Utalvány kód.

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: Røвєяτ-ø*HU*, témanyitás ideje: 20.9.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Røвєяτ-ø*HU*

  Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

  Ha van, akkor azt megtalálhatod itt a fórumon, vagy a Seafight Facebook oldalán.
   
 2. StiffmeisterHUN

  StiffmeisterHUN Járnitanuló

  Utalvány kódról mindenképpen értesítenek idejében, tehát egyről sem maradsz re, ha aktívan figyeled a Seafight hivatalos facebook oldalát, vagy a játékfórumot.
   
 3. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Sziasztok, h ne maradjatok le egyről sem ahhoz a Seafight Youtube csatornáját és Twitter oldalát is érdemes figyelni, hiszen vannak ill lehetnek utalványok melyek csak egy helyen vannak meghirdetve, sehol máshol .
   
 4. Røвєяτ-ø*HU*

  Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

  Igaz, csak akinek nincs Youtube, vagy Twitter fiókja, az csak a játék kedvéért nem fog csinálni egyet. :) (gondolom én) Azért a facebook sokkal ismertebb és szinte mindenkinek van.
   
  sakálka kedveli ezt.
 5. StiffmeisterHUN

  StiffmeisterHUN Járnitanuló

  Legcélszerűbb a facebook, valóban mindenki használja már a mai világban és pofonegyszerű megtalálni rajta az új bejegyzéseket így biztos nem marad le róla senki.
   
 6. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Nem kell regisztrálni hogy lásd mit osztanak meg. Facebookra sem kell regizni h lásd mit osztanak meg bizonyos oldalak, pl seafight. Nem mellesleg ne ragadjunk le itthon, ez nem magyar játék csak magyaroknak, nagyon is sok embernek van a világon twitter oldala, és mondhatná ugyan ezt (regizz te twitterre miért neki kéne facebookra..) van ahol a facebook van ahol a twitter a népszerűbb, de csak a seafight miatt nem kell egyikre sem regisztrálni, youtubera sem.
   

Az oldal megosztása