Közlemény Változás: Jutalomrendszer fiatal kalózoknak és a Zsoldos kalóz

Kategória: 'Technikai közlemények', témanyitó: Mugen, témanyitás ideje: 20.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Mugen

  Mugen Fórumszaki

  Ahoj Kalózok!

  A Jutalomrendszer fiatal kalózoknak és a Zsoldos kalóz néhány hibájának köszönhetően a holnapi szinkronizálás alkalmával ezeket eltávolítjuk a játékból. Ezért a holnapi naptól e játékelemek se nem lesznek láthatóak, se pedig megvásárolhatóak a piactéren. A csapatunk megvizsgálja őket és a jövőben sor kerülhet az esetleges reaktiválásukra vagy hasonló, mégis eltérő játékelemek bevezetésére.

  Seafight csapata
   
 2. Mugen

  Mugen Fórumszaki

  Ahoj Kalózok!

  A Garancialevelekért járó kompenzáció megtörtént. A Garancialevelek hátralévő idejének megfelelően maximum 3 hónapra szóló mojo-fedélzetet írtunk jóvá a játékosoknak.
  Megjegyzés: az Aruba üstjéből kapott mojo-fedélzet ritkasága miatt és a Garancialevél gyakoribb szerezhetősége miatt kidolgoztunk egy arányosítást a mojo-fedélzet napjainak számára.

  Összességében két új Ottoman hajódesign érhető el a megrendelési oldalon. További információkért kattintsatok ide.

  Számos hibát javítottunk a bástya rendszer és az ágyúk esetében. Továbbá javítottuk a tornyok hibáját mikor is építés után nem került a gyöngy levonásra. Az érmék, a fekete puskapor és a páncéllemezek száma megfelelően frissül a tengertérképen ha újabbat szereznek a játékosok.

  Az 1. szintű javító altiszt hibáját korrigáltuk. A 3. szintű javító altiszt már elérhető a piactéren.

  Ahogy azt korábban bejelentettük a Jutalomrendszer fiatal kalózoknak játékelem és a Zsoldos kalóz tárgyat eltávolítottuk a játékból.

  A Seafight csapata
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása