Közlemény Változások a Paysafecard értékhatáraiban 2020.01.10-től

Kategória: 'Technikai közlemények', témanyitó: Kazimir, témanyitás ideje: 20.12.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Kazimir

  Kazimir Community Team Team Seafight

  Kedves Játékosok!

  2020.01.10-től kezdődően a Magyarország területén élő, paysafecard szolgáltatást használó ügyfeleink számára a következő limitváltozások lépnek életbe:

  Ettől a naptól kezdődően az 50 eurót (kb. 16000 forintot*) meghaladó tranzakciók csak a my paysafecard számlán keresztül bonyolíthatók. Az 50 eurót el nem érőknél továbbra is elegendő a 16 számjegyű paysafecard PIN megadása.

  Szeretnéd továbbra is egyszerűen és biztonságosan bonyolítani a nagyobb összegű tranzakciókat?

  Akkor regisztrálj most díjmentesen my paysafecard számlát – egy személyes online fizetési számlát – amely sok egyéb előnyt is kínál:

  • Magasabb tranzakciós összeghatárokat (a „Korlátlan” státuszban limitmentességet).
  • Egységes egyenleget külön PIN-kódok helyett.
  • Egyszerű fizetést, amelyhez csak felhasználónévre és jelszóra van szükség.
  • Nincs szükség sem bankszámlára, sem hitelkártyára.
  • Hozzájuthatsz a paysafecard Mastercard® kártyához (csak „Korlátlan” státusz esetén).
  A regisztrációval a tranzakciós összeghatárod havi 250 euróra (kb. 80000 forintra*) emelkedik. Ajánlott a „Korlátlan” my paysafecard számlára regisztrálni a limitmentesség miatt.

  Hogyan azonosíthatom magam a „Korlátlan” my paysafecard számlához?

  Győződj meg róla, hogy a regisztrációkor megadott adatok megfelelnek egy érvényes, fényképes okmányodban (útlevélben, személyazonosító igazolványban, jogosítványban) szereplő adatoknak. Indítsd el az azonosítást „Limitek és státuszok” lapon a „Státusz fejlesztése” (Upgrade status) gombra kattintva. A következő lépésben töltsd fel a személyazonosító okmányodat. Ezután a rendszer arra kér, hogy tölts fel magadról egy friss fotót („szelfit”).

  Az azonosítás perceken belül megtörténik. Az adatok sikeres ellenőrzése után a státuszemelésről e-mailben kapsz értesítést. Ezt követően már élvezheted is a „Korlátlan” my paysafecard számla előnyeit.

  Regisztrálj most DÍJMENTESEN:
  https://my.paysafecard.com/mypins-psc/registration/customerData.xhtml

  *A megadott érték csak tájékoztató jellegű, mindig az éppen aktuális átváltási értékek a mérvadóak, melyekről IDE kattintva tájékozódhatsz a Valutakalkulátor használatával.
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása