennek hogy több lett , de 75 nek jobban örültem volna , ha már 6 ig kell húzni egyes dolgokat.

Gunár*MSZ kedveli ezt.
  7. *Genius(HUN)*

*Genius(HUN)* Járnitanuló

Sziasztok.
    DD ez a +5 pontos tehetség ez csak 65 tehetségig lehet, vagy akinek megvan a 65. az +5 pakolhat a tehetségekre, azaz 70-et ??:eek::eek::( Mert azért ez egy kicsit vicces, hogy ha mindig lesz egy ilyen +5 pontos tehetség nap és az illetőnek megvan a 70 és a következőnél megint 5-el emelik, akkor annak már 75 tehetséget lehet pakolni ?? :cool:Mert ha igen, akkor egyszerűen felesleges a tehetségpont szabályozása, mert előbb utóbb, lesz a 144/144 tehetségpont, ami kicsit kellemetlen részemről.
    De, BP tudja én nem akarok beleszólni ó dolguk, de azért át kellene gondolni néhány dolgot.:rolleyes:
    További szép estét.:p:p:p

8. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Teljesen mindegy, hogy most hány pontod van, ha van rá kristályod megveheted egészen 70-ig.
    Egyébként így van, előbb utóbb lesz 144/144, sőt 500/500 is, csak győzzük kivárni. 50/50-ről indult, majd volt 60/60, 65/65, most tartunk 70/70-nél. Ez a +20 tehetség (az 1. bővítés óta) 3, 3 és fél év termése volt.