Közlemény Új vudu robbanás lőszer!

Kategória: 'Hivatalos hirdetmények', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 23.4.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Üdv, kalózok!

  Hamarosan valami új borzalom záporozik az égből a Seafight tengerein: a vudurobbanás lőszere!
  Amikor eltaláljátok a célpontot a vudurobbanással, ha szerencsétek van, egy fullasztó, mágikus felhőt bocsájtotok rá, amely nem csak a megcélzott ellenfél vudupajzsát támadja meg, hanem a közelben lévő valamennyi ellenség pajzsát is. Igaz, a hatása nem garantált… de hát miben lehetünk biztosak, ha a vudu rejtélyes erőivel van dolgunk?

  [​IMG]

  Hogy megünnepeljük ezt a vadiúj lőszert, megrendezzük április 23. 16:00 és április 28. déli 12 óra között a Rombolás napjai nevű eseményt. Az esemény időtartamára jócskán megemeljük a vudurobbanás lőszer által okozott alapsebzés mértékét. Figyelem, a robbanással járó sebzés mértéke nem emelkedik.

  Április 24.-e 12:00-tól elérhető a Seafight Üzletben.

  De ez még nem minden! Mivel minden lehetőséget meg szeretnénk adni nektek, hogy kipróbáljátok ezt a fantasztikus új lőszert, létrehoztunk egy 40.000 vudurobbanás lőszert tartalmazó utalványt! A kódja a következő:

  HAVEABLAST
  Egyszerűen jelentkezz be, kattints a Piactérre, és válaszd az „Utalvány beváltása” opciót (fiókonként 1 utalvány). A művelet naplóbejegyzést kap. A kód május végéig érvényes!
  Látogass el a vitaszobához vagy kattints a GYIK-ra, hogy minden szükséges infót megtudj a vudurobbanás lőszerről!

  A Seafight csapata
   
 2. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Ahoj kalózok!

  Ma déltől 3 különböző csomagban érhetitek el az új Vudurobbanás lőszert a Seafight Üzletben, a csomagok április 28.-a délig lesznek elérhetőek.

  A Seafight csapata.
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.