Közlemény Új telefonszám az SMS rendelésnél!

Kategória: 'Technikai közlemények', témanyitó: Kazimir, témanyitás ideje: 14.10.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Kazimir

  Kazimir Community Team Team Seafight

  Kedves Játékosok!

  A holnapi napon az SMS rendelésnél használatos telefonszám meg fog változni.

  A régi telefonszám: +36/90-888-200

  Az új telefonszám: +36/91-555-903

  A változás életbe lépése után a régi számra küldött SMS-ek után már NEM fogtok gyöngyöt kapni! Arra is ügyeljetek, hogy a fiókotokhoz tartozó BIG ID szám szintén megváltozhat a váltás során, ezért ne rutinból rendeljetek!


  A módosítás csak technikai jellegű, az árak és az ezért kapható mennyiségek változatlanok maradnak! Bővebben a rendelési módról IDE kattintva olvashattok.

  Jelezzük felétek, amint a változás életbe lépett.

  A Seafight csapata
   
 2. Kazimir

  Kazimir Community Team Team Seafight

  Kedves Játékosok!

  Technikai okok miatt a váltás még nem történt meg, jelenleg is a régi szám van érvényben még. Ha lezajlik a változás, akkor igyekszünk ezt jelezni felétek a lehető leghamarabb.

  Addig is annyi tudok tanácsolni, hogy minden SMS vásárlás előtt nézzétek meg a bankolási oldalon található adatokat, ugyanis az ott megjelenő információ minden esetben naprakész és valós. Tehát amíg ott a régi szám jelenik meg, addig arra kell küldeni az SMS-t, ha pedig már az új, akkor arra.

  A korábbi hozzászólásunk csupán figyelemfelhívó jellegű volt arra vonatkozóan, hogy várható változás. De ahogy ott is írtuk, a változás életbe lépése után jelezni fogjuk ezt a tényt itt a fórumon is, ami eddig nem történt meg.

  Seafight Team
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása