Közlemény Utolsó Jackpot csata

Kategória: 'Technikai közlemények', témanyitó: Káosz, témanyitás ideje: 6.12.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Káosz

  Káosz Járnitanuló

  Ahoj Kalózok!

  Észrevehettétek, hogy sok idő telt el azóta, hogy az utolsó Jackpot csatát megrendeztük. Ezért úgy döntöttünk, hogy december 16. (hétfő) és december 17. (kedd) között megrendezzük az utolsó Jackpot csatát. Amint a Jackpot csata lezárul, az összes vonatkozó hirdetményt eltávolítjuk

  December 12-től már nem lesz lehetőség Jackpot Euró zsákmányt felszedni a tengeren. Ez biztosítja, hogy ne legyen átfedés miután az utolsó Jackpot csata is véget ért.

  Az utolsó Jackpot csata meghatározott ideig, - 24 órára - kerül megrendezésre. December 16. (hétfő) 12 órától (Közép-európai idő szerint) egészen december 17. (kedd) 12 óráig (Közép-európai idő szerint) tartjuk meg az eseményt. A Jackpot csata regisztrációs layere december 15. (vasárnap) 12 órától (Közép-európai idő szerint) már megjelenik - 24 órával az csata előtt.

  A Seafight csapata
   
 2. Mugen

  Mugen Fórumszaki

  Sziasztok!

  A Jackpot-csata a meghirdetettnél később indult, ami azt is jelenti, hogy ennyivel később fejeződik be. Ne feledjétek a JCS 24 órán át tart.

  A Seafight csapata
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása