Vadászat

Kategória: 'Általános kérdések', témanyitó: BLUEBERRY1, témanyitás ideje: 25.12.25, 09:45.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. BLUEBERRY1

BLUEBERRY1 Utánpótlás-írogató

Segélyjárulék
    Nem kellene új törvényt hozni a személyes vadászatra?
    Szerintem nem erkölcsös, hogy 2–3 hajó több órán keresztül egyetlen játékost vadásszon. evvel el lehetlenitve a játkot x személynek Vagy tévedek?
    EZ zaklatástnak számit szeritem , Ez nem s sérti a fair play elvét, mert célzottan és tartósan ellehetetleníti a másik játékos játékát ? Felhozznátok ezt ? Eesetleg Uj rulls ?

kecsó és sárkányos kedveli ezt.
  2. kecsó

kecsó Fórumprofi

Hali!

Ez egy érthető, de leginkább csak kellemetlen probléma a részedről és már van is egy megoldása. A neve pedig nem más, mint: burok.

Illetve az, hogy csak 2x kapsz csp-t egy játékos után, szintén a "kisebb játékosok" zaklatásának csökkentését szolgálja még akkor is, ha ez nem jelent kb. semmilyen visszatartó erőt.

Előbbiről már kiderült, hogy a túlszabályozás nem feltétlenül lenne jó hatással a játék szellemiségére (nem véletlenül nem kapsz 3 órás burkot belépési bónuszként), illetve nem véletlenül lett leszabályozva a maximálisan felhalmozható burkok mennyisége.

Természetesen lehetne tovább okoskodni és más eszközökkel tiltani az "vadászatot", viszont gondolj bele: Egy lövöldözős játékban akarnád betiltani, hogy kilőjenek valakit...

Hát, hogy is mondjam...

Érthető a problémád, de azt hiszem erre szokták azt mondani, hogy:

"Ez egy ilyen játék..."

3. .*Sirius*.

.*Sirius*. Fórumszaki

No meg még pacifista kalózoknak ott az EU7...:D

4. BLUEBERRY1

BLUEBERRY1 Utánpótlás-írogató

szia nem rolam van szo A chat nagyon mérdezö hála én nem használom nem riok oda Én soha nem üldüznék senkit de vannak klán vagy ellenség tagok akiket több orán kersztül üldöznek ez normális ? Igy nem tud játszani Nem azt mondom ne lehetsen lönni de legyen egy határ kit meddig üldözhetnek