Utalványkódok 2022

Kategória: 'Általános kérdések', témanyitó: Tøm1ka, témanyitás ideje: 29.5.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Tøm1ka

  Tøm1ka Utánpótlás-írogató

  Van jelenleg (2022.05.29.) érvényes utalványkód?
   
 2. Idegen.***

  Idegen.*** Járnitanuló

  Szia . Ehhez nincs KÓD.
   
 3. Naksi

  Naksi Kivételes tehetség

  szia, Melyik szerveren játszol? Mert van ahol még nem kezdődött el a event, és amikor el kezdődik, akkor teszik ki a utalvány kódot.
   
 4. sárkányos

  sárkányos Fórum ismerője

  Szia !! Különben mostanában nincs mert nem kötelezö a kód!
   
 5. Naksi

  Naksi Kivételes tehetség

  szia! Idegen*** kérdezte a Kódot, én csak válaszoltam rá. Neki kellett volna ezt írnod, nem nekem. Szép estét, jó játékot!
   
 6. bnor

  bnor Törekvő

  Sziasztok, nemrégiben kaptunk kódot, amiben ágyúkat is kaptunk. Nem eventhez kötött kód volt azt hiszem. Valaki meg tudná mondani esetleg, hol találom itt fórumon azt a kódot? Köszönöm.
   
 7. Naksi

  Naksi Kivételes tehetség

  Szia, szép estét! Szerintem Te a jeges Napsütéses eventre gondoltál. Ott adtak 10 nagyúr ágyút ,és öt bástya ágyút! A Kód a eventnél volt ki téve. De van egy olyan is, hogy a keresőbe be kell írni, hogy utalványkódok ,és akkor kiadja. De amikor valami event lesz, akkor a event közleménybe a event ismertető alatt szokott lenni a kód. Remélem tudtam segíteni. Szia
   
 8. bnor

  bnor Törekvő

  Köszönöm :)
   
 9. Naksi

  Naksi Kivételes tehetség

  szívesen:)
   

Az oldal megosztása