Support Unity kér(d)ések

Discussion in 'Technikai kérdések' started by Apolló, May 26, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Betti1991

Betti1991 Utánpótlás-írogató

Most vetem észre ezt jelezném tehetségeknek rá húzom egeret nem mutatja milyen a szigetnek képességei vannak.

2. -Cigi-Hu

-Cigi-Hu Fórum-zöldfülű

Ahoy mindenkinek!
    Unity-n játszva feltünt, h. a felső mapokon (21+) a kilövésért járó jutalom nem duplázódik, továbbá nem tudok belépni a Tintahalcsapda minimapra( napi próba). Ez hiba, v. így helyes a működés?

3. Apolló

Apolló Fórumőrült

A kilövéses dolog - ha minden igaz - rendjén van a mai resi után így, már nem jár dupla jutalom. Nem tudom, a böngészőben mi a helyzet.
    A Tintahalcsapdás dolgot jeleztük.

4. ❤__*

❤__* Törekvő

Böngészőben adja, most néztem. Ebben a formában akkor onnan illene eltávolítani, vagy pótolnia kliensben, még akkor is, ha szerintük rendben van így.
    Viszont, ami a lion térképet (közösségi rohamtérképet) illeti, nem szívesen mondanánk le a youlongos jutalmakról, ha már azt a sok hírnévpontot összeszedtük hozzá, amihez kötötték. Na és ott az új roham is, a chi-chi, arról se feledkezzünk meg. Ott is szeretnénk továbbra is megkapni azt, amit ígértek a hírnévpontok után.
    Bízzunk benne, hamarosan az új unityben is meg fogjuk kapni az összes jutalmat, nem csak a böngészőben.

5. szepi_123

szepi_123 Utánpótlás-írogató

Lenne olyan kerdesem hogy a beállitásokat illetve a loszermenu stb azok hova tuntek nem tudok javulni semmi

6. *pαℓذ*

*pαℓذ* Haladó

Nem tudom hogy lett e jelezve, de ha mojot dobálunk be az üstbe akkor még percek múlva is mikor már rég be lettek dobva a mojók a tengertérképen írja a kapott dolgokat.

7. Apolló

Apolló Fórumőrült

Ha nem találsz dolgokat, akkor érdemes az Opcióknál a Menük visszaállítása gombra menni, és újra tudod rendezni a térképet.
    Ugyanitt a Vezérlésnél újra be tudod állítani a vezérlőgombokat is.

8. Apolló

Apolló Fórumőrült

Ez gond. A próbákat megcsinálták akkor, csak erre nem gondoltak. :)
    Jelzem.

9. Apolló

Apolló Fórumőrült

Igen, ismert ez is. :)
    Kevesebbet kell dobni, hogy felfogja a rendszer, mi is történik ;)

10. xSZIBILx(HUN)

xSZIBILx(HUN) Aktív író

sziasztok!rettenetesen zavar hogy kb 7x 8x rá kell jeliznem a javításra mire el fogadja,addigra 5x kilőnek,nagyon zavaró,lesz ez javítva?

11. Apolló

Apolló Fórumőrült

Már folyamatban a javítása a javításnak ( :) ). Érdemes hozzárendelni egy billentyűt a vezérlésben, az minden esetben engedi használni, a klikkelést viszont még nem.

12. Mary

Mary Kivételes tehetség

Kliensből is és böngészőből is minden kedvenc váltásnál ledobja a trénereket, legalább is nálam. (MS5)

13. Ágnes39HUN

Ágnes39HUN Utánpótlás-írogató

Hiaba van a targymanüben lelakatolva az oda kirakott dolog siman kidobja, valamint szintén a targymenüben belépéskor nem az van amit kitettem előte. Tovabba a lövés ikon szerint lövök de mégsem. ez nagyon gyakri. Ez miatt uszom a legtöbbet.

14. Betti1991

https://prnt.sc/13mg8rm Jelezném a szezonban is hiba van meg nyitom el tűnik minden PVP résznél. Én szerintem a rangoknál is vannak gondok. Napi ban is. A hogy el nézegetem napokba semerre nem megy Rangom sem.

15. Betti1991

Ez nálam is így van sajnos. Rakétánál is ki lövöm az egészet csak 3 db be töltés után enged csak lőni 1 es Sével nem engedi.

16. .*Sirius*.

.*Sirius*. Fórumszaki

Néhány apróság a már jelzettek mellé:
    -A tengertérképen az üzenetek megjelenési ideje túl rövid.
    -A rangsornál a követketző rang értéke hiányzik.
    -A térképen a kijelölt objektumok megjelölése lehetne markánsabb (némelyik mapon szinte láthatatlan, ráadásul a kurzor sem jelzi az érvényes kijelölést).
    -A raktár erősen hiányos.
    És végül egy visszatérő kérés arra vonatkozóan ami ugyan a régi verzióban is úgy működött, mint most, de kompenzálandó az átállással okozott kellemetlenségeket, most talán be lehetne vezetni hogy menet- és támadás közben is lehessen hajódizájnt és konfigurációt váltani.

Apolló and CryZoli like this.
  17. ipgabo

ipgabo Fórum-zöldfülű

Sziasztok! A kliensen belül nálam tegnap óta betölt a főoldal, utána rákattintok az indításra, s nem történik semmi. Töröltem , újra raktam, ugyanaz a hiba. Valakinek valami ötlete?

18. Lord

Lord Fórum biztosa

Írj supportra.

19. ipgabo

ipgabo Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Mostmár a klienst sem engedi letölteni. Egyszerüen ismételten betölti a föoldalt ha rákattintok a kliens letöltése ikonra. Azért irok suppra, mert egyik nap minden rendben volt, most meg semmit nem tudok elérni.

20. -Jégtörő-

-Jégtörő- Utánpótlás-írogató

Szia!
    Én is pont így jártam és csak böngészővel tudtam csak betölteni a térképet, de az nagyon szaggatott játék közben, szinte játszhatatlan volt.
    Ezért újra frissítettem a klienst és azzal már jó lett!!

Last edited: Mar 6, 2022