Közlemény Unity kliens

Kategória: 'Technikai közlemények', témanyitó: Apolló, témanyitás ideje: 8.3.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Apolló

  Apolló Fórumőrült

  Ahoj Kalózok!

  article_image_600px_call_for_help.jpg

  Tudjuk, hogy sokan problémákat tapasztaltok a Unity verzió használatánál. Ahhoz, hogy minél előbb, és minél hatékonyabban meg tudjuk oldani ezt a problémát, a segítségetekre van szükségünk.

  Ha nem tudjátok használni a Unity verziót (hibaüzenet stb. miatt nem tölt be, teljesítményproblémák merülnek fel), akkor kérünk benneteket, hogy töltsétek le az alábbi .exe fájlt, ami innen érhető el (de a főoldalról is hozzáférhető a link):
  https://seafight.com/external/download/Windows/en

  A .exe fájl adatokat képes küldeni a fejlesztők részére a számítógépetek CPU-terhelhetőségéről, hogy megállapíthassák a problémák okát.
  A fájl telepítése után a program felkér benneteket arra, hogy lépjetek be a Seafight-fiókotokba, utána pedig bele kell egyeznetek az adatok továbbításába, mielőtt az adatok továbbítása megtörténne a fejlesztők felé.
  Az adattovábbítás közben teljes adatvédelmet biztosítunk, a folyamat teljes mértékben megfelel a GDPR előírásainak is.

  Köszönjük a segítségeteket és közreműködéseteket a probléma megoldásában!

  Fontos, hogy csak azok töltsék le a fájlt, és csak azok továbbítsanak adatot, akiknek tényleg problémájuk van a Unity verzió betöltésével.

  A Seafight csapata
   
 2. Apolló

  Apolló Fórumőrült

  Ahoj Kalózok!

  Ha valakinek nem a belépéssel, hanem a Unity verzió teljesítményével van problémája, akkor azon sokat segíthet egy beállítás elvégzése a böngészőben.

  Chrome-ban:
  1. A menün belül (három pötty) a Beállítások menüpontot kell megnyitni.
  2. Ennek a lapnak az aljára görgetve látszik a Speciális gomb, arra rá kell kattintani, hogy megjelenjenek a sepc. beállítások.
  3. A Rendszer szakasz alatt az alábbi opciót be kell kapcsolni: upload_2021-3-15_13-15-48.png
  4. Ezek után újra kell indítani a böngészőt.
  Firefoxban:
  1. A menün belül (három vízszintes vonal egymás alatt) a Beállítások menüpontot kell megnyitni.
  2. Lejjebb görgetve, a teljesítmény szekcióban kell megkeresni az alábbi menüpontot, majd a képhez hasonló módon kell beállítani:
  3. upload_2021-3-15_13-18-47.png
  4. Ezek után érdemes újraindítani a böngészőt.
  A Seafight csapata
   
  Utoljára szerkesztett: 16.3.21
 3. Apolló

  Apolló Fórumőrült

  Ahoj Kalózok!

  Ha valakinek a böngészőben gondjai vannak a Unity kliensünk indításával vagy külön klienssel játszana a Unity verzión, kérjük, hogy próbálja meg a letölthető Unity kliensünkkel:
  https://seafight.com/external/download/Windows/en

  A Unity kliens és a régebbi Flash alapú kliens egyszerre fent lehet egy számítógépen, tehát az új kliens telepítése nem befolyásolja a régebbi kliens működését.

  Ellenben, ha valaki letörli a régi kliensét, és nincs meg a régi telepítője, a régit nem tudja már tőlünk letölteni, csak az újat, melyben kizárólag a Unity játékverzió érhető el.

  Ha valakinek a fentebb linkelt Unity klienssel sem működik a játék, kérjük, hogy azt jelezze felénk a supporton.

  A Seafight csapata
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.